Skip to main content

FASHION RADAR

Η Victoria και ο David Beckham ζωντάνεψαν την εμβληματική μοβ εμφάνισή τους γάμου τους

Για να γιορτάσουν την 25η επέτειό τους



Αν νόμιζες ότι *αυτά* τα μοβ ρούχα γάμου της Victoria και του David Beckham δεν θα μπορούσαν να εξακολουθούν να θεωρούνται εμβληματικά, το ζευγάρι τα έφερε ξανά στη ζωή μετά από δύο δεκαετίες και τα ανάδειξε για να γιορτάσει την εικοστή πέμπτη επέτειο του γάμου τους.

Pixel

Παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου 1999 στο Κάστρο Luttrellstown στην Ιρλανδία, η Posh και ο Becks έκαναν έναν πολύ πιο οικείο γάμο από ό,τι θα περίμενες από ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της showbiz στον κόσμο.

Με μόλις 29 παρευρισκόμενους –συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, των μελών του συγκροτήματος των Spice Girls της VB, Mel B, Mel C και Emma Bunton– η Victoria και ο David παντρεύτηκαν με ιβουάρ εμφανίσεις αλλά γρήγορα άλλαξαν σε αυτό που σύντομα καθιερώθηκαν ως δύο από τα πιο αξιομνημόνευτα ρούχα γάμου στην ιστορία για να υποδεχτούν 200+ περισσότερους επισκέπτες στη βραδινή τους δεξίωση.

Ένα μοβ φόρεμα με σχίσιμο μέχρι τους μηρούς που αποκαλύπτει την κόκκινη φόδρα και ένα μονό κόκκινο και μοβ λουράκι ώμου καλυμμένο με ροζέτα, η εμφάνιση της Victoria απείχε πολύ από τη μινιμαλιστική γκαρνταρόμπα της –και, πράγματι, από την ετικέτα μόδας της– του σήμερα.

Η ασορτί μοβ εμφάνιση του David περιείχε ένα σακάκι με διπλό στήθος και ένα ασορτί φλοράλ κορσάζ, με ένα σχετικά φαρδύ παντελόνι να εκφράζει τις τάσεις της δεκαετίας του '90.

Φορώντας ξανά αυτές τις εμβληματικές εμφανίσεις για να σηματοδοτήσουν 25 χρόνια από την ημέρα του γάμου τους, το ζευγάρι δημοσίευσε μια σειρά σοβαρά επικών εικόνων στο Instagram, με μια λεζάντα "Ναι, ακόμα το κατάλαβα! 🤣 Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει 25 χρόνια και ακόμα μας κάνουν 💜💍».

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που βλέπουμε αυτές τις εμφανίσεις να υπάρχουν ακόμα και ανυπομονούμε να τις επισκεφτούμε σε μια περίοπτη θέση στο κέντρο ενός μουσείου μια μέρα. Γιατί όχι!

Η ανάρτηση του David τον είδε να ακολουθεί μια πιο σύντομη προσέγγιση στη λεζάντα, γράφοντας απλώς «Κοίτα τι βρήκαμε… 😅💜».

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Το bandana co-ord της Sydney Sweeney είναι το απόλυτο summer outfit για το 2024

Δείτε την εμφάνιση της εκρηκτικής Sydney Sweeney, όπως αναρτήθηκε στον λογαριασμό της στο Instagram

FASHION RADAR

Για τα 26α γενέθλιά της γιορτάζουμε το στυλ της Maya Hawke

Maya Hawke: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το στυλ μόδας της

FASHION RADAR

Victoria και David Beckham ποζάρουν ξανά με τα iconic μωβ σύνολα του γάμου τους

Για την 25η επέτειο από την ημέρα που είπαν «I do»!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 9 Ιουλίου

Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Kesha πραγματοποιεί το μεγάλο της comeback με το κομμάτι “Joyride”

Δείτε το σχετικό lyric video για το self-released κομμάτι της

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μηχανογραφικό 2024: 9 Ιουλίου η υποβολή - Τι λάθη δεν πρέπει να κάνετε

Μηχανογραφικό δελτίο 2024 - Υποβολή αύριο 9 Ιουλίου: Συμβουλές από τους ειδικούς - Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε