Skip to main content

CELEBS

Κατιάνα Μπαλανίκα: «Είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων»

Όσα εξομολογήθηκε για τον πρώην συζυγό της Στηβ Κακέτση που πέθανε το 2023



Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για την Άννα Παναγιωτοπούλου, τον Αλέξανδρο Ρήγα, τον πρώην σύζυγό της Στηβ Κακέτση που έφυγε από τη ζωή τον Μάιο του 2023, αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

Pixel

Για τον ρόλο της στη θρυλική σειρά Dolce Vita και τη συνεργασία της με την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία απεβίωσε στις 4 Μαΐου 2024, δήλωσε στο «Πάμε Δανάη»: «Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το Dolce Vita. Υπήρξε ένα διάστημα που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο Dolce Vita, όλες οι σαχλαμάρες που κάναμε οι δυο μας, τις κάναμε και εκεί. Η Σάσα ίσως αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δεν θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες».

Η ίδια αναφέρθηκε και στον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίο οι σχέσεις τους έχουν χαλάσει εδώ και αρκετά χρόνια: «Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του Dolce Vita. Δεν νομίζω να πάρω πίσω το ‘delete’ στον Ρήγα, όταν πιστεύω ότι μπορεί να ξαναπονέσω ή να χαλάσω την ψυχή μου, δεν θέλω».

Στην ίδια συνέντευξη η σπουδαία ηθοποιός έκανε αναφορά στον πρώην σύζυγό της και γνωστό επιχειρηματία, Στηβ Κακέτση, με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη από το 1975 έως το 2000, ενώ της χάρισε και τον γιο της Ασημάκη Κακέτση, αποκαλύπτοντας: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει φύγει, σαν κάπου να βρίσκεται. Ο Στηβ είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων, δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλιότερα. Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ».

«Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στην σχολή, μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο, θύμωσε πολύ όταν παντρεύτηκα», εξομολογήθηκε τέλος για τον Γιώργο Μαρίνο.

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων

CELEBS

Κινηματογραφικά βραβεία Ίρις: Οι μεγάλοι νικητές και οι λαμπερές παρουσίες

Οι εμφανίσεις των υποψηφίων και των παρευρισκόμενων

CELEBS

Γιώργος Μαζωνάκης: «Η υπόθεση είναι μεγαλύτερη από όσα ξέρετε μέχρι τώρα»

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 30/6 έως 6/7

Θα έχετε αυξημένη διάθεση για διακοπές και χαλάρωση

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

ΦΑΕ Χορός: ΜΙΝΤΑΤΙ της Τζένη Αργυρίου, 3-4 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260

3 και 4 Ιουλίου, Χώρος Δ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2024

CELEBS

Μάθιου Πέρι: Ολοκληρώνεται η έρευνα για τον θάνατό του

Έρχονται κατηγορίες σε βάρος πολλών ατόμων