Skip to main content

FASHION RADAR

Η Gigi Hadid τόλμησε να φορέσει ένα «γυμνό» φόρεμα στο Vogue World: Paris After-Party

Άλλη μια τολμηρή εμφάνιση της Gigi Hadid



Ως πρόσωπο της τρίτης χρονιάς της, η Gigi Hadid άναψε το Vogue World και το after party του. Μετά τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα, και πιο συγκεκριμένα στην Place Vendôme, έναν εμβληματικό παριζιάνικο χώρο που μετατράπηκε σε γιγαντιαία πασαρέλα την Κυριακή 23 Ιουνίου. Εδώ, το σόου γιόρτασε τη μόδα και τον αθλητισμό συνδέοντας ένα άθλημα (π.χ. όπως ποδηλασία, γυμναστική, τένις, ταεκβοντό, ξιφασκία, breakdance...) με θέμα που συνδέεται με μια δεκαετία του γαλλικού πολιτισμού, που ξεκίνησε το 1924.

Pixel

Ως ένα από τα μοντέλα με τη μεγαλύτερη επιρροή της γενιάς της, η Gigi Hadid ενσαρκώνει το πνεύμα της Vogue World: Paris, και ήταν μια από τις πιο πολυαναμενόμενες φιγούρες στο σόου. Αφού διέσχισε την Place Vendôme έφιππη μαζί με την Kendall Jenner, ντυμένες και οι δύο από τον Hermès, η μεγαλύτερη από τις αδερφές Hadid βγήκε ξανά στην πασαρέλα με μια προσαρμοσμένη στολή Balmain για το τελευταίο τμήμα, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη δεκαετία του 2010 και στο breakdancing.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το αξέχαστο fashion event ακολούθησε ένα πολυαναμενόμενο after party. Μετά τη μετατροπή του χώρου του 1ου διαμερίσματος σε ένα υπαίθριο κλαμπ, διασημότητες συγκεντρώθηκαν στο Maxim de Paris, το προπύργιο των ξενύχτηδων της πόλης. Η Gigi Hadid εμφανίστηκε με ένα δομημένο μπλε φόρεμα επενδεδυμένο με ένα θηλυκό κρυστάλλινο μπούστο, το κάτω μέρος του φορέματος έδινε την ψευδαίσθηση μιας τζιν μίνι φούστας.

Υπό τη δημιουργική διεύθυνση του Olivier Rousteing, καλλιτεχνικού διευθυντή του γαλλικού οίκου μόδας, το «γυμνό» φόρεμα του Balmain πήρε νέα διάσταση. Η σχεδιάστρια διακοσμητικής τέχνης Flory Brisset –την οποία ο Rousteing καλεί να ζωντανέψει τις πιο τρελές του ιδέες, όπως η πολυτελής δημιουργία που φόρεσε η Tyla στο Met Gala 2024– τον συνόδευσε για άλλη μια φορά σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία.

Αντικατοπτρίζοντας το θάρρος της Hadid, αυτό το statement κομμάτι θυμίζει επίσης τα διάσημα φορέματα trompe-l'œil του Jean Paul Gaultier και ήταν το αποκορύφωμα αυτής της βραδιάς με τα αστέρια.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Glastonbury 2024: Τι φόρεσαν οι celebrities στο σημαντικότερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο;

Τα celebrity looks που ξεχώρισαν από τη φετινή διοργάνωση του Glasto

FASHION RADAR

Η διαχρονική θηλυκότητα της Pamela Anderson, που γίνεται 57 ετών

Συμβουλές για να υιοθετήσετε το εμβληματικό στυλ της μόδας

FASHION RADAR

Η Selena Gomez σε μια εμφάνιση tribute στην Alex Russo

Η Selena Gomez εντυπωσίασε με Witchy Versace

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 2 Ιουλίου

Η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας

SEX

Πώς να απογειώσεις αυτό το καλοκαίρι τη σεξουαλική σου ζωή

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όχι μόνο λόγω καύσωνα