Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 21 Ιουνίου

Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας



ΚΡΙΟΣ: Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούρια επαγγελματική σας καριέρα. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Στηρίξτε ένα φίλο που σας έχει ανάγκη, κάνοντάς το πάντα με διακριτικό τρόπο. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον, με λογικές διαδικασίες. Απαιτήστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διορθώστε το συντομότερο δυνατό, τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι θα αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην σας αποσπάσει τίποτα την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο, βάλτε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια, εάν θέλετε να εμπλουτίσετε τις επαγγελματικές σας γνώσεις. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας, βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οργανώστε έτσι τον χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκεται πιο δημιουργικές ενασχολήσεις. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ό,τι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δε θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στο μέλλον.

ΙΧΘΥΣ: Για να σας φανούν όλα ευκολότερα, ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν. Από το να επωμίζεστε όλο το βάρος του εργασιακού σας χώρου, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Ιουλίου

Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει σε κάθε ζώδιο από ένα δωράκι

Προετοιμαστείτε για μια πολύ συναισθηματική βραδιά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 3 Ιουλίου

Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα

Προτεινόμενα

CELEBS

Μιμή Ντενίση: Με ολόσωμο μαγιό στον κήπο του σπιτιού της στον Θεολόγο!

Η φωτογραφία στο Instagram από το εξοχικό της ηθοποιού

ΤΑΞΙΔΙ

Πώς να περάσετε ένα τέλειο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην Προβηγκία

Οδηγός Προβηγκία: τα 10 καλύτερα πράγματα να κάνετε, να δοκιμάσετε, να επισκεφθείτε και να αγοράσετε

CELEBS

Νίνο: Η καλοκαρινή selfie με τη Ζόζεφιν από την παραλία

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το ζευγάρι