Skip to main content

FASHION RADAR

Η εξέλιξη του στυλ της Ariana Grande

Ariana Grande: Από Nickelodeon Star σε Fashion Icon



Η Ariana Grande είναι γνωστό όνομα για πάνω από μια δεκαετία, μαγνητίζοντας τους θαυμαστές όχι μόνο με τα δυναμικά φωνητικά της αλλά και με την ιδιαίτερη αίσθηση της μόδας. Από τις πρώτες μέρες της ως σταρ του Nickelodeon μέχρι να γίνει ένα ποπ ίνδαλμα και παγκόσμιο είδωλο του στυλ, το ταξίδι μόδας της Ariana είναι τόσο συναρπαστικό όσο και η μουσική της καριέρα. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στην εξέλιξη του στυλ της Ariana Grande με τα χρόνια.

Pixel

Early Days: The Nickelodeon Star

Η Ariana Grande κατέλαβε για πρώτη φορά τις καρδιές μας ως Cat Valentine στο Victorious του Nickelodeon και αργότερα στο Sam & Cat. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το στυλ της ήταν νεανικό, παιχνιδιάρικο και επηρεάστηκε έντονα από τον χαρακτήρα της. Την βλέπαμε συχνά με πολύχρωμα, ιδιόμορφα ρούχα που γοήτευαν τους νεότερους θαυμαστές της. Σκεφτείτε φωτεινές αποχρώσεις, διασκεδαστικά prints και flirty φούστες σε συνδυασμό με τα κόκκινα μαλλιά της με την υπογραφή της.

2013 - 2015: Αναδύεται ως Pop Sensation

Καθώς η Ariana πέρασε από την υποκριτική στην εστίαση στη μουσική της καριέρα, το στυλ της άρχισε να ωριμάζει. Με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της, Yours Truly το 2013, και του επόμενου άλμπουμ, My Everything το 2014, η Ariana άρχισε να υιοθετεί μια πιο κομψή και εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Αυτή την περίοδο, έγινε γνωστή για την χαρακτηριστική ψηλή αλογοουρά της, η οποία παραμένει βασικό στοιχείο της εμφάνισής της. Η Ariana προτιμούσε τις φούστες σε γραμμή Α, τα crop tops και τα ασορτί σύνολα που αναδείκνυαν το μικροκαμωμένο καρέ της. Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί άρχισαν να εντυπωσιάζουν, με επιλογές που κυμαίνονταν από αριστοκρατικά μικρά μαύρα φορέματα μέχρι λαμπερά φορέματα.

2016 - 2018: Η Εποχή της Dangerous Woman

Η μόδα της Ariana πήρε μια τολμηρή τροπή με την κυκλοφορία του τρίτου στούντιο άλμπουμ της, Dangerous Woman, το 2016. Το ομότιτλο κομμάτι του άλμπουμ και τα αποπνικτικά γραφικά του σημείωσαν μια σημαντική αλλαγή στη δημόσια εικόνα της. Άρχισε να πειραματίζεται με πιο τολμηρά στυλ: δερμάτινα ντυσίματα, μπότες ψηλές μέχρι τους μηρούς και κυρίαρχο ασπρόμαυρο χρωματικό σχέδιο.

Η ψηλή αλογοουρά της εξελίχθηκε σε μια πιο σμιλεμένη και ογκώδη εκδοχή της, συχνά με αξεσουάρ με αυτιά λαγουδάκι ή αυτιά γάτας που έπαιξαν την παιχνιδιάρικη αλλά και άγρια ​​περσόνα της. Αυτή την περίοδο είδε επίσης την άνοδο των επώνυμων oversized φούτερ και hoodies της, δημιουργώντας έναν συναρπαστικό συνδυασμό casual και σέξι.

2019: Sweetener and Thank U, Next

Η μόδα της Ariana το 2019 αντανακλούσε την τεράστια προσωπική ανάπτυξη και αλλαγή που γνώρισε. Με την κυκλοφορία των Sweetener και Thank U, Next, το στυλ της έγινε ένας συνδυασμός εκλεπτυσμένου, νοσταλγικού και ιδιόμορφου.

Συχνά φορούσε υπερμεγέθεις σιλουέτες, όπως φαρδιά hoodies και μεγάλα puffer jackets, σε συνδυασμό με μπότες μέχρι τους μηρούς – μια εμφάνιση που έγινε σχεδόν συνώνυμη με την ίδια την Ariana. Αυτός ο συνδυασμός μεγάλου μεγέθους τοπ και μπότες δημιουργεί ένα αβίαστα κομψό και άμεσα αναγνωρίσιμο ντύσιμο. Τα μαλλιά της έβλεπαν επίσης συχνές αλλαγές, από πλατινέ ξανθές μέχρι μακριές μελαχρινές τρέσες, αναδεικνύοντας την ευελιξία της.

2020 - Σήμερα: The Timeless Diva

Το στυλ της Ariana συνεχίζει να εξελίσσεται καθώς εξερευνά διαφορετικούς δημιουργικούς δρόμους. Τα τελευταία χρόνια έχει αγκαλιάσει πιο ώριμα και διαχρονικά στοιχεία μόδας διατηρώντας παράλληλα τη μοναδική της πινελιά. Απλά αλλά κομψά φορέματα, κλασικά μονόχρωμα σύνολα και προσαρμοσμένα κοστούμια έχουν γίνει βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας της.

Η εμφάνισή της το 2020 στα βραβεία Grammy, όπου φόρεσε μια εντυπωσιακή γκρι τουαλέτα από τον Giambattista Valli, που κόβει την ανάσα, τόνισε την ιδιότητά της ως fashion icon. Στις δημόσιες εμφανίσεις της Grande επιλέγονται συχνά σχεδιαστές υψηλής τεχνολογίας όπως οι Givenchy, Versace και Marc Jacobs, αναδεικνύοντας το εκλεπτυσμένο και εξαιρετικό στυλ της.

Πέρα από τα μεγάλα γεγονότα, το καθημερινό street style της Ariana έχει γίνει επίσης πηγή έμπνευσης. Βρίσκει μια ισορροπία μεταξύ άνεσης και μόδας, που συχνά εμφανίζεται σε μεγάλα μπλέιζερ, κομψά κορμάκια και statement αξεσουάρ.

Συνεργασίες μόδας και επιρροή

Η επιρροή της Ariana Grande στη μόδα εκτείνεται πέρα ​​από το προσωπικό της στυλ. Οι συνεργασίες της με το brand, όπως η συνεργασία με τον Givenchy το 2019, ενίσχυσαν περαιτέρω τα διαπιστευτήριά της για τη μόδα. Η σειρά αρωμάτων της γνώρισε επίσης τεράστια επιτυχία, ενσαρκώνοντας την κομψή και παιχνιδιάρικη προσωπικότητά της.

Happy Birthday Ariana

Η εξέλιξη του στυλ της Ariana Grande είναι απόδειξη της ανάπτυξής της ως καλλιτέχνη και ως άτομο. Από τις πρώτες μέρες της στο Nickelodeon μέχρι την ιδιότητά της ως pop idol, επανεφευρίσκει συνεχώς τον εαυτό της ενώ παραμένει πιστή στη μοναδική της αίσθηση της μόδας. Η ικανότητα της Ariana να συνδυάζει απρόσκοπτα διάφορα στυλ –είτε παιχνιδιάρικο, τολμηρό ή εκλεπτυσμένο– διασφαλίζει ότι παραμένει trendsetter, εμπνέοντας τους θαυμαστές και τους λάτρεις της μόδας με κάθε βήμα που κάνει.

Χρόνια πολλά, Ariana! Ακολουθούν πολλά ακόμη χρόνια απίστευτης μουσικής και εμπνευσμένων στιγμών μόδας.

 

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Selena Gomez σε μια εμφάνιση tribute στην Alex Russo

Η Selena Gomez εντυπωσίασε με Witchy Versace

FASHION RADAR

Η Kim Kardashian ποζάρει σαν άλλη Μarilyn Monroe και ρίχνει το Instagram

Δείτε τις φωτογραφίες της Kim Kardashian δια χειρός Michael Baailey Gates

FASHION RADAR

Νέα εμφάνιση της Chiara Ferragni με δημιουργία αγαπημένης Ελληνίδας σχεδιάστριας

Τι φόρεσε η πασίγνωστη επιχειρηματίας και fashion blogger στο Vulcano της Ιταλίας;

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΦΑΕ Χορός: ΜΙΝΤΑΤΙ της Τζένη Αργυρίου, 3-4 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260

3 και 4 Ιουλίου, Χώρος Δ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων

VIRAL

Σε αγώνα δρόμου 200 μέτρων συμμετείχε ο Snoop Dogg στα Olympic Trials

«34.44 για έναν 52χρονο; Όχι κι άσχημα!»