Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 19 Ιουνίου

Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου



ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπους να αναθερμάνετε τη σχέση σας και θα διαπιστώσετε πως άξιζε τον κόπο. Εάν κάποιες στιγμές οι αποφάσεις σας είναι διαφορετικές, δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε εριστικοί.

Pixel

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε ανασφάλειες και φόβο. Εάν προκύπτουν πολλά θέματα στην καθημερινότητά σας, μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιάζεστε να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε, γιατί όλα θέλουν τον χρόνο τους. Ηρεμήστε και σκεφτείτε πιο γήινα, γιατί οι επιθυμίες σας ξεπερνούν την αχαλίνωτη φαντασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε. Δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο πολύ εύθικτοι.

ΛΕΩΝ: Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον, δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση. Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε να πείτε τη γνώμη σας.

ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε με πράγματα που δεν σας προκαλούν ανία και δώστε χρόνο στους γύρω σας να ωριμάσουν οι προτάσεις που τους έχετε ανακοινώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση, θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα. Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη, ενεργήστε διπλωματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα προκληθούν δυσκολίες στον συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα γεμίσετε και πάλι αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωή σας που θα υπάρξουν, θα αυξήσουν τη μαχητικότητα αλλά και τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αντιξοότητες και οι παρανοήσεις που θα υπάρξουν, θα είναι ικανές να σας φέρουν αρκετές φορές σε δύσκολη θέση και να αποπροσανατολίζεστε από τους στόχους σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 27 Ιουνίου

Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Τι στυλ dating έχετε σύμφωνα με το ζώδιο σας

Πώς συμπεριφέρεται κάθε ζώδιο στην πίστα των ραντεβού

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 26 Ιουνίου

Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 27 Ιουνίου

Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Coldplay επιστρέφουν με το ολοκαίνουριο single τους με τίτλο “feelslikeimfallinginlove”

Το πρώτο single από το 10ο album του συγκροτήματος είναι εδώ.

VIRAL

Η Alanis Morissette ερμηνεύει το “Ironic” με την 8χρονη κόρη της για τα γενέθλιά της

Η τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή με την κόρη της, Onyx, ερμηνεύοντας το κομμάτι στην Bridgestone Arena του Nashville