Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 23 έως 30/6

Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα



Στις 26 ο Ερμής στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, απαιτεί υπευθυνότητα και προσήλωση στους στόχους. Η όψη είναι αρκετά καλή για να πάρετε αποφάσεις, αρκεί να έχετε μελετήσει τις λεπτομέρειες καθώς η ανάδρομη κίνηση του Κρόνου δεν συγχωρεί λάθη. Στις 29 η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Άρη στον Ταύρο, ομορφαίνει την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Περάστε όμορφες ώρες με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Στις 30 ο Ερμής στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάνει ενδιαφέρουσες τις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε, ώστε να προχωρήσετε ευκολότερα σε νέα σχέδια. Οι αλλαγές θα είναι πιο εύκολες σε πράγματα που σας αρέσουν.

Pixel

ΚΡΙΟΣ: Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας και όσα σας βαραίνουν για να βρείτε κατανόηση. Δεν χρειάζεται να απομονώνεστε, επειδή φοβάστε ότι ίσως σας απορρίψουν. Οι αντιλήψεις που έχετε πάνω σε κάποια θέματα σας δημιουργούν αυτοπεριορισμούς με ανασταλτικό τρόπο και δεν σας αφήνουν να έχετε φιλοδοξίες, αλλά ούτε και να προβείτε σε ανοίγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαπραγματευτείτε εκ νέου τις υποθέσεις που σας απασχολούν, για να τα έχετε καλά με τη συνείδησή σας και να μην πέσετε σε αδράνεια, επειδή θα τα θεωρείτε όλα δεδομένα. Εάν νιώσετε φοβίες, ανασφάλειες και αμφιβολίες να βγαίνουν στην επιφάνεια και να σας γεμίζουν αγωνία, μη φανείτε δύσπιστοι και βάλετε μπροστά για καινούρια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι απαιτήσεις στη δουλειά θα είναι πολλές και η εργασία σας ακόμα πιο σκληρή, αλλά με επιμονή και υπομονή, θα καταφέρετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες συνθήκες για να μην εγκλωβίζεστε και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, γιατί στον προγραμματισμό των οικονομικών σας, είστε αναμφισβήτητα καλοί. Αναμοχλεύονται συναισθήματα, πρακτικές σκοπιμότητες και κάθε είδους συναλλαγές και προοπτικές που θα σας αλλάζουν συνέχεια κατεύθυνση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε άτομα εμπιστοσύνης του περιβάλλοντός σας να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα ελαττώματά σας, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα προτερήματά σας. Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στον σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι. Διώξτε αρνητικές σκέψεις και αν σας απασχολεί κάτι μοιραστείτε το.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρείτε τις σωστές λύσεις σε θέματα οικογενειακά που σας απασχολούν. Ακροβατείτε στα όρια της υπερβολής και δεν χρειάζεται να αντιδράτε σπασμωδικά. Εάν ο σύντροφός σας δεν είναι εκδηλωτικός και τον απασχολούν άλλα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να τον πιέσετε ερωτικά. Με το να αμφιβάλλετε συνέχεια αν σας είναι πιστός, θα καταφέρετε να τον κουράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιλεκτικοί στην επιλογή των φίλων σας, για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Μην κρίνετε με υποκειμενικά κριτήρια τη στάση των άλλων γύρω σας. Μια συζήτηση θα σας κάνει να ανακαλύψετε πολλά κοινά σημεία στη σχέση σας με ένα γνωστό σας πρόσωπο. Βασιστείτε στις δυνάμεις σας και μην τα περιμένετε όλα από τους άλλους. Μην επαναστατείτε επειδή απαιτείτε περισσότερη δουλειά και λιγότερη διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ: Ματαιώστε ταξίδια που θα σας αλλάξουν πολλές από τις καθιερωμένες σας συνήθειες. Μην τα βάζετε με όλους και με όλα, γιατί θα βρεθείτε σε αδιέξοδο. Ρίξτε το βάρος των δραστηριοτήτων σας εκεί που πρέπει, για να βρείτε λύσεις. Δώστε τέλος σε μια σχέση που είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει δυνατότητες εξέλιξης. Εάν θέλετε να γίνετε πιο αποδοτικοί, φροντίστε να οργανωθείτε περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Υπολογίστε σωστά τις κινήσεις σας πριν πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Εάν δε θέλετε να ξεσηκώσετε διαμαρτυρίες σε βάρος σας, να είστε πιο διακριτικοί και ευγενικοί. Εάν κάποιοι είναι δύσπιστοι μαζί σας, μην προσπαθείτε με το ζόρι να τους πείσετε. Μην επιδιώκετε ακατόρθωτα πράγματα, για να προωθήσετε τα καινούρια σας σχέδια. Θέματα που αφορούν άλλους δεν χρειάζεται να σας απασχολούν διαρκώς και να σας αναλώνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με το να επιμένετε στις απόψεις σας, θα πετύχετε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλετε. Παρατηρήστε τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω σας και θα ανακαλύψετε πολλά. Οι κρίσεις ανεξαρτησίας που σας πιάνουν θα ενοχλήσουν τον σύντροφό σας. Δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, για να μη τα βλέπετε όλα μαύρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε καινούριες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις. Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο, για κάποια άλλα που δεν υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα. Εάν νιώθετε κουρασμένοι βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου, χωρίς να τσακωθείτε. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δε σας συμφέρει να ταραχθούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας. Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Σε συζήτηση που θίγει άτομα που δεν είναι παρόντα, απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά. Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας, που σας κρατούν σε αδιέξοδο. Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Ιουλίου

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο είναι το power χρώμα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Βρείτε την απόχρωση που ξεκλειδώνει τη δύναμή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 5 Ιουλίου

Χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική

Προτεινόμενα

FOOD

Χυμός παντζάρι: μπορεί να οδηγήσει σε παράταση της νεότητας

Νέα μελέτη αναδεικνύει κι άλλα σημαντικά οφέλη για αυτό το superfood

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Διακοπές στην Κρήτη με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του στο αγαπημένο του νησί

SINGLES

Κατάδυση στο μεγάλο στόρι του «φιλιού» με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Φιλιού

 Eσύ πόσα φιλιά μετράς κρατώντας την ανάσα σου;