Skip to main content

BEAUTY NEWS

Το highlighter της Francesca Bridgerton γίνεται viral στο TikTok

Και κάποιες πιστεύουν ότι έχουν βρει μια ακριβή αντιστοίχιση.



Ενώ το highlighter δεν είχε εφευρεθεί ακόμα κατά τη διάρκεια του Λονδίνου της εποχής του Regency, ίσως η οικογένεια Bridgerton ταξίδεψε στο χρόνο μέχρι το 2024 για να βρει την τέλεια λάμψη της.

Pixel

Η τρίτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του Netflix, Bridgerton, έχει τις θαυμάστριες να τρέχουν στα Sephora για να μάθουν ποιο highlighter φοράει το πλήρωμα για όλες αυτές τις δεξιώσεις, τους περιπάτους και τα ρομαντικά μπερδέματα.

Μια χαρακτήρας συγκεκριμένα ήταν πραγματικά λαμπερή αυτή τη σεζόν: η Francesca Bridgerton. Οι Daphne, Colin, και η μικρή αδερφή του Anthony, η οποία έχει τη δική της ξεχωριστή στιγμή στο προσκήνιο φέτος, κοιτάζει το μέρος με πολλά λαμπερά highlighter στα ζυγωματικά της.

Οι φαν θέλαν διακαώς να μάθουν ποιο προϊόν χρησιμοποιήθηκε για να δώσει στην ηθοποιό Hannah Dodd μια τέτοια υπέροχη λάμψη στο δέρμα της και είναι σίγουρες ότι το έχουν καταλάβει.

Όπως συμβαίνει συνήθως, η συζήτηση ξεκίνησε στο TikTok, όπου οι φαν δημοσίευσαν κλιπ από την τρίτη σεζόν κι αναρωτιούνται τι highlighter φορούσε η Francesca με τα στολισμένα, αστραφτερά της φορέματα.

Η (πιθανή) απάντηση: Skin Fetish Highlighter & Balm Duo της Pat McGrath Labs, ένα στικ για highlighter με διπλό άκρο με μαργαριταρένιο highlighter στη μία πλευρά και ένα διαφανές balm για δροσερό φινίρισμα.

Άλλες πιστεύουν ότι είναι το Skin Fetish Sublime Skin Highlighter, το οποίο προσφέρει παρόμοιο αποτέλεσμα σε μορφή πούδρας.

«Ξέρω ότι ο καλλιτέχνης μακιγιάζ από το Bridgerton λατρεύει την Pat McGrath», μοιράζεται μια TikToker πριν δοκιμάσει το προϊόν στα μάγουλά του, και πράγματι αυτό είναι αλήθεια - η σειρά ομορφιάς άφησε ακόμη και μερικές συλλογές εμπνευσμένες από την Bridgerton όταν έκανε πρεμιέρα και μια άλλη φαν υποπτεύεται αυτό το highlighter θα μπορούσε να είναι το κλειδί για την εμφάνιση της Francesca.

Όπως αποδεικνύεται από πολλά βίντεο, το τελικό αποτέλεσμα με οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές είναι ένα αστραφτερό αλλά όχι λαμπερό highlight που σίγουρα θα σας έκανε το διαμάντι της σεζόν, ακόμα κι αν δεν βρίσκεστε στην αυλή της Βασίλισσας Charlotte. Προσέξτε τη Lady Whistledown!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Tο φρουτένιο μανικιούρ της Hailey Bieber είναι το απόλυτο nail inspo του καλοκαιριού

Δείτε το ιδιαίτερο μανικιούρ της, δια χειρός της nail artist Zola Ganzorigt

BEAUTY NEWS

Ο Schwarzkopf μεγάλος χορηγός του “The Healthy Plan 3rd Wellness Event”

Σε μια ημέρα γιορτής αφιερωμένη στην ομορφιά, αλλά και στην ψυχική και σωματική ευεξία, δύο αγαπημένα brand του Schwarzkopf, Gliss και Taft, ήταν εκεί προσφέροντας στους καλεσμένους τα κατάλληλα εργαλεία για την περιποίηση και το styling των μαλλιών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 2 Ιουλίου

Η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας

SEX

Πώς να απογειώσεις αυτό το καλοκαίρι τη σεξουαλική σου ζωή

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όχι μόνο λόγω καύσωνα