Skip to main content

FASHION RADAR

Η Dua Lipa αναδεικνύει μια νέα χρήση για τις ζώνες

Άλλο ένα πρωτότυπο στυλ από την Dua Lipa που θα θες να υιοθετήσεις



Η Dua Lipa φόρεσε ένα φόρεμα με ζώνη ως chic αστείο. Σε μια πρόσφατη φωτογραφία με έναν θαυμαστή, η τραγουδίστρια του "Houdini" δείχνει καυτή με ένα τοπ που αποτελείται από τρεις φαρδιές μαύρες δερμάτινες ζώνες, ασφαλισμένες στο μπροστινό μέρος με χρυσές αγκράφες. Και το φαρδύ τζιν της… δεν είναι δεμένο. Είναι ειρωνεία! Ένα πονηρό κλείσιμο ματιού.

Το να φοράτε τρεις ζώνες, αλλά όχι σαν ζώνες, καθώς και παντελόνια χωρίς ζώνες, είναι απλώς ένα διασκεδαστικό, παιχνιδιάρικο στυλ που περιμέναμε από τη σταρ. Ολοκλήρωσε το look με παπούτσια με μυτερές μύτες καθώς πόζαρε με τον Χάρι Ντάνιελς, τραγουδιστή και σταρ του TikTok. Σαφώς, ο Daniels είναι επίσης θαυμαστής της Dua, καθώς έγραψε λεζάντα στις φωτογραφίες τους «AHHHHHDNWJDIWKDKEKDKELRLRKRHENDHDN». Μπορείτε να δείτε το βλέμμα σε δράση (σίγουρα ότι οι «ζώνες» είναι δεμένες στο πίσω μέρος) στο σύντομο βίντεο που δημοσίευσε από τη συνάντησή τους, το οποίο φάνηκε να ενθουσιάζει την Αλβανίδα πριγκίπισσα της ποπ.

Ακόμη και με τρεις ζώνες σφιχτά στερεωμένες γύρω της, η Dua Lipa δείχνει άνετη στο ντύσιμο, σε αντίθεση με το φόρεμά της στις Χρυσές Σφαίρες. Η γοργόνα Barbie φόρεσε ένα προσαρμοσμένο μαύρο βελούδινο και μεταξωτό φόρεμα από τον Daniel Roseberry του Schiaparelli που έμοιαζε υπέροχο, αλλά ήταν… λιγότερο από ιδανικό για μια καθιστή εκδήλωση. Δημοσίευσε ένα πολύ αστείο βίντεο με τον εαυτό της να παλεύει να λυγίσει στο ρούχο, ακουμπώντας τελικά στην πλάτη της καρέκλας χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της.

Σας είπα, το κορίτσι έχει αίσθηση του χιούμορ για τα ρούχα!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μόλις ανακοίνωσε το τρίτο της στούντιο άλμπουμ, Radical Optimism, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου και αποτελείται από 11 κομμάτια. Στην ανακοίνωσή της, η Lipa είπε: «Πριν από μερικά χρόνια, ένας φίλος μου μύησε τον όρο Radical Optimism. Είναι μια ιδέα που μου έκανε κλικ… Βρέθηκα να κοιτάζω τη μουσική ιστορία της ψυχεδέλειας, του trip hop και της Britpop. Πάντα ένιωθα τόσο αισιόδοξα για μένα, και αυτή η ειλικρίνεια και η στάση είναι ένα συναίσθημα που απολάμβανα στις ηχογραφήσεις μου».

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Carys Douglas γιόρτασε τα 21α γενέθλιά με ένα υπέροχο φόρεμα της μαμάς της, Catherine Zeta-Jones

Ένα εμβληματικό φόρεμα της δεκαετίας του '90, απόλυτα ταιριαστό και στις δύο

FASHION RADAR

Απόλυτα εκθαμβωτική: Η Zendaya με ένα εντελώς τολμηρό Polo φόρεμα

Ακόμα μία συναρπαστική εμφάνιση εμπνευσμένη από το τένις

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

Προτεινόμενα

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά