Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Το ωροσκόπιό σας για το Θερινό Ηλιοστάσιο είναι εδώ

Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε!



Καλώς ήρθες επισήμως καλοκαίρι! Η σεζόν ξεκινά στις 20 Ιουνίου με το θερινό ηλιοστάσιο και την έναρξη της περιόδου του Καρκίνου. Το θερινό ηλιοστάσιο είναι η μεγαλύτερη μέρα του χρόνου, που σημαίνει ότι πρέπει να είστε έξω για να γιορτάζετε!

Pixel

Λίγες στιγμές πριν ο Ήλιος αλλάξει ζώδια, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας πάθος, σύγχυση και έντονα συναισθήματα. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα αλλάζει προς το καλύτερο με το ηλιοστάσιο και με τη Σελήνη στον Τοξότη, θα έχετε διάθεση για ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.

Απολαύστε αυτή τη μαγική εποχή του χρόνου και φυτέψτε τις προθέσεις που μπορούν να εξελιχθούν τους επόμενους μήνες. Η συμβουλή μας: Βάλτε μια πρόθεση κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου, γιατί την επόμενη μέρα έχει Πανσέληνο. Όλη αυτή η κοσμική ενέργεια θα σας ωθήσει στην επιτυχία. Το έχεις!

Διαβάστε το ωροσκόπιό σας για το θερινό ηλιοστάσιο

Κριός

Εάν είστε αγχωμένοι, ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή με το παιδί μέσα σας. Παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια. Ενημερωθείτε με φίλους που σας θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές. Μην τηρείτε ένα πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό, διασκεδάστε χωρίς να σας ενδιαφέρει τι λένε ή τι σκέφτονται οι άλλοι.

Ταύρος

Ζείτε για την καθημερινότητά σας, αλλά το να κάνετε μια δραστηριότητα που απαιτεί να κάνετε κάτι εντελώς νέο, θα διευρύνει τους ορίζοντές σας προς το καλύτερο. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή σε μια κοντινή πόλη! Δοκιμάστε ένα νέο εστιατόριο! Ξέρω ότι το να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας είναι αγχωτικό, αλλά το να κάνετε μικρά βήματα προς μια διαφορετική κατεύθυνση θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε.

Δίδυμοι

Το θερινό ηλιοστάσιο φέρνει βαθιά συναισθήματα και σας κάνει να νιώσετε στοχαστικοί. Είναι εντάξει αν χρειάζεστε μια στιγμή για να τιμήσετε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, αν θέλετε να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας (ειδικά μετά από μερικά κοκτέιλ), λάβετε τη συμβουλή μου και αντισταθείτε! Φωνάξτε τον κολλητό σου.

Καρκίνος

Το να βγείτε από το καβούκι σας για το καλοκαίρι μπορεί να είναι δύσκολο επειδή ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι κάνει το S.O./crush σας. Μην τον έχετε σε στενό μαρκάρισμα! Αφήστε τους να κάνουν ότι θέλουν και μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε. Θα είναι ωραίο να έχεις ελευθερία κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου!

Λέων

Είσαι μια περήφανη ντίβα, αλλά αυτή τη στιγμή, ήρθε η ώρα να κάτσεις καλά και να αποβάλεις το υφάκι. Θα διαπιστώσετε ότι το να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να είστε ψύχαιμοι, ήρεμοι και ψύχραιμοι θα αποδώσει. Και ναι, αυτό σημαίνει να παίρνετε το πίσω όταν οι φίλοι σας θέλουν να είναι αυτοί που θα κάνουν σχέδια.

Παρθένος

Αισθάνεστε χαριτωμένοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση σήμερα, γι' αυτό χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας και φλερτάρετε στον δρόμο σας μέσα στο ηλιοστάσιο. Εάν είστε ελεύθεροι, βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω στις εφαρμογές γνωριμιών για να γνωρίσετε έναν νέο σύντροφο. Θα μπορούσατε να συνδεθείτε με κάποιον που έχει τη δυνατότητα να γίνει κάτι περισσότερο από ένα πρώτο ραντεβού. Αν είστε σε ζευγάρι, προγραμματίστε μια διασκεδαστική βραδιά.

Ζυγός

Είναι σημαντικό να είσαι αληθινός με τον εαυτό σου, και αυτό ισχύει ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του ηλιοστασίου. Μπορεί να σας παρουσιαστεί μια κατάσταση που υπόσχεται να ενισχύσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό και να σας προσφέρει επαγγελματική έκθεση. Ωστόσο, αν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, μάλλον είναι. Αφιερώστε χρόνο για να ερευνήσετε και να δείτε αν είναι σύμφωνο με τα υψηλά ηθικά σας πρότυπα, γιατί μάλλον δεν είναι.

Σκορπιός

Ήσασταν πολυάσχολη μέλισσα τον τελευταίο καιρό και είναι φυσικό να θέλετε να αποσυμπιεστείτε από το καθημερινό βουητό στη δουλειά. Κάντε ένα διαλογιστικό και χαλαρωτικό μπάνιο με λουλούδια εποχής. Θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη στάσιμη ενέργεια και να φέρετε νέες δονήσεις για να σας ταξιδέψουν στο καλοκαίρι.

Τοξότης

Για να το θέσω απλά, θα νιώσετε την ενεργειακή αλλαγή του ηλιοστασίου με βαθύ τρόπο. Στην πραγματικότητα, θα εκπαιδευτείτε. Επομένως, δεν χρειάζεται να πιεστείτε για να κάνετε παρέα μετά τη δουλειά με συναδέλφους ή φίλους. Πηγαίνετε σπίτι και ξεκουραστείτε. Μην αφήσετε το FOMO να σας εμποδίσει να κλείσετε τα μάτια σας!

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε πιο ανοιχτοί για να συνδεθείτε με το ιδιαίτερο άτομο σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινού ηλιοστασίου. Ο Ήλιος λάμπει στον 7ο Οίκο των σχέσεών σας, οπότε θα είναι πιο εύκολο να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ των αναγκών σας και εκείνων του συντρόφου/συναισθήματος/ραντεβού/FWB σας. Λαχταράτε για έναν βαθύτερο δεσμό!

Υδροχόος

Όλη η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει για την οργάνωση των σχεδίων για το πλήρωμά σας αποδίδει καρπούς. Αφήστε τους φίλους σας να γιορτάσουν την προσπάθεια που καταβάλατε για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες όλων. Μην ντρέπεστε όταν σας αναγνωρίζουν και σας αγαπούν. Μπράβο σου Υδροχόε!

Ιχθύς

Αν λαχταράτε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε, κάντε ό,τι είναι καλύτερο για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα σας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προσκαλέσετε έναν ή τρεις φίλους για μια χαρούμενη συγκέντρωση βλέποντας όλοι μαζί την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία. Απολαύστε τις θετικές δονήσεις, ακόμα κι αν παρακολουθείτε απλώς τηλεόραση.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 13/7

Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Ιουλίου

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο είναι το power χρώμα σας σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Βρείτε την απόχρωση που ξεκλειδώνει τη δύναμή σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 13/7

Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας

VIRAL

Ο Manu Chao ανακοινώνει τον πρώτο του δίσκο μετά από 17 χρόνια – Ακούστε το “São Paulo Motoboy”

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά του αγαπημένου καλλιτέχνη μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες είναι γεγονός 

CELEBS

Μαριέττα Χρουσαλά: Θα επιστρέψει τηλεοπτικά;

«Είμαι full time μαμά, με τα παιδιά, τις δραστηριότητες...»