Skip to main content

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

30 Years of Love

Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar  της «Ελπίδας»


Λένα Γρηγορίου

Με σύνθημα «30 of Years of Love», το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ -Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» διοργανώνει (για 15η συνεχή χρονιά) το πιο Χριστουγεννιάτικο Βazaar της πόλης, Τρίτη 3 και Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «SEMIRAMIS» στο Κεφαλάρι από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ!

Μοναδικά δώρα, πρωτότυπα στολίδια, λαχταριστές λιχουδιές, χειροποίητες δημιουργίες, βιβλία, κοσμήματα, αξεσουάρ και πολλές εκπλήξεις μάς περιμένουν όλους για να μπούμε στο εορταστικό κλίμα, χαρίζοντας χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το Bazaar  της «Ελπίδας»  θα γεμίσει τον μοντέρνο και πολύχρωμο χώρο του Semiramis με  χριστουγεννιάτικες μελωδίες και μυρωδιές, βάζοντας μας όλους στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Όπως κάθε χρόνο από το Bazaar μπορείς  να προμηθευτείς το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ» για το 2020, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια αγάπης και προσφοράς του Σωματείου.  Το γούρι είναι σχεδιασμένο από την Αντιπρόεδρο του Σωματείου Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού και κατασκευασμένο από τo κοσμηματοπωλείο «SERKOS».  Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την στήριξη των σκοπών του Σωματείου.

Με έμπνευση από το γούρι της «ΕΛΠΙΔΑΣ», η ομάδα της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και του «ELPIDA Youth», έχουν ετοιμάσει δημιουργίες φιλικές προς το περιβάλλον,κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά.  Οι εθελοντές του δημιουργικού εργαστηρίου και οι γονείς του «Ξενώνα της ΕΛΠΙΔΑΣ» έχουν ετοιμάσει όμορφες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μπάλες, φαναράκια, γούρια και κεριά με πολλή αγάπη, ενώ για πρώτη χρονιά στο Bazaar θα διατίθενται χειροτεχνίες παιδιών που ανήκουν στο ELPIDA junior!  Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς του Σωματείου.

 Το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα είναι παρόν στο Bazaar, δίνοντας την  ευκαιρία στους επισκέπτες, με την αγορά ενός κομψού αξεσουάρ, να συμβάλουν στην τυποποίηση ενός δείγματος εθελοντή δότη ή να γίνουν κι οι ίδιοι εθελοντές, δίνοντας στα φετινά Χριστούγεννα μια ξεχωριστή έννοια ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης.

Εμείς θα είμαστε εκεί! Για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα αγάπης για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ»!

*Τρίτη 3 & Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, από τις 11 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Semiramis, στο Κεφαλάρι

Διαβάστε επίσης

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Στην Μαριάννα Βαρδινογιάννη το Βραβείο "Nelson Mandela" του ΟΗΕ

 

Η ύψιστη τιμή για την ανθρωπιστική προσφορά,  απονεμήθηκε στην Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO 

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Mια αγκαλιά αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 

 

Ανοιξαν το Ιδρυμα "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" και η "Ελπίδα"

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

Μήνυμα Μ. Βαρδινογιάννη με αφορμή την πανδημία

 

Ο  καθένας μας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη αναλογιζόμενος το κοινό καλό

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα