Skip to main content

CELEBS

Έμμα Στόουν: «Ο Γιώργος Λάνθιμος είναι δυστυχισμένος»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τον Έλληνα σκηνοθέτη



Αποκαλύψεις για τον Γιώργο Λάνθιμο έκανε σε συνέντευξή της η Έμμα Στόουν, με αφορμή τη νέα τους κινηματογραφική συνεργασία.

Pixel

«Ο Γιώργος είναι ακόμα δυστυχισμένος. Δεν έχω δει αλλαγές πάνω του. Συνεχώς ρωτάει γιατί τα πάντα κοστίζουν τόσο πολύ. Η μόνιμη ερώτησή του είναι “γιατί μια ταινία κοστίζει τόσο πολύ στην Αμερική; Φτιάξαμε τον Κυνόδοντα με ελάχιστα χρήματα. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς συμβαίνει στην Αμερική», δήλωσε και συνέχισε για το θέμα που πραγματεύεται η νέα τους ταινία με τίτλο Kinds of Kindness (Ιστορίες Καλοσύνης), που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ: «Θεωρώ ότι η εξουσία κρύβεται πίσω από κάθε ταινία του. Είναι παθιασμένος με αυτό το θέμα, με την ανθρώπινη φύση και τις σχέσεις που συνάπτουμε για την κοινωνικοποίησή μας. Θέτει ερωτήματα όπως “ποιος έχει τον έλεγχο;”, “θέλουμε να κρατάμε εμείς τον έλεγχο του εαυτού μας ή κάποιοι άλλοι;”, “τι σημαίνει να σε αγαπάνε;”. Όλα αυτά τα θεωρητικά ζητήματα που μας απασχολούν και μας επηρεάζουν όλους».

Η αγκαλιά του Γιώργου Λάνθιμου στην Έμα Στόουν για το Όσκαρ Α" Γυναικείου Ρόλου που απέσπασε, ενσαρκώνοντας την Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία του «Poor Things» /Φωτογραφία AP (Chris Pizzello)

Η αγκαλιά του Γιώργου Λάνθιμου στην Έμα Στόουν για το Όσκαρ Α" Γυναικείου Ρόλου που απέσπασε, ενσαρκώνοντας την Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία του «Poor Things» /Φωτογραφία AP (Chris Pizzello)

Η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός μίλησε και για το κλίμα που επικρατεί στα γυρίσματα των ταινιών του γνωστού σκηνοθέτη, τονίζοντας:

«Είναι περίεργο που ενώ γυρίζουμε όλες αυτές τις έντονες σκηνές, η ατμόσφαιρα δεν αλλάζει γιατί πρόκεται για ένα ελεγχόμενο περιβάλλον μέσα στο οποίο δουλεύουμε και γιατί οι περισσότεροι συνεργάτες έχουν ξαναδουλέψει μαζί στο παρελθόν και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο. Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα σε άλλο περιβάλλον».

Στο παρελθόν ο Γιώργος Λάνθιμος είχε εξομολογηθεί για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε φορά που γυρίζει ένα φιλμ: «Κάθε φορά που ολοκληρώνω μια ταινία σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σταματήσω. Είναι τόσο δύσκολη και στρεσογόνα αυτή η δουλειά. Κάθε φορά αναρωτιέμαι γιατί το κάνω αυτό και λέω στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να το ξανακάνω, ότι θα πάω να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου. Όμως περνάει λίγος καιρός και τα ξεχνάω αυτά. Βρίσκω κάτι που με ενδιαφέρει και σκέφτομαι ότι θέλω να βελτιώσω τον εαυτό μου»

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων

CELEBS

Κινηματογραφικά βραβεία Ίρις: Οι μεγάλοι νικητές και οι λαμπερές παρουσίες

Οι εμφανίσεις των υποψηφίων και των παρευρισκόμενων

CELEBS

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η υπόθεση είναι μεγαλύτερη από όσα ξέρετε μέχρι τώρα»

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 30/6 έως 6/7

Θα έχετε αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΦΑΕ Χορός: ΜΙΝΤΑΤΙ της Τζένη Αργυρίου, 3-4 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260

3 και 4 Ιουλίου, Χώρος Δ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων