Skip to main content

DO IT YOURSELF

Χρόνια πολλά, υπέρκομψη Margot Robbie!

Συμβουλές για να αγκαλιάσεις το εμβληματικό της στυλ μόδας



Σήμερα γιορτάζουμε τα γενέθλια της εκπληκτικής και απίστευτα ταλαντούχας Margot Robbie! Γνωστή για την πολύπλευρη υποκριτική της δεινότητα και την εκπληκτική ομορφιά της, η Margot Robbie είναι επίσης ένα fashion icon, συναρπάζοντας το κοινό με το άψογο στυλ της εντός και εκτός του red carpet. Είτε απεικονίζει την κλασική γοητεία του Χόλιγουντ είτε τις αβίαστα κομψές casual εμφανίσεις, το στυλ της Margot είναι πάντα στο επίκεντρο.

Pixel

Δείτε πώς μπορείτε να διοχετεύσετε την εσωτερική σας Margot Robbie και να ενσωματώσετε την αίσθηση της μόδας στη δική σας γκαρνταρόμπα.

1. Αγκαλιάστε την Αβίαστη Κομψότητα

Το στυλ της Margot είναι ένας τέλειος συνδυασμός κομψότητας και ευκολίας. Για να συλλάβετε αυτήν την ισορροπία:

Καθαρές γραμμές: Επιλέξτε κομμάτια με καθαρές γραμμές και προσαρμοσμένες εφαρμογές. Σκεφτείτε καλά εφαρμοστά blazer, ψηλόμεσα παντελόνια και δομημένα φορέματα.

Ουδέτερη παλέτα: Ενσωματώστε μια παλέτα ουδέτερων χρωμάτων όπως μαύρο, λευκό, μπεζ και ναυτικό. Αυτές οι αποχρώσεις είναι ευέλικτες και διαχρονικές.

Μινιμαλισμός: Less is more. Διατηρήστε την εμφάνισή σας μινιμαλιστική με διακριτικά αξεσουάρ και αποφύγετε τα υπερβολικά απασχολημένα μοτίβα.

2. Old Hollywood Glamour

Η Margot συχνά διοχετεύει την κλασική γοητεία του Χόλιγουντ, ειδικά στο κόκκινο χαλί. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε αυτή τη διαχρονική εμφάνιση:

Retro Silhouettes: Ψάξτε για φορέματα με ρετρό σιλουέτες. Τα φορέματα σε γραμμή Α, τo εφαρμοστό μπούστο και οι κολλητές φούστες αποπνέουν vintage γοητεία.

Off-the-Shoulder: Τα off-the-shoulder φορέματα προσθέτουν μια νότα κομψότητας και θυμίζουν το παλιό Χόλιγουντ.

Κόκκινα χείλη: Συνδύασε το λαμπερό σου ντύσιμο με κλασικό κόκκινο κραγιόν και διακριτικό eyeliner με φτερωτά για την τέλεια vintage ατμόσφαιρα.

3. Τολμηρό και μοντέρνο

Η Margot δεν φοβάται να πάρει ρίσκα μόδας, φορώντας συχνά τολμηρά και μοντέρνα κομμάτια. Δείτε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε αυτό το στυλ στην γκαρνταρόμπα σας:

Statement Pieces: Επενδύστε σε statement κομμάτια όπως ένα oversized blazer σε έντονο χρώμα ή ένα φόρεμα με απροσδόκητο κόψιμο ή λεπτομέρεια.

Mix and Match: Μη φοβάστε να συνδυάσετε κομμάτια υψηλής μόδας με πιο casual αντικείμενα. Ένα επώνυμο τοπ με ταλαιπωρημένο τζιν μπορεί να δημιουργήσει μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Monochrome Magic: Αγκαλιάστε τα μονόχρωμα σύνολα. Το ντύσιμο σε μονόχρωμο από το κεφάλι μέχρι τα νύχια μπορεί να δημιουργήσει μια ισχυρή, συνεκτική εμφάνιση.

4. Αβίαστα Casual

Ακόμα και στις casual στιγμές της, η Margot Robbie καταφέρνει να δείχνει αβίαστα chic. Δείτε πώς να απογειώσετε το casual στυλ της:

Τζιν: Το τζιν είναι βασικό στοιχείο στην casual γκαρνταρόμπα της Margot. Τα ψηλόμεσα τζιν, τα τζιν μπουφάν και τα τζιν σορτς είναι όλα υπέροχες επιλογές.

Basic Tees: Συνδυάστε τζιν με βασικά, καλά εφαρμοστά μπλουζάκια σε ουδέτερα χρώματα. Ένα κλασικό λευκό μπλουζάκι δεν μπορεί ποτέ να πάει στραβά.

Layers: Προσθέστε στρώσεις όπως μια άνετη ζακέτα, ένα bomber jacket ή μια κομψή καμπαρντίνα για να αναδείξετε ένα απλό ντύσιμο.

5. Παίξτε με τις υφές

Η Margot παίζει συχνά με διαφορετικές υφές για να προσθέσει ενδιαφέρον στα ντυσίματά της. Δείτε πώς να το κάνετε:

Παγιέτες και λάμψη: Μην αποφεύγετε τις πούλιες και τα αστραφτερά υφάσματα. Ένα φόρεμα με παγιέτες ή τοπ μπορεί να σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση.

Μετάξι και σατέν: Αυτά τα υφάσματα προσθέτουν μια πινελιά πολυτέλειας. Μια σατέν μπλούζα ή μεταξωτό slip φόρεμα μπορεί να αναδείξει αμέσως την εμφάνισή σας.

Δέρμα: Ενσωματώστε δερμάτινα κομμάτια όπως ένα δερμάτινο τζάκετ ή δερμάτινο παντελόνι για λίγη άκρη.

6. Υποδήματα Fundamentals

Τα υποδήματα μπορούν να απογειώσουν ή να χαντακώσουν μια εμφάνιση και η Margot ξέρει πώς να διαλέγει τα σωστά παπούτσια για να συμπληρώσει την εμφάνισή της:

Κλασικές γόβες: Ένα ζευγάρι κλασικές γόβες σε μαύρο ή nude μπορεί να ολοκληρώσει σχεδόν κάθε ντύσιμο, προσθέτοντας στυλ και μια πινελιά κομψότητας.

Strappy Sandals: Για βραδινές εμφανίσεις, τα strappy σανδάλια σε μεταλλικά ή έντονα χρώματα μπορούν να κάνουν δήλωση.

Casual Sneakers: Για το off-duty στυλ της, η Margot επιλέγει συχνά άνετα και κομψά αθλητικά παπούτσια. Τα λευκά sneakers είναι μια ευέλικτη προσθήκη σε κάθε casual σύνολο.

7. Αξεσουάρ με αυτοπεποίθηση

Τα αξεσουάρ είναι οι τελευταίες πινελιές που συγκεντρώνουν την εμφάνιση της Margot. Δείτε πώς να το κάνετε:

Statement Earrings: Η Margot συχνά επιλέγει τολμηρά, statement σκουλαρίκια για να τονίσει τα outfit της, ειδικά για εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί.

Μινιμαλιστικά κοσμήματα: Για καθημερινή χρήση, το κρατά απλό με μινιμαλιστικά κοσμήματα όπως ευαίσθητα κολιέ, διακριτικά βραχιόλια ή κλασικά σκουλαρίκια κρίκοι.

Chic γυαλιά ηλίου: Ένα ζευγάρι oversized ή cat-eye γυαλιά ηλίου μπορούν να προσθέσουν στιγμιαία λάμψη σε κάθε ντύσιμο.

Ενώνοντας τα κομμάτια

Day Look: Ψηλόμεσο στενό τζιν, λευκό εφαρμοστό μπλουζάκι, προσαρμοσμένο μπλέιζερ, λευκά αθλητικά παπούτσια και μινιμαλιστικά κοσμήματα.

Βραδινό look: Ένα εφαρμοστό σατέν φόρεμα, κλασικά pumps, statement σκουλαρίκια και ένα τολμηρό κόκκινο χείλος.

Με την ενσωμάτωση αυτών των στοιχείων στην γκαρνταρόμπα σας, μπορείτε να αποτυπώσετε το μείγμα της Margot Robbie από αβίαστη κομψότητα, τολμηρή νεωτερικότητα και διαχρονική αίγλη. Γιόρτασε τα γενέθλιά της βγαίνοντας με αυτοπεποίθηση και με το χαρακτηριστικό στιλ της. Να φαίνεστε υπέροχα και να νιώθετε φανταστικά – ακριβώς όπως η Margot! 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

7 tips για να επιλέξεις το μαγιό σου σύμφωνα με τις ανάγκες του σωματότυπού σου

Τι να προσέξεις για να κάνεις την πιο κολακευτική επιλογή για το σώμα σου

DO IT YOURSELF

Έχεις μικρή ντουλάπα; Με αυτά τα tips θα την οργανώσεις καλυτερα

Εύκολες λύσεις για να μην αγχωθείς ποτέ ξανά για το πού θα βάλεις τα ρούχα σου

DO IT YOURSELF

7 κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε μια τριήμερη απόδραση

Η fashion editor του AllYou βγαίνει για ψώνια και επιλέγει ρούχα από την αγορά για να πακετάρεις μαζί σου στο τριήμερο που έρχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 5 Ιουλίου

Χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική

ΜΟΥΣΙΚΗ

“feelslikeimfallinginlove”: Κυκλοφόρησε το νέο videoclip των Coldplay που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν περίπου 2.500 άτομα που συμμετείχαν στα γυρίσματα του εντυπωσιακού visual

FASHION TRENDS

8 occasion φούστες για τους γάμους και τις βαπτίσεις του καλοκαιριού

Φούστες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις στα επίσημα καλέσματα των θερινών μηνών