Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Julia Roberts αποχαιρετά το signature καστανό της και γίνεται και πάλι ξανθιά

Δείτε τη νέα εμφάνισή της, σε επιμέλεια του hairstylist Serge Normant



Το signature καστανό της αποχαιρέτησε για ακόμη μια φορά η αγαπημένη Julia Roberts, η οποία θέλησε να πραγματοποιήσει μια αλλαγή στα μαλλιά της με ένα νέο χρώμα. Έτσι, εμπιστευόμενη για ακόμη μια φορά τον κορυφαίο hairstylist, Serge Normant, η Roberts δοκίμασε ξανά να επιστρέψει στο ξανθό χρώμα, στο οποίο την έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν.

Pixel

Συγκεκριμένα, η Roberts έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την αλλαγή στο μαλλί της στις 16 Ιουνίου, παρευρισκόμενη σε ένα gala στο Los Angeles που διοργανώθηκε από τον ΠρόεδροJoe Biden. Σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram, η ηθοποιός παρουσιάζεται στο πλευρό του σημερινού προέδρου των ΗΠΑ, του πρώην προέδρου, Barack Obama, αλλά και μαζί με τον George Clooney, με ένα ολοκαίνουργιο κούρεμα και χρώμα.

Το ξανθό χρώμα «έδειξε» στα μεσαίου μήκους μαλλιά της Roberts, που φτάνουν λίγο κάτω από τους ώμους, με τα honey blonde highlights της να δίνουν την απόλυτη πνοή φρεσκάδας σε λαμπερό της πρόσωπο.

Δείτε το νέο look:

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Tο φρουτένιο μανικιούρ της Hailey Bieber είναι το απόλυτο nail inspo του καλοκαιριού

Δείτε το ιδιαίτερο μανικιούρ της, δια χειρός της nail artist Zola Ganzorigt

BEAUTY NEWS

Ο Schwarzkopf μεγάλος χορηγός του “The Healthy Plan 3rd Wellness Event”

Σε μια ημέρα γιορτής αφιερωμένη στην ομορφιά, αλλά και στην ψυχική και σωματική ευεξία, δύο αγαπημένα brand του Schwarzkopf, Gliss και Taft, ήταν εκεί προσφέροντας στους καλεσμένους τα κατάλληλα εργαλεία για την περιποίηση και το styling των μαλλιών

Προτεινόμενα

SEX

Πώς να απογειώσεις αυτό το καλοκαίρι τη σεξουαλική σου ζωή

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν όχι μόνο λόγω καύσωνα

ASK THE EDITOR

7 οικονομικά αρώματα και body mists που μυρίζουν καλοκαίρι

Αρώματα με γλυκές νότες καρύδας, βανίλιας και σύκου, αλλά και δροσερών εσπεριδοειδών και βοτάνων που θα μαγέψουν τις αισθήσεις σου κατά τις καλοκαιρινές διακοπές