Skip to main content

FASHION RADAR

Η διαχρονική θηλυκότητα της Pamela Anderson, που γίνεται 57 ετών

Συμβουλές για να υιοθετήσετε το εμβληματικό στυλ της μόδας



Χρόνια πολλά στην πάντα υπέροχη Πάμελα Άντερσον! Από τις μέρες της ως ναυαγοσώστρια στο «Baywatch» μέχρι τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, η Πάμελα Άντερσον ήταν πάντα σύμβολο του στυλ. Γνωστή για τη λαμπερή, τολμηρή και χωρίς τύψεις αίσθηση της μόδας της, το στυλ της Παμ είναι ένας συνδυασμός της παλιάς γοητείας του Χόλιγουντ, των μικρών δονήσεων στην παραλία και της ανόθευτης κομψότητας.

Pixel

Θέλετε να διοχετεύσετε λίγη από την Pamela Anderson στη δική σας γκαρνταρόμπα; Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε το εμβληματικό της στυλ.

1. Αγκαλιάστε το Bombshell Look

Το στυλ της Pamela Anderson αποτελεί την επιτομή της «αισθητικής της βόμβας». Σκοπεύει να τονίζει τις καμπύλες και να αγκαλιάζει τη θηλυκότητα. Για να πετύχετε αυτό το look:

Φορέματα που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα: Επιλέξτε φορέματα bodycon που αναδεικνύουν τις καμπύλες σας. Ψάξτε για λεπτομέρειες όπως βαθιά ντεκολτέ, σχέδια έξω από τους ώμους και σκισίματα.

Κορσέ τοπ: Κορσέ τοπ ή φορέματα με δομές που μοιάζουν με μπουστάκι μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη σιλουέτα σας και να σας δώσουν αυτή την κλασική εμφάνιση.

2. Glamorous Beach Babe

Ο χρόνος της Πάμελα στο «Baywatch» την εδραίωσε ως το απόλυτο icon στην παραλία. Για να διοχετεύσει το beachy στυλ της:

Μαγιό: Επιλέξτε ψηλά μπικίνι ή ολόσωμα μαγιό σε κλασικά χρώματα όπως κόκκινο, λευκό ή μαύρο. Μη φοβάστε ούτε τα τολμηρά μοτίβα.

Συνοδευτικά: Συνδυάστε το μαγιό σας με ένα διάφανο σαρόνγκ ή ένα ελαφρύ παρεό για να προσθέσετε μια πινελιά λάμψης.

3. Old Hollywood Glamour

Οι εμφανίσεις της Παμ στο κόκκινο χαλί είναι απόδειξη της αγάπης της για την κομψότητα του παλιού Χόλιγουντ με μια μοντέρνα πινελιά. Για να αναδημιουργήσετε αυτήν την ατμόσφαιρα:

Κόκκινα χείλη: Το κλασικό κόκκινο κραγιόν είναι βασικό στοιχείο. Συνδύασέ το με ένα έντονο eyeliner για μια διαχρονική εμφάνιση.

Γούνα και ψεύτικη γούνα: Προσθέστε μια πινελιά πολυτέλειας με γούνινα ή ψεύτικα γούνα, μπουφάν ή αξεσουάρ.

Διαμάντια και Bling: Μην αποφεύγετε τα αστραφτερά κοσμήματα. Σκέψου statement σκουλαρίκια, τολμηρά κολιέ και λαμπερά δαχτυλίδια.

4. Casual Chic

Το off-duty στιλ της Pamela είναι χαλαρό αλλά συναρμολογημένο, ιδανικό για χαλαρές μέρες. Για να απογειώσετε την casual chic εμφάνισή της:

Τζιν: Ψηλόμεσο τζιν ή τζιν σορτς σε συνδυασμό με ένα απλό λευκό φανελάκι ή μπλουζάκι.

Athleisure: Επιλέξτε εφαρμοστά αθλητικά ρούχα όπως κολάν και crop top που αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας ενώ σας κρατούν άνετα.

5. Παλέτα χρωμάτων και υφάσματα

Η Πάμελα συχνά επιμένει σε μερικά βασικά χρώματα και πολυτελή υφάσματα για να κάνει το στυλ της pop:

Επιλογές χρωμάτων: Το μαύρο, το λευκό, το κόκκινο και τα μεταλλικά είναι τα χρώματα που προτιμά, δημιουργώντας μια κομψή και εκλεπτυσμένη παλέτα.

Πολυτελή υφάσματα: Το σατέν, το μετάξι, το δέρμα και η δαντέλα είναι όλα υφάσματα που προτιμά η Pam. Προσθέτουν υφή και βάθος σε κάθε ντύσιμο.

6. Τολμηρή και σίγουρη στάση

Το πιο σημαντικό μέρος του στυλ της Πάμελα Άντερσον είναι η αυτοπεποίθησή της. Φοράει κάθε εμφάνιση με τόλμη και χαμόγελο. Δείτε πώς μπορείτε να το ενσωματώσετε:

Own Your look: Ό,τι κι αν φοράτε, φορέστε το με αυτοπεποίθηση. Σταθείτε ψηλά, περπατήστε με σκοπό και πιστέψτε στο δικό σας στυλ.

Προσωπική πινελιά: Μη φοβάστε να προσθέσετε στοιχεία που αντικατοπτρίζουν το δικό σας προσωπικό στυλ. Η Παμ είναι γνωστή για την πρωτοτυπία της, γι' αυτό φροντίστε τα ρούχα σας να μιλούν για αυτό που είστε.

7. Οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Γυαλιά ηλίου: Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου είναι βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα της Pam. Προσθέτουν έναν αέρα μυστηρίου και αίγλης.

Καπέλα: Από καπέλα του μπέιζμπολ μέχρι καπέλα με φαρδύ γείσο, η Παμ χρησιμοποιεί καπέλα για να αναδείξει την εμφάνισή της.

Γόβες: Είτε πρόκειται για πέδιλα με λουράκι είτε για κλασικές φόρμες, ένα καλό ζευγάρι γόβες προσθέτει αυτή την ουσιαστική πινελιά κομψότητας και επιμηκύνει τα πόδια.

Βάζοντας τα όλα μαζί

Ακολουθεί ένα παράδειγμα ρούχων που θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε:

Day Look: Ψηλόμεσο τζιν σορτς, εφαρμοστό λευκό φανελάκι, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου, πέδιλα με τιράντες και μια πινελιά κόκκινου κραγιόν.

Βραδινό λουκ: Ένα μαύρο φόρεμα που αγκαλιάζει τη σιλουέτα με λαιμόκοψη, κλασικές γόβες, statement σκουλαρίκια, εντυπωσιακό πανωφόρι και κομψό clutch.

Ενσωματώνοντας αυτά τα στοιχεία στην γκαρνταρόμπα σας, μπορείτε να αποτυπώσετε λίγη από τη μαγεία που καθορίζει το στυλ της Pamela Anderson. Γιορτάστε τα γενέθλιά της βγαίνοντας με αυτοπεποίθηση και μια νότα λάμψης. Εδώ είναι η διαχρονική κομψότητα και οι τολμηρές επιλογές μόδας, όπως και η ίδια η Πάμελα!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Suki Waterhouse ποζάρει στο εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue με την 4 μηνών κόρη της

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογράφησή της για το τεύχος Αυγούστου της British Vogue

FASHION RADAR

Denim σορτσάκι: ιδανικό για όλες τις ώρες

Είναι το πιο cool κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Ιουλίου

Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα με τον MAZOHA»: Ο MAZOHA κάνει κατάληψη στο Playground 260 και μας καλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι με μοναδικές δράσεις και events

Ένα εκρηκτικό live με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να σταματήσετε να είστε τοξικοί και να γίνετε πιο ευγενικοί

Δείτε πώς να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας