Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 24 Ιουνίου

Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας



ΚΡΙΟΣ: Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δεν θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν. Δεν θα φτάσετε στον προορισμό σας, εάν αλλάζετε συνέχεια κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακουμπήστε σε πρόσωπα που έχετε εκτιμήσει, τόσο για την εμπιστοσύνη τους, όσο για την κρίση τους. Συνειδητά ή ασυνείδητα, θα αρχίσετε να ψάχνετε για βαθύτερες έννοιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε ταξίδια ή μικρές αποδράσεις που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει.

ΛΕΩΝ: Ανακτήστε και πάλι τις δυνάμεις και τους ρυθμούς σας, ενώ το άγχος και το στρες που σας είχε καταβάλει τον τελευταίο καιρό, θα αρχίσει να απομακρύνεται από εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι σημαντικό να είστε περισσότερο υπομονετικοί, υπεύθυνοι και παρατηρητικοί, για να μην αισθανθείτε άβολα σε καμία περίπτωση.

ΖΥΓΟΣ: Προγραμματίστε τα ταξίδια που θέλετε ή να ρυθμίσετε τα εργασιακά σας θέματα. Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί σε καινούριες ιδέες, προτάσεις και ενδεχόμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συνεργασίες που εκκρεμούν, αλλά και καινούριες που διαφαίνονται στον ορίζοντα, έρχονται να σας δραστηριοποιήσουν και να αυξήσουν τα εισοδήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα δραστηριοποιηθείτε έντονα στον επαγγελματικό σας χώρο και θα δείτε τις συνεργασίες σας να παίρνουν μορφή, αλλά να έχουν και διάρκεια στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσεγγίστε με θετική ενέργεια παλιούς και νέους συνεργάτες, που είναι πρόθυμοι να στηρίξουν τα σχέδιά σας και να τα κάνουν πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μικρές αλλαγές που δεν πρόκειται να σας ζημιώσουν οικονομικά, μπορούν να ανεβάσουν στα ύψη την ψυχολογία σας και να σας χαρίσουν ομορφότερες μέρες.

ΙΧΘΥΣ: Έρχονται καινούριες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σας, γι’ αυτό κάντε τις κατάλληλες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε και να κατασταλάξετε.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Ιουλίου

Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σε κάθε ζώδιο από ένα δωράκι

Προετοιμαστείτε για μια πολύ συναισθηματική βραδιά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 3 Ιουλίου

Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Ιουλίου

Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα με τον MAZOHA»: Ο MAZOHA κάνει κατάληψη στο Playground 260 και μας καλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι με μοναδικές δράσεις και events

Ένα εκρηκτικό live με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να σταματήσετε να είστε τοξικοί και να γίνετε πιο ευγενικοί

Δείτε πώς να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας