Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να είναι εγωκεντρικά και αδιάφορα

Για να δούμε ποια ζώδια έχουν το Ego τους σε σκαλιστό θρόνο!



Τα ζώδια προσφέρουν μια διασκεδαστική ματιά στην προσωπικότητα, αλλά ας είμαστε αληθινοί – ο καθένας μπορεί μερικές φορές να έχεις ιδιοτροπίες. Ωστόσο, ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερη τάση από άλλα να αυτο-απορροφούνται λίγο. Προσέξτε αυτές τις κόκκινες σημαίες! (Διαβάστε το αφιέρωμα με μια πρέζα κοσμικό αλάτι και μια αίσθηση χιούμορ, πάντα!)

Pixel

1. Λέων

Οι Λέοντες είναι οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του ζωδιακού κύκλου, γνωστοί για τη ζεστασιά, τη γενναιοδωρία και την αγάπη τους για τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η επιθυμία τους να λάμπουν τόσο έντονα μπορεί μερικές φορές να επισκιάσει τις ανάγκες των γύρω τους. Ο ενθουσιασμός ενός Λέοντα για τους δικούς του στόχους και τα επιτεύγματά του μπορεί να τον οδηγήσει να παραβλέψει τις συνεισφορές άλλων ανθρώπων, κάτι που δεν είναι ωραίο.

Δεν είναι ότι οι Λέοντες είναι σκόπιμα εγωιστές. Απλώς παγιδεύονται τόσο πολύ στα δικά τους μεγάλα σχέδια και τις φιλοδοξίες που μερικές φορές ξεχνούν ότι ο κόσμος δεν περιστρέφεται μόνο γύρω τους. Μια ήπια υπενθύμιση ότι η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο να λειτουργήσει μπορεί να βοηθήσει πολύ στο να διασφαλίσει ότι η μεγάλη καρδιά ενός Λέοντα δεν τυφλώνεται στη σημασία των άλλων ανθρώπων.

Οι Λέοντες έχουν έναν φυσικό μαγνητισμό που έλκει τους ανθρώπους σε αυτούς και η γνήσια επιθυμία τους να κάνουν τους πάντες να αισθάνονται ξεχωριστοί μπορεί μερικές φορές να αποτύχει. Το παιχνιδιάρικο πειράγμα ή η θορυβώδης προσωπικότητα ενός Λέοντα μπορεί να θεωρηθεί δείγμα αναισθησίας αν δεν προσέξει να διαβάσει το δωμάτιο και να προσαρμόσει ανάλογα την προσέγγισή του.

2. Κριός

Οι Κριοί είναι οι λάτρεις του ζωδιακού κύκλου, πάντα με το κεφάλι σε νέες περιπέτειες. Το ανεξάρτητο πνεύμα και η τόλμη τους είναι σπουδαία προσόντα, αλλά η ανυπομονησία και η παρορμητικότητά τους μπορεί μερικές φορές να τους οδηγήσει να κυνηγούν πάνω από ανθρώπους για την επιδίωξη των στόχων τους. Μπορεί να δώσουν προτεραιότητα στις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες χωρίς να λάβουν υπόψη τον αντίκτυπο στους γύρω τους.

Οι Κριοί είναι εξαιρετικά προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι, κάτι που μπορεί να τους κάνει να παραβλέψουν τη σημασία του τακτ και της διπλωματίας σε ορισμένες καταστάσεις. Δεν φοβούνται να πουν τη γνώμη τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πληγώνουν τα συναισθήματα κάποιου. Είναι σημαντικό για αυτούς να διοχετεύουν τη φλογερή τους ενέργεια στην ανάπτυξη μεγαλύτερης επίγνωσης του πώς οι πράξεις τους επηρεάζουν όλους τους γύρω τους.

Απλώς μπορεί να χρειαστούν μια υπενθύμιση για να σταματήσουν, να εξετάσουν τις απόψεις άλλων ανθρώπων και περιστασιακά να θέσουν σε αναμονή τη δική τους ατζέντα. Ο ενθουσιασμός τους μπορεί μερικές φορές να συνορεύει με την έλλειψη ευαισθησίας και μπορούν να επωφεληθούν από το να μάθουν πότε μια πιο ήπια προσέγγιση θα τους πάει πιο μακριά.

3. Τοξότης

Οι Τοξότες είναι τα ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου, που αναζητούν πάντα την περιπέτεια και αγκαλιάζουν νέες εμπειρίες. Η ανεξάρτητη φύση τους και η αγάπη τους για την ελευθερία μπορεί μερικές φορές να τους κάνει να φαίνονται αναξιόπιστοι, ειδικά όταν πρόκειται για δεσμεύσεις που έρχονται σε σύγκρουση με την περιπλάνησή τους. Μπορεί να δώσουν προτεραιότητα στη δική τους επιθυμία για ενθουσιασμό σε σχέση με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των άλλων ανθρώπων.

Οι Τοξότες είναι βάναυσα ειλικρινείς, και ενώ η έλλειψη φίλτρου τους είναι μερικές φορές αναζωογονητική, έχουν επίσης την τάση να λένε ό,τι σκάει στο κεφάλι τους χωρίς να υπολογίζουν τον αντίκτυπο των λόγων τους. Η ωμότητα τους μπορεί να είναι βλαβερή και η ανάγκη τους να έχουν δίκιο μπορεί να θεωρηθεί αναίσθητη.

Η δίψα τους για περιπέτεια και αυθορμητισμό είναι ένα βασικό μέρος αυτού που είναι, αλλά το να μάθουν να μετριάζουν την ελεύθερη φύση τους με μια πινελιά μεγαλύτερης προσοχής για τους άλλους ανθρώπους θα ωφελήσει σημαντικά τις σχέσεις τους. Ένας Τοξότης με ανεπτυγμένο αίσθημα ενσυναίσθησης μπορεί να είναι ένας πραγματικά απίστευτος φίλος και σύντροφος.

4. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι οι κοινωνικές πεταλούδες του ζωδιακού κύκλου, γνωστές για την εξυπνάδα, τη γοητεία και την ατελείωτη περιέργειά τους. Η προσαρμοστικότητά τους και η αγάπη τους για την ποικιλία μπορεί μερικές φορές να μεταφραστεί σε αναξιοπιστία. Παρόλο που μπορεί να έχουν γνήσιες καλές προθέσεις, τα συνεχώς μεταβαλλόμενα ενδιαφέροντά τους μπορεί να τους κάνουν δύσκολο να τον μείνουν πιστοί με αποτέλεσμα να αθετήσουν τις δεσμεύσεις τους εάν προκύψει κάτι πιο συναρπαστικό.

Οι Δίδυμοι έχουν μια διπλή φύση, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ασυνέπεια και τάση να αλλάζουν συχνά γνώμη. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση στους γύρω τους και μπορεί να κάνει έναν Δίδυμο να φαίνεται αδιάφορος για τις ανάγκες των ανθρώπων όταν αλλάζουν ξαφνικά ταχύτητα. Το ενεργό μυαλό τους και η αγάπη τους να μιλάνε μπορεί επίσης να κυριαρχούν ακούσια στις συζητήσεις, αφήνοντας λίγο χώρο στους άλλους ανθρώπους να εκφραστούν.

Η ικανότητά τους να κατανοούν πολλαπλές προοπτικές είναι μεγάλη δύναμη, αλλά οι Δίδυμοι επωφελούνται από το να μάθουν να εστιάζουν αυτή την ενέργεια στο να ακούν αληθινά και να συμπάσχουν με τους γύρω τους. Η ανάπτυξη μεγαλύτερης σταθερότητας και συνέπειας στις πράξεις και τις υποσχέσεις τους θα οικοδομήσει ισχυρότερες και πιο αμοιβαίες σχέσεις.

5. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι γνωστοί για τη φιλοδοξία, την αποφασιστικότητα και την ακλόνητη εστίαση στους στόχους τους. Αν και το κίνητρο και η εργασιακή τους ηθική είναι αξιοθαύμαστα, μερικές φορές μπορεί να επικεντρωθούν υπερβολικά στα επιτεύγματα και να χάσουν από τα μάτια τους τις συναισθηματικές ανάγκες των γύρω τους. Μπορεί να δίνουν προτεραιότητα στην επιτυχία και την κατάσταση έναντι της διαπροσωπικής σύνδεσης.

Οι Αιγόκεροι έχουν απίστευτα ισχυρή αίσθηση καθήκοντος και ευθύνης. Ωστόσο, αυτό μπορεί μερικές φορές να εκδηλωθεί ως ακαμψία και απροθυμία για συμβιβασμούς. Οι παραδοσιακές τους αξίες μπορεί να τους κάνουν να φαίνονται άκαμπτοι ή επικριτικοί απέναντι σε όσους δεν μοιράζονται τις ίδιες φιλοδοξίες ή την ίδια προσέγγιση στη ζωή.

Η ανάπτυξη μιας ισορροπίας μεταξύ της αταλάντευτης αφοσίωσής τους στους στόχους τους και της καλλιέργειας των προσωπικών τους συνδέσεων είναι σημαντική για τους Αιγόκερους. Η ορμή τους είναι εμπνευσμένη, αλλά λίγη περισσότερη ευαλωτότητα και προθυμία να δώσουν προτεραιότητα στις σχέσεις έναντι των άκαμπτων προσδοκιών θα φέρει μεγαλύτερο πλούτο και ζεστασιά στη ζωή τους.

6. Υδροχόος

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Υδροχόου είναι αληθινά πρωτότυπα, γνωστά για την πνευματική τους περιέργεια, το ανθρωπιστικό τους πνεύμα και την ανεξάρτητη σειρά τους. Ωστόσο, το πάθος τους για την επιδίωξη μεγάλων στόχων και την αλλαγή του κόσμου μπορεί μερικές φορές να σημαίνει ότι παραβλέπουν τα συναισθήματα των πιο κοντινών τους ατόμων.

Οι Υδροχόοι φαίνονται συχνά ως αποστασιοποιημένοι ή συναισθηματικά απόμακροι. Αυτό προέρχεται από τη διανοητική τους προσέγγιση στη ζωή και την τάση τους να δίνουν προτεραιότητα στην ορθολογική ανάλυση έναντι της συναισθηματικής επεξεργασίας. Μπορεί να δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά τους ή να συνδεθούν με τις συναισθηματικές ανάγκες των ανθρώπων, κάτι που ακούσια εμφανίζεται ως απόμακρο ή αδιάφορο.

Ενώ οι προοδευτικές ιδέες τους και η επιθυμία τους να βελτιώσουν τον κόσμο είναι αξιοθαύμαστες, οι Υδροχόοι επωφελούνται από την ανάπτυξη μιας βαθύτερης κατανόησης των ανθρώπινων συναισθημάτων – τόσο των δικών τους όσο και των άλλων ανθρώπων. Η καλλιέργεια στενότερων συναισθηματικών συνδέσεων και ενσυναίσθησης θα φέρει μεγαλύτερο βάθος και πλούτο στις σχέσεις τους.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Birth chart, πώς ο αστρολογικός σου χάρτης μπορεί να σε βοηθήσει να πλοηγήσεις τη ζωή σου

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για τη χαρτογράφηση και την κατανόηση του αστρολογικού σου προφίλ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 7 έως 13/7

Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 6 Ιουλίου

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων

Προτεινόμενα

SEX

Audio Erotica: πώς η ερωτική απόλαυση γίνεται ακουστική εμπειρία!

Ώρα να κλείσεις τα μάτια και να ανοίξεις τα αφτιά σου…

CELEBS

Υβόννη Μπόσνιακ: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στον Αντώνη Ρέμο

«Μαζί σου μέχρι το τέλος του κόσμου»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Birth chart, πώς ο αστρολογικός σου χάρτης μπορεί να σε βοηθήσει να πλοηγήσεις τη ζωή σου

Όλα όσα θες να γνωρίζεις για τη χαρτογράφηση και την κατανόηση του αστρολογικού σου προφίλ