Skip to main content

FASHION RADAR

Η Cardi B ντύθηκε γιγάντιο λουλούδι με σούπερ ταιριαστό μανικιούρ

Για την επίδειξη μόδας του Marc Jacobs το φθινόπωρο 2024.



Η Cardi B μόλις μεταμορφώθηκε σε ένα γιγάντιο λουλούδι. Η ράπερ ενθουσίασε τον κόσμο για το φθινοπωρινό σόου του Marc Jacobs στην πασαρέλα του 2024 στη Νέα Υόρκη με ένα μοβ φόρεμα με φούσκες εμπνευσμένο από τη δεκαετία του '60 που θυμίζει ανθισμένα πέταλα ίριδας με ανάγλυφο μελίσσι και πολύ μακρύ ροζ μανικιούρ με πέταλο.

Pixel

Το θέμα της πασαρέλας του Jacobs ήταν «Χαρά, τελεία» και η Κάρντι απέδωσε απόλυτα στο αναβράζον βλέμμα της. Ας το πάρουμε από την κορυφή, έτσι; Η ράπερ φόρεσε τα μαλλιά της στοιβαγμένα πάνω από το κεφάλι της σε μια μοντέρνα εμφάνιση σε μια κυψέλη, με ίσια κτυπήματα να βουρτσίζουν τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου της. Αντί να είναι άκαμπτο και με λακ με λακ, το updo της Cardi ήταν πιο απαλό και ελαφρώς χαλαρό, με μερικά κομμάτια τραβηγμένα για μια νότα ρομαντισμού.

Τα νύχια της Cardi είχαν μήκος αρκετά εκατοστά και διαμορφώθηκαν σε ένα τέλειο τετράγωνο, βάφοντας το πιο διακριτικό baby pink για μια γλυκιά αισθητική με πέταλα λουλουδιών. Αν και κράτησε τα γυαλιά ηλίου για το μεγαλύτερο μέρος του σόου - τελικά ήταν μέρος της εμφάνισης - από κάτω φορούσε βλεφαρίδες με πλούσια κρόσσια, μπλε σκιές και στα χείλη επέλεξε μια όμορφη μοβ ροζ απόχρωση. Το κίτρινο κολάν πικραλίδα και τα λευκά παπούτσια πλατφόρμας ολοκλήρωσαν τη στιγμή της δεκαετίας του 2020-'90-does-'60.

Η Cardi έχει απογειώσει το glam της τον τελευταίο καιρό και φαίνεται ότι κάθε εμφάνιση είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Έβαλε τη σφραγίδα της στην εμφάνιση της κοκέτας με χτενίσματα με φιόγκο και κοτσιδάκια με κορδέλες και στη συνέχεια έκανε ένα πλήρες 180 με ένα pixie σε στιλ της δεκαετίας του '90 για να δείξει το τελευταίο της piercing στο αυτί. Α, και δεν μπορούμε να ξεχάσουμε την αυθεντική glam ιδέα της για το Met Gala, όπου «γέρασε» τον εαυτό της με προσθετικά και μια γκρίζα περούκα ως διασκεδαστική ερμηνεία στο θέμα «Garden of Time». Η ράπερ διασκεδάζει τόσο πολύ με την ομορφιά και αυτός ο ενθουσιασμός είναι μεταδοτικός. Σοβαρά, δεν μπορείτε να μην χαμογελάτε όταν κοιτάζετε αυτή τη διασκεδαστική λουλουδάτη στιγμή. Είναι σκέτη χαρά!

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Victoria και David Beckham ποζάρουν ξανά με τα iconic μωβ σύνολα του γάμου τους

Για την 25η επέτειο από την ημέρα που είπαν «I do»!

FASHION RADAR

Η Lourdes Leon ποζάρει στην εντυπωσιακή καμπάνια του Λονδρέζικου brand, David Koma

Η κόρη της Madonna φωτογραφίζεται σε μια edgy και αποκαλυπτική καμπάνια που θα συζητηθεί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 13/7

Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας

VIRAL

Ο Manu Chao ανακοινώνει τον πρώτο του δίσκο μετά από 17 χρόνια – Ακούστε το “São Paulo Motoboy”

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες είναι γεγονός 

CELEBS

Μαριέττα Χρουσαλά: Θα επιστρέψει τηλεοπτικά;

«Είμαι full time μαμά, με τα παιδιά, τις δραστηριότητες...»