Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου



Η χρήση toner κατά τη διαδικασία του skincare είναι σαφέστατα ένα προαιρετικό βήμα για όσες γυναίκες και θηλυκότητες μπορούν να επενδύσουν περισσότερο χρόνο αλλά και χρήματα για την περιποίηση της επιδερμίδας τους, είναι όμως και ένα βήμα που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά ως προς την όψη και την υγεία του δέρματός μας. Κι αυτό μιας που προετοιμάζει το δέρμα για τα ενεργά συστατικά που θα λάβει στη συνέχεια μέσω των ορών, όπως και για το κλείδωμα της ενυδάτωσης από την ενυδατική ή αντιρυτιδική κρέμα που θα ακολουθήσει.

Επιπλέον, η χρήση ενός toner βοηθά στην απομάκρυνση των ρύπων και του μακιγιάζ που μπορεί να μην έχουν φύγει εντελώς μετά τον καθαρισμό του προσώπου, ενώ μπορεί να παρέχει στοχευμένη φροντίδα για διάφορες ανησυχίες. Η ρύθμιση της λιπαρότητας και η απομάκρυνση των ατελειών είναι μερικές από αυτές. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις για να δεις 5 τονωτικές λοσιόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Apivita

Λοσιόν Ενυδάτωσης Κατά των Ατελειών

Μια ευχάριστη ενυδατική λοσιόν, ειδικά σχεδιασμένη με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, αλλά και με προσθήκη πρεβιοτικών για άμεσα ενυδατωμένο και απαλό δέρμα. Προσφέρει ενυδάτωση και φρεσκάδα που διαρκεί, καταπραΰνει την επιδερμίδα και μειώνει τις ατέλειες (κοκκινίλες, ερεθισμούς), ενώ σέβεται το μικροβίωμα και προσφέρει τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά χάρη στο έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο αντί για νερό.

Seventeen

Oil Control Lotion

Λοσιόν εξισορρόπησης με βιολογικό σύμπλεγμα μαγιάς  μανιταριών και εκχύλισμα δενδρολίβανου, ιδανική για λιπαρό δέρμα που χρειάζεται ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος. Οι πόροι συσφίγγονται, ενώ παράλληλα μειώνονται τα σημάδια της κούρασης, αφήνοντας το δέρμα αναζωογονημένο και φωτεινό. Χαρίζει ματ αποτέλεσμα και προετοιμάζει την επιδερμίδα ιδανικά για τα επόμενα βήματα περιποίησης.

Uriage

Hyseac Purifying Tonic

Προσφέρει εξυγίανση και σύσφιξη στην επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο, καθαρό, και ορατά απαλλαγμένο από ατέλειες. H σύνθεσή του περιλαμβάνει τρία μικρο-απολεπιστικά οξέα AHA: μηλικό, γαλακτικό και γλυκολικό οξύ, για ματ επιδερμίδα όλη την ημέρα που παραμένει καθαρή και φρέσκια.

Florence by Mills

Spotlight Toner Series 3: Balance It Out

Ένα toner για καθημερινή χρήση, που διατηρεί το δέρμα ήρεμο με ένα ισορροπητικό μείγμα συστατικών που ελέγχει τη λιπαρότητα και διατηρεί τη μικροχλωρίδα της επιδερμίδας στα υγιή επίπεδα. Με χαμομήλι που ηρεμεί τις εξάρσεις του δέρματος και μειώνει την ερυθρότητα.

Kiehl’s

Blue Astringent Herbal Lotion

Κλασική τονωτική λοσιόν ειδικά σχεδιασμένη για τις λιπαρές και τις πολύ λιπαρές επιδερμίδες. Ελέγχει τη λιπαρότητα αλλά και καταπραΰνει την επιδερμίδα όταν αυτή έχει εξάρσεις με σπυράκια. Περιέχει καμφορά και μενθόλη για άμεση αίσθηση δροσιάς, αλλά και sodium PCA, ένα υγροσκοπικό στοιχείο το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα και στην αποφυγή του αισθήματος τραβήγματος.

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα