Skip to main content

BEAUTY NEWS

Η Rihanna γίνεται το πρόσωπο ενός iconic αρώματος

Σε ποια καμπάνια θα δούμε σύντομα την εντυπωσιακή RiRi;



Μπορεί η ίδια να έχει αφήσει πίσω της εδώ και χρόνια τη μουσική της καριέρα – ή τουλάχιστον να την έχει βάλει στον πάγο – αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η Rihanna δεν βρίσκει τρόπους να είναι συνεχώς relevant. Έτσι, μετά τις ανακοινώσεις της δικής της εταιρίας καλλυντικών ότι πρόκειται να επεκταθεί και στον χώρο των προϊόντων μαλλιών, η αγαπημένη RiRi επιστρέφει με περισσότερα beauty νέα. Αυτή τη φορά όμως δεν αφορούν τη Fenty, αλλά τον εμβληματικό οίκο Dior με τον οποίο και πρόκειται να συνεργαστεί.

Pixel

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την δημιουργία του iconic αρώματος J’ adore το 1999, η Rihanna αναλαμβάνει τον ρόλο του προσώπου της καμπάνιας του, έπειτα από τις λαμπερές Carmen Kaas και Charlize Theron. Έτσι, τον προσεχή Σεπτέμβριο, ο πλανήτης θα δει τη RiRi στη νέα καμπάνια του οίκου, που αναρωτιόμαστε αν θα διατηρήσει το concept της λίμνης χρυσού που τόσο έχει αγαπηθεί διαχρονικά στα τηλεοπτικά και μη διαφημιστικά του.

«Η Parfums Christian Dior καλωσορίζει με μεγάλη χαρά τη Rihanna, της οποίας τα αμέτρητα  ταλέντα, η αξιοσημείωτη ομορφιά και η παγκόσμια απήχηση ενσαρκώνουν τώρα τον κόσμο του J’adore…» αναφέρει η ανακοίνωσε που εξέδωσε ο γαλλικός οίκος, σημειώνοντας πως πρόκειται για το άρωμα μιας ισχυρής, απελευθερωμένης και ανεξάρτητης γυναίκας, που αντηχεί ταυτόχρονα την προσωπική ιστορία της Rihanna.

«Το να είσαι το νέο πρόσωπο του J’adore είναι τιμή και αποστολή ταυτόχρονα. Αυτό το άρωμα, που γνωρίζω και έχω αγαπήσει εδώ και χρόνια, σημαίνει τόσα πολλά για τις γυναίκες. Ανυπομονώ ιδιαίτερα να συμμετάσχω σ’ αυτή την «περιπέτεια» και να συνεισφέρω μέσω του κόσμου μου, της ιστορίας μου, των ριζών μου, καθώς και της δημιουργικότητας και θηλυκότητάς μου» δήλωσε η Rihanna.

«Είμαστε απίστευτα περήφανοι που καλωσορίζουμε τη Rihanna στην οικογένεια του Dior. Το «χρυσό της όνειρο» υπόσχεται να είναι μοναδικό, αντανακλώντας ένα άρωμα που είναι παρόν για τις γυναίκες και διατηρεί τη λάμψη του. Το ασυνήθιστο ταλέντο, το θράσος και η σαγηνευτική ομορφιά αυτής της απόλυτης star είναι η ιδανική ενσάρκωση της εκθαμβωτικής, ισχυρής θηλυκότητας Dior που ξεπερνά τις γενιές. Ο Christian Dior σίγουρα θα την είχε λατρέψει» σχολίασε με τη σειρά της η Véronique Courtois , Διευθύνων Σύμβουλος της Parfums Christian Dior.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο γνωρίζουμε πως η νέα καμπάνια θα αποκαλυφθεί την 1η Σεπτεμβρίου δια χειρός Steven Klein.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Η Kylie Jenner φόρεσε «ζουζούνια» στο μανικιούρ της

Το trend «κήπος» αναδεικνύει τις πράσινες αποχρώσεις

BEAUTY NEWS

Χαρίστε Λάμψη στα Μαλλιά: Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το νέο Glow Spray Serum

Tο νέο Glow Spray Serum γίνεται ο σύμμαχος των μαλλιών σας, διασφαλίζοντας ότι το χρώμα σας θα παραμένει λαμπερό και τα μαλλιά σας φωτεινά

BEAUTY NEWS

Tο φρουτένιο μανικιούρ της Hailey Bieber είναι το απόλυτο nail inspo του καλοκαιριού

Δείτε το ιδιαίτερο μανικιούρ της, δια χειρός της nail artist Zola Ganzorigt

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Ιουλίου

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων

SINGLES

Ποιες ιδιότητες θεωρούνται οι πιο θελκτικές για να σας κάνει κάποιος παρέα

Δείτε ποια χαρακτηριστικά πρέπει να διαθέτετε και ποια να αποβάλλετε, αν θέλετε να είστε πιο αρεστοί

ΘΕΑΤΡΟ

Τριήμερη πλατφόρμα δράσεων με τίτλο What We Owe Democracy / Τι οφείλουμε στη Δημοκρατία

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά στις 5, 6 και 7 Ιουλίου παρουσιάζει μια κοινή δράση σε τρία εμβληματικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά