Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα μυστικά ομορφιάς της Ariana Grande, που σήμερα γίνεται 30 ετών

Συμβουλές για να επιτύχετε το εμβληματικό της look



Η Ariana Grande δεν είναι απλώς ένα ποπ ίνδαλμα, είναι επίσης ένα beauty icon της οποίας η άψογη εμφάνιση έχει κάνει πάταγο στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς. Από τη χαρακτηριστική ψηλή αλογοουρά της μέχρι το τέλειο cat-eye της, τα μυστικά ομορφιάς της Ariana έχουν γίνει πηγή έμπνευσης για πολλές θαυμάστριές της. Εδώ, θα εμβαθύνουμε σε μερικές από τις συμβουλές και τα κόλπα ομορφιάς της που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε αυτό το εμβληματικό look της Ariana Grande.

Pixel

1. Signature High Ponytail

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα χαρακτηριστικά της Ariana είναι η ψηλή αλογοουρά της. Αυτό το χτένισμα όχι μόνο αναδεικνύει τις υπέροχες κλειδαριές της, αλλά της δίνει επίσης μια κομψή και νεανική εμφάνιση.

Πώς να το πετύχετε

Strong Hold Hairspray: Βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας παραμένουν στη θέση τους χρησιμοποιώντας μια καλής ποιότητας λακ για ισχυρό κράτημα.

Extension μαλλιών: Η Ariana χρησιμοποιεί συχνά εξτένσιον μαλλιών για να πετύχει την πλήρη, ογκώδη εμφάνιση. Επενδύστε σε ποιοτικά extensions που ταιριάζουν στο χρώμα των μαλλιών σας.

Smoothing Serum: Χρησιμοποιήστε έναν ορό εξομάλυνσης για να εξαλείψετε τυχόν φριζάρισμα και να δώσετε στην αλογοουρά σας ένα κομψό τελείωμα.

Ασφαλίστε με καρφίτσες Bobby: Για επιπλέον ασφαλές κράτημα, χρησιμοποιήστε καρφίτσες για να κρατήσετε υπό έλεγχο τυχόν ατίθασες τρίχες.

2. Άψογο δέρμα

Η λεία, λαμπερή επιδερμίδα της Ariana είναι βασικό συστατικό του beauty look της. Η ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της έχει να κάνει με το να διατηρεί το δέρμα της ενυδατωμένο και καθαρό.

Πώς να το πετύχετε

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί: Πίνετε άφθονο νερό και χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας.

Καθημερινός καθαρισμός: Βεβαιωθείτε ότι αφαιρείτε όλο το μακιγιάζ στο τέλος της ημέρας για να αφήσετε το δέρμα σας να αναπνέει και να αποτρέψετε τα σπυράκια.

Αντηλιακό: Μην παραλείπετε ποτέ το αντηλιακό. Η προστασία του δέρματός σας από την ηλιακή ακτινοβολία είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας νεανικής επιδερμίδας.

Facial Mists: Χρησιμοποιήστε facial mist όλη την ημέρα για να ανανεώσετε το δέρμα σας και να προσθέσετε μια ώθηση ενυδάτωσης.

3. Cat-Eye Perfection

Το τέλεια εκτελεσμένο cat-eye της Ariana είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του μακιγιάζ της. Καθορίζει τα μάτια της και προσθέτει μια πινελιά vintage λάμψης.

Πώς να το πετύχετε

Precision Liquid Liner: Χρησιμοποιήστε ένα υγρό eyeliner με λεπτή άκρη για ακριβή εφαρμογή.

Start Thin: Ξεκινήστε με μια λεπτή γραμμή από την εσωτερική γωνία του ματιού σας, πυκνώνοντάς την σταδιακά καθώς προχωράτε προς τα έξω.

Κίνηση προς τα πάνω: Όταν φτάσετε στην εξωτερική γωνία, μεταφέρετε την επένδυση προς τα πάνω για να δημιουργήσετε το κλασικό φτερό cat-eye.

Εξάσκηση προς την τελειότητα: Η επίτευξη του τέλειου cat-eye μπορεί να χρειαστεί λίγη εξάσκηση, οπότε μην αποθαρρύνεστε αν χρειαστούν μερικές προσπάθειες.

4. Λαχταριστές βλεφαρίδες

Οι μακριές, ογκώδεις βλεφαρίδες της Ariana είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό της ρουτίνας ομορφιάς της. Πλαισιώνουν υπέροχα τα μάτια της, προσθέτοντας βάθος στο βλέμμα της.

Πώς να το πετύχετε

Ψαλιδάκι βλεφαρίδων: Σύρετε τις βλεφαρίδες σας πριν εφαρμόσετε μάσκαρα για να ανοίξουν τα μάτια σας.

Μάσκαρα όγκου: Χρησιμοποιήστε μια μάσκαρα όγκου για να προσθέσετε μήκος και πάχος στις βλεφαρίδες σας.

Ψεύτικες βλεφαρίδες: Για επιπλέον δραματικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ψεύτικες βλεφαρίδες. Επιλέξτε αυτά με φυσική εμφάνιση που προσθέτουν πληρότητα χωρίς να είναι πολύ βαριά.

Layering: Εφαρμόστε πολλές στρώσεις μάσκαρα, αφήνοντας κάθε στρώση να στεγνώσει ελαφρώς πριν προσθέσετε την επόμενη.

5. Τέλεια χείλη

Η Ariana συχνά εμφανίζει μια ποικιλία χειλιών, από γυμνές αποχρώσεις έως έντονα κόκκινα. Τα χείλη της φαίνονται πάντα σαρκώδη και τέλεια καθορισμένα.

Πώς να το πετύχετε

Lip Liner: Χρησιμοποιήστε ένα lip liner για να καθορίσετε το σχήμα των χειλιών σας και να αποτρέψετε να βγείτε εκτός των ορίων.

Στρώστε το κραγιόν σας: Εφαρμόστε μια βασική στρώση κραγιόν, σκουπίστε με ένα χαρτομάντιλο και στη συνέχεια εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση για φινίρισμα μεγάλης διάρκειας.

Nude Shades: Για πιο φυσική εμφάνιση, επιλέξτε ουδέτερες και nude αποχρώσεις που συμπληρώνουν τον τόνο της επιδερμίδας σας.

Gloss it Up: Προσθέστε μια πινελιά lip gloss στο κέντρο των χειλιών σας για ένα παχύ, γυαλιστερό φινίρισμα.

6. Radiant Highlighter

Το λαμπερό, τονισμένο δέρμα της Ariana είναι πάντα άψογο, δίνοντάς της αυτό το λαμπερό look.

Πώς να το πετύχετε

Επιλέξτε τη σωστή απόχρωση: Επιλέξτε ένα highlighter που ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας. Οι χρυσοί και οι σαμπανιζέ αποχρώσεις λειτουργούν καλά για πιο ζεστούς τόνους δέρματος, ενώ οι πιο ψυχρές αποχρώσεις μπορεί να προτιμούν τις ιριδίζουσες ή ροζ αποχρώσεις.

Εφαρμόστε στρατηγικά: Εφαρμόστε το highlighter στα ψηλά σημεία του προσώπου σας – στα ζυγωματικά, στα φρύδια, στη γέφυρα της μύτης σας και στο τόξο σας.

Ανακατέψτε καλά: Χρησιμοποιήστε ένα βρεγμένο σφουγγάρι ομορφιάς ή μια βούρτσα για να αναμίξετε άψογα το highlighter στο δέρμα σας για φυσική λάμψη.

7. Συνεπής φροντίδα και υγιεινές συνήθειες

Η ομορφιά της Ariana δεν είναι μόνο τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, αφορά επίσης τη γενική ρουτίνα υγείας και ευεξίας της.

Πώς να το πετύχετε

Υγιεινή διατροφή: Διατηρήστε μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά και άπαχες πρωτεΐνες για να θρέψετε το δέρμα σας από μέσα.

Τακτική άσκηση: Ασκηθείτε τακτικά για να τονώσετε την κυκλοφορία και να προάγετε το υγιές δέρμα.

Επαρκής ύπνος: Βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε αρκετά κάθε βράδυ για να βοηθήσετε το δέρμα σας να επανορθωθεί και να αναζωογονηθεί.

Χρόνια πολλά Ariana Grande!

Τα μυστικά ομορφιάς της Ariana Grande είναι ένας συνδυασμός σχολαστικής περιποίησης δέρματος, ακριβούς εφαρμογής μακιγιάζ και υγιεινών επιλογών τρόπου ζωής. Υιοθετώντας μερικές από τις αγαπημένες της συμβουλές ομορφιάς και ενσωματώνοντάς τες στη ρουτίνα σας, μπορείτε και εσείς να πετύχετε αυτό το λαμπερό, εμβληματικό look. Είτε πρόκειται για τη χαρακτηριστική της ψηλή αλογοουρά είτε για το τέλειο cat-eye, τα κόλπα ομορφιάς της Ariana είναι προσιτά και εμπνευσμένα. Χαρούμενη λάμψη!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

4 κοινά λάθη στο skincare που οδηγούν σε πρόωρη γήρανση

Μάθε τι κάνεις λάθος για να το σταματήσεις άμεσα

BEAUTY TIPS

Καλοκαιρινές DIY συμβουλές για το τέλειο πεντικιούρ

Δώστε στα πόδια σας το καλοκαιρινό  χάδι που τους αξίζει

BEAUTY TIPS

KIKO MILANO Gold Reflections: Oμορφιά λουσμένη με φως

Η νέα καλοκαιρινή συλλογή της Κiko Μilano, αποτελεί μια ωδή στο ηλιοβασίλεμα των Ιταλικών ακτών

Προτεινόμενα

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων

VIRAL

Σε αγώνα δρόμου 200 μέτρων συμμετείχε ο Snoop Dogg στα Olympic Trials

«34.44 για έναν 52χρονο; Όχι κι άσχημα!»

CELEBS

Κινηματογραφικά βραβεία Ίρις: Οι μεγάλοι νικητές και οι λαμπερές παρουσίες

Οι εμφανίσεις των υποψηφίων και των παρευρισκόμενων