Skip to main content

ASK THE EDITOR

7 overnight θεραπείες μαλλιών για ακαταμάχητη θρέψη και αναδόμηση

Προϊόντα που θα μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου όσο κοιμάσαι, προσφέροντάς σου την απαραίτητη ενυδάτωση και επανόρθωση τους καλοκαιρινούς μήνες



Η επένδυση σε ένα overnight προϊόν θεραπείας μαλλιών μπορεί να είναι εξαιρετικά ωφέλιμη για την ποιότητα και την εμφάνιση των μαλλιών σου, αφού αυτές προσφέρουν εκτεταμένη έκθεση σε ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά, επιτρέποντάς τους να διεισδύσουν βαθιά στην τρίχα. Η εφαρμογή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας μεγιστοποιεί τον χρόνο που το προϊόν έρχεται σε επαφή με τα μαλλιά χωρίς να παρεμβαίνει στις καθημερινές δραστηριότητες, ενώ είναι μια βολική επιλογή για πολυάσχολα προγράμματα.

Pixel

Η συνεπής χρήση overnight θεραπειών μπορεί να ενισχύσει τα μαλλιά, μειώνοντας το σπάσιμο και την ψαλίδα στις άκρες. Συστατικά όπως η κερατίνη, οι πρωτεΐνες και τα αιθέρια έλαια βοηθούν στην αναδόμηση των μαλλιών και στη βελτίωση της ελαστικότητάς τους. Κάνουν επίσης τα μαλλιά πιο λεία και πιο εύκολα στη διαχείρισή τους στο styling, μειώνοντας παράλληλα το φριζάρισμα.

Εάν τα μαλλιά σου είναι σοβαρά κατεστραμμένα λόγω της καθημερινής θερμικής επεξεργασίας, της βαφής ή των χημικών θεραπειών που κάνεις κατά καιρούς, οι overnight θεραπείες μπορούν να προσφέρουν εντατική επανόρθωση, μέσα από πλούσια, αναζωογονητικά συστατικά όπως το έλαιο αργκάν και το βούτυρο καριτέ.

Ιδού και μερικά αγαπημένα προϊόντα της beauty editor του AllYou για να δοκιμάσεις να τα βάλεις στη ρουτίνα σου.

Gliss

Θεραπεία Επανόρθωσης Μαλλιών Night Elixir Overnight Repair

5,68€

Το Gliss Night Elixir αναδομεί τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά κατά τη διάρκεια του ύπνου, επανορθώνοντας σε βάθος την τρίχα από το εσωτερικό της. Απλώνεται πανεύκολα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα το επόμενο πρωί, γλιτώνοντάς σου χρόνο από την προετοιμασία σου μετά το ξύπνημα.

Elvive

Extraordinary Oil Midnight Serum Για Ξηρά Μαλλιά

13,83€

Το Extraordinary Oil Midnight Serum προσφέρει άμεση επανόρθωση σε ένα μόλις βράδυ, όντας εμπλουτισμένο με πολύτιμο έλαιο καμέλιας που υπόσχεται άμεση και εντατική θρέψη. Ενισχύει την υγείας των μαλλιών από το τριχωτό έως τις άκρες και στοχεύει τα φθαρμένα μέρη της ίνας της τρίχας. Προσφέρει 72 ώρες θρέψης, 96 ώρες χωρίς φριζάρισμα και 72 ώρες ονειρεμένο άρωμα που διαρκεί!

René Furterer

Κρέμα Μαλλιών Νύχτας Για Επανόρθωση & Θρέψη Karite Nutri Nuit Overnight Haircare

14.70€

H Karite Nutri Nuit Overnight Haircare της René Furterer προσφέρει 8 ώρες εντατικής θρέψης στα πολύ ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, με τη σύνθεσή της να περιέχει έλαιο και βούτυρο Karité Ethique. Αυτή η εντατική φροντίδα με αισθησιακό άρωμα που διαρκεί, εισχωρεί στη τρίχα και δρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας για θρέψη κι επανόρθωση που φαίνεται από την πρώτη κιόλας χρήση.

Sebastian

Professional Penetraitt Overnight Repairing Serum

22,50€

Ο νέος επανορθωτικός ορός νυκτός Professional Penetraitt Overnight Repairing Serum με υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη διεισδύει βαθιά και συμβάλλει στην επανόρθωση και την αναπλήρωση των μαλλιών κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα μαλλιά αποκτούν άμεσα πιο απαλή και λεία όψη και αίσθηση, ενώ την επόμενη μέρα είναι έτοιμα για styling χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα.

Aveda

Botanical Repair Strengthening Overnight Serum

34,45€

Το Botanical Repair Strengthening Overnight Serum προσφέρει βαθιά επανόρθωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τον ορό να απορροφάται γρήγορα στην επιφάνεια της τρίχας και να ενισχύει τα μαλλιά από μέσα προς τα έξω. Την επόμενη μέρα τα μαλλιά εμφανίζονται πιο δυνατά και υγιή, ενώ η εμφάνιση της ψαλίδας μειώνεται κατά 84% με χρήση φυτικών συστατικών όπως το βιολογικό έλαιο αβοκάντο, το πράσινο τσάι και το sacha inchi. Διαθέτει το άρωμα pure-fume™ της Aveda, από πιστοποιημένα βιολογικά ylang-ylang, τριαντάφυλλο, μαντζουράνα και άλλα αγνά αποστάγματα λουλουδιών και φυτών.

Amika

Dream Routine - Ενυδατική Μάσκα Νύχτας

34,95€

Η Dream Routine με βάση το υαλουρονικό οξύ και το νερό καρύδας διασφαλίζει τριπλάσια ενυδάτωση από τα μέσα δεδομένα για έως και 72 ώρες, ενώ μειώνει το σπάσιμο κατά 26%. Εφαρμόζεται σε όλο το μήκος έως τις άκρες πριν τον ύπνο και η αέρινη υφή της επιτρέπει την καθημερινή χρήση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, δεν αφήνει ίχνη στο μαξιλάρι και απευθύνεται σε όλους του τύπους μαλλιών.

Kérastase

Nutritive 8h Magic Night Serum Ενυδατικός Oρός Nυκτός για Θρέψη

35.10€

Το 8H Magic Night Serum της Kérastase είναι ένας πολύ θρεπτικός ορός νυκτός για ξηρά μαλλιά, που προσφέρει εντατική θρέψη και αναζωογόνηση, παρέχοντάς τους όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται. Δρα για 8 ολόκληρες ώρες, ενδυναμώνοντας και ενυδατώνοντας σε βάθος τα μαλλιά με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, ενώ εμπεριέχει παράλληλα πολυμερή κατά της ξηρότητας για άμεση περιποίηση με ανάλαφρο, μη λιπαρό αποτέλεσμα. Οι φυτικές πρωτεΐνες σιταριού, καλαμποκιού και σόγιας που επίσης περιέχει ενισχύουν τα θρεπτικά οφέλη της σύνθεσης και προστατεύουν τα μαλλιά από την τριβή με το μαξιλάρι και η νιασιναμίδη ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της τρίχας για μαλλιά με υγιή όψη σε βάθος χρόνου.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

10 bronzers για το μακιγιάζ του καλοκαιριού

Προϊόντα που θα σου χαρίσουν την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη και θα χρησιμοποιήσεις για το contouring, αλλά και το eye makeup σου

ASK THE EDITOR

7 οικονομικά αρώματα και body mists που μυρίζουν καλοκαίρι

Αρώματα με γλυκές νότες καρύδας, βανίλιας και σύκου, αλλά και δροσερών εσπεριδοειδών και βοτάνων που θα μαγέψουν τις αισθήσεις σου κατά τις καλοκαιρινές διακοπές

ASK THE EDITOR

6 υγρές σκιές ματιών για το απόλυτο λαμπερό καλοκαιρινό μακιγιάζ

Οι υγρές σκιές ματιών χαρίζουν ένα girly και παιχνιδιάρικο μακιγιάζ για όλες τις ώρες, χωρίς να χρειάζεσαι πολύ χρόνο για την εφαρμογή τους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 4 Ιουλίου

Αλλάξτε από μόνοι σας την τύχη σας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Είναι ωραία να πεθαίνουμε παρέα με τον MAZOHA»: Ο MAZOHA κάνει κατάληψη στο Playground 260 και μας καλεί σε ένα ξέφρενο πάρτι με μοναδικές δράσεις και events

Ένα εκρηκτικό live με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής εναλλακτικής σκηνής

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να σταματήσετε να είστε τοξικοί και να γίνετε πιο ευγενικοί

Δείτε πώς να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας