Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 27 Ιουνίου

Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα



ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό σας πρόβλημα θα είναι καταλυτική.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες, για να έχετε και άμεσες λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στον δρόμο σας και για να ανακάμψετε οικονομικά.

ΛΕΩΝ: Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει με μεγαλύτερη σαφήνεια να διακρίνετε τι ακριβώς αγαπάτε, αλλά και τι πρέπει να κάνετε για να το αποκτήσετε ή να το διατηρήσετε.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε επίσημες και πιο ουσιαστικές αποφάσεις, έστω και αν θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή ή ένα γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική και ευνοϊκή σε όλα τα επίπεδα των σχέσεων σας, αφού θα σας προσφέρει τέλεια επικοινωνία αλλά ευκαιρίες καινούριων γνωριμιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσοι από εσάς επιθυμείτε να χάσετε κάποια κιλά, επιχειρήστε το τώρα που θα σας είναι πιο εύκολο, καθώς το έντονο στρες και το άγχος που κουβαλούσατε, θα είναι αισθητά μειωμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας ξεκινώντας από τη βελτίωση της εμφάνισής σας και απολαύστε τη μέρα συντροφιά με άτομα που συμπαθείτε και δεν σας ψυχοπλακώνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφιερώστε τον χρόνο σας στην έρευνα των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων, για να μάθετε λεπτομέρειες που μελλοντικά θα σας είναι πολύτιμες.

ΙΧΘΥΣ: Οργανωθείτε και θέστε σε εφαρμογή πολλά από τα νέα σας σχέδια. Προγραμματίστε ό,τι έχετε να κάνετε ώστε να μην υπάρχουν πίσω σας εκκρεμότητες που θα σας εμποδίσουν να συνεχίσετε τα σχέδιά σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 29 Ιουνίου

Μην ξοδεύετε τα αποθέματα της ενέργειάς σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι τύπος ταξιδιώτη είστε σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Αφήστε τα άστρα να σας δείξουν τι είδους ταξιδιωτική εμπειρία προτιμάτε

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 28 Ιουνίου

Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που σας απασχολούν

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΦΑΕ Χορός: ΜΙΝΤΑΤΙ της Τζένη Αργυρίου, 3-4 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260

3 και 4 Ιουλίου, Χώρος Δ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων

VIRAL

Σε αγώνα δρόμου 200 μέτρων συμμετείχε ο Snoop Dogg στα Olympic Trials

«34.44 για έναν 52χρονο; Όχι κι άσχημα!»