Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει στην «αγάπη» ο Ιούλιος σε κάθε ζώδιο

Σύμφωνα με τα άστρα θα είναι ένας μήνας αγάπης και ρομαντικών απολαύσεων



Τα ερωτικά ωροσκόπια Ιουλίου 2024 είναι εδώ, επηρεασμένα από τον ανάδρομο Ποσειδώνα, μια Νέα Σελήνη στον ερωτικό Καρκίνο που ακολουθείται από μια δεύτερη Πανσέληνο στον Αιγόκερω σε μόλις ένα μήνα.

Pixel

Πρώτον, με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς να ξεκινά στις 2 Ιουλίου, η συλλογική εμπειρία στον ρομαντισμό θα μετατοπιστεί ξαφνικά σε μια πιο εσωστρεφή έκφραση. Οι μεγάλες χειρονομίες δεν θα εκτιμηθούν αν δεν συνοδεύονται από σημαντικό σχεδιασμό και βαθιά σκέψη. Απλά προσέξτε τι βγαίνει από τον ψυχισμό σας κατά τη διάρκεια του μήνα! Παλιές πληγές μπορεί να εμφανιστούν, ώστε να μπορείτε να τις καθαρίσετε και να θεραπεύσετε τον εαυτό σας.

Έχουμε κάτι καλό να περιμένουμε στις 6 Ιουλίου – η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αυτή την ημέρα θα ανοίξει ένα παράθυρο για εγκάρδιες εκδηλώσεις. Στην αγάπη, θα ωφεληθείτε από τη χρήση αυτού για να κάνετε μακροπρόθεσμες ευχές που τελικά θα φέρουν ειρήνη και ικανοποίηση στην ψυχή σας. Το σπίτι είναι όπου η καρδιά είναι!

Τέλος, ολοκληρώνουμε τον ερωτευμένο μήνα στις 21 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, που θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ των πραγμάτων που κάνουμε για τον εαυτό μας και των πραγμάτων που κάνουμε για τους άλλους. Εάν κλίνετε περισσότερο προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, τώρα είναι η ώρα να το αλλάξετε πριν θέσετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας ή απωθήσετε την αληθινή σας αγάπη λόγω συναισθηματικής μη διαθεσιμότητας.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στα ερωτικά ωροσκόπια Ιουλίου 2024 για κάθε ζώδιο.

Κριός

Κλειδί για την αγάπη: Ανατολές και ηλιοβασιλέματα

Κριός, η αγάπη δεν μπορεί να ευδοκιμήσει όταν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ συντρόφων. Αυτό ανατρέπει τον σκοπό να συναντηθούμε και να αντλήσουμε ο ένας από τις δυνάμεις του άλλου για να χτίσουμε κάτι όμορφο που είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του.

Αντίθετα, αν βρίσκεστε ότι πρέπει να παλεύετε συνεχώς για πόρους ή ακόμα και για βασικό σεβασμό και εκτίμηση, είναι σημάδι ότι είστε με έναν καρμικό εραστή και πρέπει να προχωρήσετε. Πώς μπορείτε να βρείτε την αληθινή σας αγάπη εάν η ψεύτικη αγάπη καταλαμβάνει όλο τον χώρο;

Πάρτε το αργά, αλλά επιλέξτε τον εαυτό σας. Η συνεργασία με το Rose Quartz μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να βρείτε εσωτερική συμπόνια και γαλήνη.

Ταύρος

Κλειδί για την αγάπη: Η απόλαυση του τίποτα

Ταύρε, λάμπεις όταν βρίσκεις τις κατάλληλες συνθήκες και ανθρώπους. Η δυναμική του δρομέα-κυνηγού μπορεί να αισθάνεται συναισθηματικά ευχάριστη, αλλά μακροπρόθεσμα, θα σας κάνει να νιώσετε εξαντλημένοι και αβέβαιοι για την αυτοεκτίμησή σας.

Βρείτε τα πατήματά σας αυτόν τον μήνα και θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο στην αγάπη. Μπορείτε να εκδηλώσετε την αληθινή σας αγάπη αν το επιλέξετε. Αυτό είναι το δώρο σας με την Αφροδίτη ως κυβερνήτη σας και τις τρέχουσες αστρολογικές ενέργειες ευθυγραμμισμένες προς όφελός σας.

Δίδυμοι

Κλειδί για την αγάπη: Ρουτίνες

Δίδυμοι, η ενέργεια της αγάπης τον Ιούλιο για εσάς έχει να κάνει με το να αναγνωρίσετε τι πραγματικά θέλετε στην αγάπη. Εάν είστε ελεύθεροι και η καρδιά σας λαχταρά λίγη μοναξιά και γαλήνη, ίσως ακόμη και τον χώρο για να θεραπεύσετε από προηγούμενες εμπειρίες, τότε δώστε το στον εαυτό σας. Μερικές φορές χρειάζεται να κάνει κανείς μερικά βήματα πίσω για να προχωρήσει με σημαντικό τρόπο.

Εάν είστε σε σχέση, αφήστε τη φυσική σας περιέργεια και τη δημιουργικότητά σας να αναλάβει τα ηνία. Θα βρείτε απόλυτη χαρά στις μεγάλες περιπέτειες που ξεκινάτε. Απλώς φροντίστε να το εξισορροπήσετε με τις πιο συνηθισμένες ρουτίνες και ευθύνες – η σωστή ισορροπία θα σας οδηγήσει στη σωστή κατεύθυνση.

Καρκίνος

Κλειδί για την αγάπη: Αυθόρμητη στοργή

Καρκίνε, είσαι το κοσμικό αγαπημένο παιδί του Ιουλίου σε θέματα καρδιάς (ή τουλάχιστον ένα από αυτά). Τίποτα που κάνετε τώρα δεν μπορεί να πάει στραβά – σε τελική ανάλυση, οι τοποθετήσεις και οι μετακινήσεις Καρκίνου είναι βαριές αυτόν τον μήνα, επομένως όλα είναι υπέρ σας.

Απλά να ξέρετε ότι μπορείτε είτε να διοχετεύσετε αυτήν την καλή τύχη εκεί που τη χρειάζεστε περισσότερο είτε να τη σπαταλήσετε σε λάθος μέρη αποσπώντας την προσοχή σας. Διαλέξτε λοιπόν το είδος της αγάπης που σας ανεβάζει πραγματικά και σας κάνει να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας.

Μην κυνηγάτε αυτούς που δεν μπορούν να δουν την αξία σας ή δημιουργούν διακριτικά δράμα και τοξικότητα. Η εργασία με το Clear Quartz μπορεί να σας φέρει σαφήνεια από αυτή την άποψη, όπως και η εγγραφή των ονείρων σας σε ένα ημερολόγιο ονείρων και στη συνέχεια η αποκρυπτογράφηση των συμβόλων αργότερα.

Λέων

Κλειδί για την αγάπη: Καλά λόγια

«Όλα τα χέρια στο κατάστρωμα!» Αυτό είναι το ερωτευμένο μήνυμα για σένα τον Ιούλιο, Λέων. Αν θέλετε η ερωτική σας ζωή να είναι εξαιρετική, πρέπει να ζήσετε σαν να είστε εξαιρετικοί. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει πλέον να κρύβεστε πίσω από άλλους ή να αλλάζετε τις απόψεις σας λόγω της πίεσης των συνομηλίκων.

Ζήστε πιστοί στον εαυτό σας από κάθε άποψη, είτε πρόκειται για το στυλ ντυσίματος, το μοτίβο ομιλίας σας, τα ενδιαφέροντα, τα χόμπι σας κ.λπ. Θα προσελκύσετε τη φυλή της ψυχής σας με αυτόν τον τρόπο – και ένα από αυτά θα μπορούσε να είναι η αληθινή σας αγάπη.

Το journaling και το scrapbooking είναι μερικά εξαιρετικά εργαλεία για να οραματιστείτε την αγάπη που πραγματικά θέλετε και στη συνέχεια να αφήσετε χώρο για αυτήν. Αυτό το μήνυμα είναι τόσο για τους ελεύθερους Λέοντες όσο και για όσους βρίσκονται σε σχέση που αισθάνονται ότι μπορεί να είναι το λάθος άτομο.

Παρθένος

Κλειδί για την αγάπη: Καρδιά με καρδιά

Παρθένε, η καλοσύνη θα κερδίσει καρδιές τον Ιούλιο. Αλλά αυτό το μήνυμα δεν είναι μόνο για την ερωτική σας ζωή. Εξάλλου, ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να ανθίσει η αγάπη και μέσα από ποια μονοπάτια και αμπέλια μπορεί να βρει τον δρόμο της προς σένα. Βρείτε λοιπόν τη σωστή ισορροπία μεταξύ του καθημερινού σας εαυτού και της πιο εξωστρεφούς εκδοχής που κάνει προληπτικά βήματα για να κάνει την αγάπη να ανθίσει στη ζωή τους. Αυτό θα δημιουργήσει τον σωστό ρυθμό και θα αποτρέψει τον φόβο από το να προκαλέσει άγχος.

Είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι, αυτό το μήνυμα θα σας βοηθήσει να είστε πιστοί στον εαυτό σας, αλλά να αφήσετε χώρο για ανάπτυξη και ενδιαφέρον για το άλλο άτομο και τα χόμπι του. Οι βαθιές συνομιλίες από καρδιάς υποδεικνύονται για εσάς αυτόν τον μήνα ως το εισιτήριό σας για την επιτυχία στην αγάπη.

Ζυγός

Key to Love: Τηλεφωνικές κλήσεις

Ζυγέ, ο κόσμος θα είναι στα πόδια σου όταν συνειδητοποιήσεις ότι δεν χρειάζεται να συρρικνωθείς για να ταιριάξεις. Η ενέργεια της αγάπης τον Ιούλιο για σένα είναι να φύγεις από καταστάσεις που σου αφαιρούν πάρα πολλά χωρίς να σου δίνουν καν ένα κλάσμα αυτής της αγάπης και της φροντίδας σε αντάλλαγμα.

Μην πλάθετε τον εαυτό σας στο όραμα κάποιου για την τελειότητα γιατί αυτό θα σπάσει δύο καρδιές – τη δική σας, καθώς προσπαθείτε να πείτε ψέματα στον εαυτό σας, και την καρδιά της αληθινής σας αγάπης που δεν θα απαιτούσε ποτέ την «τελειότητα» από εσάς, αφού θα είστε τέλειοι στα μάτια του άλλου ήδη.

Ο διαλογισμός με έναν μπλε κρύσταλλο της επιλογής σας, όπως το Blue Aragonite, το Larimar ή το Aquamarine, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα αυτό το μήνυμα και να ευθυγραμμιστείτε με αυτό βαθιά μέσα σας.

Σκορπιός

Κλειδί για την αγάπη: Χορός

Σκορπιέ, ο μήνας Ιούλιος σε καλεί να φέρεις επανάσταση στην ερωτική σου ζωή. Ονομάστε το μια ρομαντική επανάσταση, αν θέλετε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι μια απόρριψη πεποιθήσεων που σας εμποδίζουν να βιώσετε τη βαθύτερη μορφή αγάπης και συντροφικότητας.

Εάν αισθάνεστε ότι σας καλούν, η συνεργασία με έναν θεραπευτή για να θεραπεύσετε τραύματα στο εσωτερικό του παιδιού και τραύματα σχέσεων από το παρελθόν σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε αυτήν τη ρομαντική επανάσταση. Εξάλλου, γιατί να βουλιάζετε στη μιζέρια και στην ανικανοποίητη αγάπη; Γίνε ο καλύτερος φίλος του εαυτού σου και διάλεξε πρώτα τον εαυτό σου ερωτευμένο και μετά δες καθώς το σύμπαν συνωμοτεί για να σου φέρει αυτόν που θα σε επιλέξει κι εσύ θα τον επιλέξεις με τη σειρά σου. Ο χορός μπορεί να είναι εξαιρετικά καθαρτικός και απελευθερωτικός για εσάς αυτόν τον μήνα από αυτή την άποψη.

Τοξότης

Κλειδί για την αγάπη: Να το πάτε αργά

Τοξότη, η ενέργεια της αγάπης τον Ιούλιο για εσάς έχει να κάνει με περισυλλογή, σιωπή και αργή κίνηση. Εάν είστε ελεύθεροι, καλείστε να εστιάσετε πρώτα στην αγάπη του εαυτού σας και να βεβαιωθείτε ότι δείχνετε φροντίδα στον εαυτό σας σε όλους τους τομείς της ζωής.

Εάν είστε σε σχέση, καλείστε να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία μεταξύ του να ακολουθήσετε τη ροή όταν ο άλλος σας προτείνει κάτι και στη συνέχεια να προτείνετε εσείς μια δραστηριότητα σε μια διαφορετική ημέρα. Αν αυτό το τελευταίο σας τρομάζει, αναρωτηθείτε γιατί. Η αληθινή αγάπη θα θέλει πάντα να απολαμβάνετε τον εαυτό σας και να τους επιτρέπετε να βιώσουν και τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σας, όπως ακριβώς μοιράζεστε τα δικά τους. Αυτή είναι η ερωτική σας αναζήτηση αυτόν τον μήνα.

Αιγόκερως

Κλειδί για την αγάπη: Τηλεπάθεια

Αιγόκερε, άνοιξε τα μάτια σου και πάρε μια βαθιά ανάσα – αυτό είναι το κλειδί σου για την αγάπη τον Ιούλιο. Κάθε φορά που βρίσκεστε σε μια ρομαντική κατάσταση ή πριν από ένα ραντεβού, κάντε το για να γειωθείτε. Συνεχίστε να αναπνέετε μέχρι να νιώσετε καλά.

Ξαφνικά θα συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να καταλάβετε τον σύντροφό σας (ή το ραντεβού) πολύ καλύτερα. Η ικανότητά σας να διαβάζετε μεταξύ των γραμμών θα γίνει ξαφνικά πολύ δυνατή, σχεδόν σαν να είστε τηλεπαθητικά συνδεδεμένοι. Όταν το άγχος σας χτυπήσει ξανά, αναπνεύστε άλλη μια φορά και μετά ξανά και ξανά μέχρι να φτάσετε σε αυτήν την κατάσταση. Η εξάσκηση θα σας τελειοποιήσει!

Υδροχόος

Κλειδί για την αγάπη: Καλοσύνη

Υδροχόε, η ενέργεια της αγάπης για εσάς τον Ιούλιο έχει να κάνει με το να είστε ευγενικοί και να αναγνωρίζετε ότι είστε περισσότερα από αυτά που δίνετε στον εαυτό σας. Ξεχάστε τα στερεότυπα γύρω από το ζώδιο του Υδροχόου. Ο γενέθλιος χάρτης σας θα αποκαλύψει ότι έχετε περισσότερα.

Για τους περισσότερους από εσάς, το ζώδιο του φεγγαριού σας θα επικρατήσει αυτόν τον μήνα, οπότε μάθετε τι είναι. Εάν ευθυγραμμίσετε τον εαυτό σας στη φυσική του εκδήλωση, η αγάπη θα ρέει πιο εύκολα σε εσάς και στη ζωή σας. Αυτό περιλαμβάνει τόσο ρομαντική αγάπη όσο και πλατωνική. Αν σας αρέσει να εργάζεστε με κρυστάλλους, φορέστε ένα μενταγιόν Obsidian αυτόν το μήνα για να σας βοηθήσει να προάγετε εκπέμπετε την ενέργειά σας από τοξικές επιρροές.

Ιχθύς

Κλειδί για την αγάπη: Ηρωισμός

Ιχθύς, ο καμβάς είναι μπροστά σου. Τι θα ζωγραφίσεις πάνω του; Αυτό είναι το ερωτευμένο θέμα για εσάς τον Ιούλιο. Συχνά πηγαίνετε με τη ροή στη ζωή και αφήνετε τη συλλογικότητα να σας οδηγήσει στα καλύτερα μονοπάτια, αλλά σας προτρέπουν να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτόν τον μήνα.

Οδηγήστε τον εαυτό σας όπου θέλετε και βρείτε την αγάπη στα κρυφά μέρη που πάντα επιθυμούσατε να εξερευνήσετε. Σας ενθαρρύνουμε να αφήσετε τη δημιουργική πλευρά σας να αναλάβει το τιμόνι. Άλλωστε, η αγάπη μπορεί να βρεθεί στην ουρά ενός καφέ το ίδιο εύκολα όπως σε ένα συνέδριο cosplay ή σε μια συνάντηση και χαιρετισμό στο YouTube. Γιατί να είσαι πεζός αν δεν είσαι τόσο ερωτευμένος; 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Ιουλίου

Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σε κάθε ζώδιο από ένα δωράκι

Προετοιμαστείτε για μια πολύ συναισθηματική βραδιά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 3 Ιουλίου

Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Ιουλίου

Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα με τον MAZOHA»: Ο MAZOHA κάνει κατάληψη στο Playground 260 και μας καλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι με μοναδικές δράσεις και events

Ένα εκρηκτικό live με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να σταματήσετε να είστε τοξικοί και να γίνετε πιο ευγενικοί

Δείτε πώς να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας