Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Bella Hadid μοιράζεται με τους followers της τα beauty musts που έχει πάντα στο travel νεσεσέρ της και εμείς κρατάμε σημειώσεις

Ποια προϊόντα χρησιμοποιεί η Bella Hadid για το μακιγιάζ της όταν ταξιδεύει;



H Bella Hadid αποτελεί μια από τις σημαντικότερες skinfluencers της παγκόσμιας showbiz, με τη glass επιδερμίδα της και το φυσικό και πάντα εκθαμβωτικό μακιγιάζ της να εμπνέει εκατοντάδες χιλιάδες γυναίκες και θηλυκότητες ανά τον κόσμο. Έτσι, όταν η ίδια μοιράζεται πληροφορίες για το πώς τα καταφέρνει στη διατήρηση της αψεγάδιαστης επιδερμίδας της ή πώς δημιουργεί τα δροσερά makeup looks της, αυτό που κάνουμε είναι να κρατάμε πολύτιμες σημειώσεις!

Pixel

Κάτι τέτοιο έγινε πρόσφατα, όταν η Hadid ανάρτησε μια σχετική φωτογραφία στο Instagram, όπου και φαίνονται μερικά από τα hero προϊόντα που πήρε μαζί της στο ταξίδι της στο Βερολίνο. Η ίδια άπλωσε το περιεχόμενο του νεσεσέρ της στο μπάνιο του ξενοδοχείου της, μαζί με τα κοσμήματά της και το άρωμα Orebella που μόλις κυκλοφόρησε στη δική της συλλογή. Δίπλα φαίνεται ένα Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush της Selena Gomez σε ροδακινί-ροζ απόχρωση και ένα Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. Επιπλέον, βλέπουμε και ένα Milk Makeup Sculpt Cream Contour Stick για τα απαραίτητα κοψίματα χωρίς κόπο.

Κρατήστε λοιπόν αυτά τα τρία προϊόντα, μιας που αυτά είναι αρκετά για μια capsule συλλογή για τα ταξίδια σας ή την καθημερινότητά σας, χαρίζοντας αψεγάδιαστα αποτελέσματα στην επιδερμίδα.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 πράγματα που πρέπει να αποφεύγεις όταν πάσχεις από ακμή και ίσως δεν γνώριζες

Πολύτιμες συμβουλές για τη φροντίδα του ακνεϊκού δέρματος

BEAUTY TIPS

Margot Robbie: Μυστικά ομορφιάς για να αγκαλιάσετε τη λαμπερή εμφάνισή της

Η Margot Robbie έχει γενέθλια κι εμείς γιορτάζουμε τη ρουτίνα ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 9 Ιουλίου

Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Kesha πραγματοποιεί το μεγάλο της comeback με το κομμάτι “Joyride”

Δείτε το σχετικό lyric video για το self-released κομμάτι της

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μηχανογραφικό 2024: 9 Ιουλίου η υποβολή - Τι λάθη δεν πρέπει να κάνετε

Μηχανογραφικό δελτίο 2024 - Υποβολή αύριο 9 Ιουλίου: Συμβουλές από τους ειδικούς - Τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε