Skip to main content

FASHION RADAR

Η Selena Gomez σε μια εμφάνιση tribute στην Alex Russo

Η Selena Gomez εντυπωσίασε με Witchy Versace



Η Selena Gomez έμοιαζε με μια ιδιαίτερα σοφιστικέ εκδοχή του χαρακτήρα της Witches of Waverly Place για την εμφάνισή της Jimmy Kimmel Live στις 26 Ιουνίου, φορώντας Versace από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Pixel

Το μαύρο φόρεμα της ηθοποιού-slash-pop star τονιζόταν με μανσέτες λευκού πουκάμισου εμπνευσμένες από ανδρικά ρούχα και πεντακάθαρο λευκό γιακά, με τα χρυσά κουμπιά της επωνυμίας να τρέχουν από το πάνω μέρος του γιακά μέχρι τη μέση του φορέματος. Τα διάφανα μανίκια και το αδύνατο μαύρο clutch πρόσθεσαν μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνιση, ενώ οι μαύρες γόβες με τακούνι kitten τόνιζαν τα κλασικά στοιχεία της εμφάνισης.

Οι παππούδες της Gomez, ο Ντέιβιντ και η Ντέμπι Κόρνετ, προφανώς τη συνόδευσαν στη συνέντευξη, και η συνοδεία αυτή φαίνεται αξιολάτρευτη. Έγινε ακόμη πιο χαριτωμένο από το γεγονός ότι ο Jimmy Kimmel εκείνο το βράδυ φιλοξενούνταν από τον ηθοποιό του Gomez's Only Murders In the Building, Martin Short.

Η Gomez φαίνεται να κρατά τα χέρια και των δύο παππούδων στα πλάνα των παπαράτσι που τραβήχτηκαν πριν από τη συνέντευξή της στον Short.

Οι Selenators και οι θαυμαστές του Selena + Chef στο HBO θα γνωρίζουν ότι η Gomez είναι ιδιαίτερα δεμένη με τον παππού και τη γιαγιά της, τους οποίους αποκαλεί Nana και Papa και ζουν μαζί της στο σπίτι της στο LA.

«Μένω με τον παππού και τη γιαγιά μου, οπότε είμαστε πάντα στην κουζίνα και πάντα μαγειρεύουμε», μοιράστηκε η Gomez στο Instagram τον Δεκέμβριο. «Έχουμε πάντα υπολείμματα, οπότε είμαι σίγουρη ότι δεν θα παραγγείλω, πρέπει να είναι κάτι από το σπίτι». Είπε επίσης, «Αν είναι ένα τυχαίο βράδυ Τρίτης, σίγουρα θα φάω κάτι που έφτιαξε η γιαγιά μου, πιθανότατα [από] το προηγούμενο βράδυ».

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Glastonbury 2024: Τι φόρεσαν οι celebrities στο σημαντικότερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο;

Τα celebrity looks που ξεχώρισαν από τη φετινή διοργάνωση του Glasto

FASHION RADAR

Η διαχρονική θηλυκότητα της Pamela Anderson, που γίνεται 57 ετών

Συμβουλές για να υιοθετήσετε το εμβληματικό στυλ της μόδας

FASHION RADAR

Η Kim Kardashian ποζάρει σαν άλλη Μarilyn Monroe και ρίχνει το Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της Kim Kardashian δια χειρός Michael Baailey Gates

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 2 Ιουλίου

Η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας

SEX

Πώς να απογειώσεις αυτό το καλοκαίρι τη σεξουαλική σου ζωή

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όχι μόνο λόγω καύσωνα

Best of Network

Δεν υπάρχουν άρθρα για προβολή