Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια



 ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μη φοβάστε για το αποτέλεσμα. Ευνοημένοι θα είστε στις επαφές και στις συμφωνίες σας, αλλά και στις συζητήσεις που θα λάβουν χώρα στο εργασιακό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν έχετε να πείτε κάτι σε έναν συνεργάτη σας, πείτε το κατά πρόσωπο και όχι από πίσω του. Ακούστε τις ουσιαστικές σας ανάγκες για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ζήλια και η καχυποψία δεν θα σας βοηθήσουν, αλλά θα ωθήσουν τον σύντροφό σας αλλού. Αυτό που θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σήμερα από το περιβάλλον σας θα είναι το χιούμορ και η εξυπνάδα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια εποικοδομητική συζήτηση θα σας απαλλάξει από πολλά ερωτηματικά. Φτιάξτε τη διάθεσή σας και μην κουράζετε τους γύρω σας με τις μελαγχολικές σας τάσεις.

ΛΕΩΝ: Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά από τα εμπόδια που συναντάτε. Με τολμηρές και πρωτοποριακές κινήσεις θα μπορέσετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βγάλτε στην επιφάνεια τον δυναμισμό σας για να βοηθηθείτε να βγείτε από μια δύσκολη κατάσταση. Μην προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματα των άλλων όταν για τα δικά σας δεν κάνετε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ: Μην κερδίζετε μάχες μόνο στο παρασκήνιο, αλλά και στο προσκήνιο αν χρειαστεί. Συνειδητοποιήστε και βάλτε το καλά μέσα στο μυαλό σας πως αυτά που θέλετε είναι εύκολο να αποκτηθούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να φανείτε θετικοί στις αλλαγές που θα σας παρουσιαστούν. Φροντίστε να πηγαίνετε με τη ροή των γεγονότων για να μη μείνετε πίσω από τις εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα περισσότερα θα εξαρτηθούν από τη σωστή ή λάθος επιλογή σας και από το τι έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας για αυτά που θέλετε από τη ζωή και τους ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει και επιβάλετε να επιβληθείτε στα ψυχολογικά σας κρατήματα που σας οδηγούν στο να φοβάστε να γευτείτε τη χαρά της διασκέδασης και του έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η εργασία σας δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ανανέωσή σας, οπότε αν θέλετε να κάνετε κάτι δραστικό για την ομορφιά ή την υγεία σας, επιδιώξτε το.

ΙΧΘΥΣ: Να είστε μεθοδικοί και οργανωτικοί και δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Η ευελιξία που θα δείξετε, θα σας φέρει ακόμα μεγαλύτερες και καλύτερες ευκαιρίες στον ορίζοντα.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αφήνεσαι να συγχωρέσεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Δες ποια είναι τα ζώδια που συγχωρούν πιο εύκολο – από το 1 έως το 12

Προτεινόμενα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα

FASHION TRENDS

6 ολόσωμα μαγιό για τις πρώτες βουτιές του 2024

Μοδάτα κοψίματα, χρώματα και patterns στην απόλυτη «στολή» του καλοκαιριού