Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 26 Ιουνίου

Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε



ΚΡΙΟΣ: Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες και κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα δύσκολα.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να φροντίζετε να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή. Μην παρασυρθείτε σε ενέργειες που αρέσουν στο περιβάλλον σας, αλλά δεν ικανοποιούν εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε το διάλογο. Μην κρατάτε κρυμμένα τα συναισθήματά σας και δημιουργήσετε ψυχοσωματικά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αρνηθείτε από εγωισμό αυτά που θέλουν να σας προσφέρουν οι άλλοι. Μην ντραπείτε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε το πώς.

ΛΕΩΝ: Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και προσωπικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Είναι τελείως άσκοπο να γυρνάτε συνέχεια στο παρελθόν και να κάνετε συγκρίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι καλές προϋποθέσεις για πρόοδο που θα δημιουργηθούν ακόμα και στις αντιξοότητες, θα κρατούν την ψυχολογία σας σε τέλεια φόρμα.

ΖΥΓΟΣ: Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε, θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε. Για να αποφύγετε τυχόν αδιέξοδα, να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις για τα επαγγελματικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε, για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον. Δεν χρειάζεται να κάνετε αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις, οι επαγγελματικές σας υποθέσεις θα προχωρήσουν θετικά. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό σας χώρο. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να σας αποδώσουν πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 30/6 έως 6/7

Θα έχετε αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 29 Ιουνίου

Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι τύπος ταξιδιώτη είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Αφήστε τα άστρα να σας δείξουν τι είδους ταξιδιωτική εμπειρία προτιμάτε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 30/6 έως 6/7

Θα έχετε αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΦΑΕ Χορός: ΜΙΝΤΑΤΙ της Τζένη Αργυρίου, 3-4 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260

3 και 4 Ιουλίου, Χώρος Δ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων