Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 25 Ιουνίου

Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική



ΚΡΙΟΣ: Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα σας συμβούν. Επειδή έχετε ακόμα πολλά να δώσετε μην απελπιστείτε με την πρώτη αναποδιά που θα σας συμβεί.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας. Δώστε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν και βρεθείτε κοντά με όσους σας αγαπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά. Οι κοινωνικές συναναστροφές, θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισορροπήστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, κάνοντας διπλωματικές κινήσεις. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για δικό σας καλό και μόνο.

ΛΕΩΝ: Από τα τόσα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε, διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό σας χώρο. Εάν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε όποιο ζήτημα σας απασχολεί και η έμπνευση της στιγμής θα σας βοηθήσει πολύ και θα σταθεί χορηγός στις προσπάθειες σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, φροντίστε πρώτα να έχετε κλείσει το προηγούμενο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα υπάρξει άνοδος και στον συναισθηματικό σας τομέα, ώστε να περάσετε αξέχαστες στιγμές με τον σύντροφό σας όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ίσως σας επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας μέσα στη σχέση και να ξέρετε τι να περιμένετε από αυτήν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσδιορίστε αυτά που επιθυμείτε διακαώς, για να μην αλλάζει η συμπεριφορά σας από τη μια στιγμή στην άλλη και ειδικά σε άτομα που δεν σας φταίνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας.

ΙΧΘΥΣ: Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική. Η μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές και ανακατατάξεις.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 2 Ιουλίου

Η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι φέρνει στην «αγάπη» ο Ιούλιος σε κάθε ζώδιο

Σύμφωνα με τα άστρα θα είναι ένας μήνας αγάπης και ρομαντικών απολαύσεων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου

Φιλοσοφήστε λίγο τα πράγματα και βρείτε τι σας μπλοκάρει ψυχικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 2 Ιουλίου

Η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας

SEX

Πώς να απογειώσεις αυτό το καλοκαίρι τη σεξουαλική σου ζωή

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όχι μόνο λόγω καύσωνα