Skip to main content

DO IT YOURSELF

Το Boyfriend blush είναι η πιο cool τάση μακιγιάζ του TikTok

Μάθε εδώ τα μυστικά του



Φαίνεται ότι το 2024 είναι η χρονιά που τα μάγουλά μας λαμβάνουν τελικά την προσοχή που τους αξίζει. Η τοποθέτηση ρουζ είναι ο νέος συνδυασμός χειλιών και το «boyfriend blush» μόλις έκλεψε την προσοχή του TikTok.

Δεν αποτελεί έκπληξη ότι η δεκαετία του '90 είχε μια επιρροή σε μια ακόμη σημαντική στιγμή ομορφιάς που ανατινάχθηκε, καθώς το λουκ διοχετεύει τη χαλαρή και ανδρόγυνη αίσθηση της εποχής. Μας επισήμανε για πρώτη φορά η καλλιτέχνης μακιγιάζ, Mallory Rosses, η οποία παραδέχτηκε ότι είναι μια κυκλική τάση που επιστρέφει με αυτοπεποίθηση. «Ο όρος boyfriend blush δεν είναι «καινούργιος… Δεν δημιουργήθηκε μέσα σε μια νύχτα… Άκουσα για αυτήν την τάση πριν από χρόνια… Είναι παντού από εμφανίσεις υψηλής μόδας, πασαρέλα, editorial, και είναι η πρώτη φορά μετά από καιρό που οι γυναίκες μιλούν γι' αυτό τόσο πολύ».

Τι είναι το boyfriend blush;

Η αισθητική παίζει σε μια πολύ πιο φυσική, ανανεωμένη εμφάνιση, με επίκεντρο το πού θα εμφανίζονταν φυσικά οι ροζ λάμψεις. Αναπαράγει την εξωτερική επίδραση των κατακόκκινων μάγουλων μετά από ένα παιχνίδι ράγκμπι ή πόλο, έτσι πήρε το όνομά του.

«Αν σκέφτεστε το «κοκκίνισμα του αγοριού», σκεφτείτε [έναν νεαρό πρίγκιπα Γουίλιαμ και τον Χάρι]. Βλέπεις πώς ο Χάρι και ο Γουίλιαμ, και οι δύο έχουν αυτό το χρώμα εδώ [στο κέντρο των μάγουλων] και κατεβαίνει [προς το σαγόνι]. Φαίνεται απλά νεανικό, σπορ. Μοιάζει με boyfriend blush», λέει η Mallory.

Πού να φορέσω το boyfriend ρουζ;

Αντί να χρησιμοποιείτε ρουζ για τη γλυπτική, αυτό είναι πολύ λιγότερο ακριβές και ανθίζει περισσότερο στα μάγουλα, σε σχήμα σχεδόν τριγώνου, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και απλώνοντας πάνω και έξω προς την κορυφή του αυτιού, καθώς και έξω και κάτω προς την περίμετρο της γνάθου.

Σε ποιο σχήμα προσώπου λειτουργεί το boyfriend blush;

Το Boyfriend ρουζ μπορεί να λειτουργήσει σε όλα τα σχήματα προσώπου, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε στη δομή και τα χαρακτηριστικά των οστών σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τάση. Η Mallory επεσήμανε ότι οι περισσότερες από τις λήψεις μοντέλων που είχε δει ήταν σε πιο κοντό ή στρογγυλεμένο πρόσωπο, αλλά μια χρήστρια μοιράστηκε στα σχόλια: «Ως κάποιος με μακρύτερο πρόσωπο, νομίζω ότι το ρουζ χαμηλότερα στο πρόσωπο κάνει το πρόσωπό μου να φαίνεται πιο κοντό και περισσότερο αναλογικό».

Η Mallory σημείωσε επίσης: «Αν έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς, το boyfriend blush μπορεί να είναι για σένα. Νομίζω ότι το [μοντέλο της δεκαετίας του '90] Devon Aoki είναι η επιτομή του boyfriend blush, το φοράει τόσο καλά και πιστεύω ότι έχει πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς… Το φοράει έτσι ώστε να καλύπτει όλη την πλευρά του μάγουλου της.»

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Ποιο χορταρικό ενισχύει το κολλαγόνο και κάνει καλό στο δέρμα σου

Extra bonus: Μια γρήγορη συνταγή για Smoothie σύσφιξης

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

DO IT YOURSELF

Πέντε πολυτελή scrubs για το σώμα για να μετατρέψεις το σπίτι σου στο spa που έχεις ανάγκη

Προϊόντα για απολέπιση του σώματος, με πολύτιμα έλαια και πολυτελή αίσθηση

Προτεινόμενα

CELEBS

Sharon Stone: «Κατέρρευσε» σε συνέντευξή της η ηθοποιός

«Χρειάστηκαν 35 χρόνια, αλλά είμαι στο σωστό δωμάτιο», ανέφερε

ΠΑΙΔΙ

Μωρά του Μαΐου, φωτεινά σαν ηλιαχτίδες – δες σε τι ξεχωρίζουν

Όσοι γεννιούνται τον Μάιο ξέρουν, μεταξύ άλλων, να χαίρονται τη ζωή και να είναι δημιουργικοί

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικεία Ενδυνάμωση στο Επίκεντρο: Το Live A Legacy από την Mastercard και το Women on Top επιστρέφει για 6η χρονιά και δεν πρέπει να το χάσεις!

Η εργασιακή ανισότητα υπό τη μορφή των φυλετικών διακρίσεων στη χώρα μας παραμένει παρούσα, παρά τις εκτενείς και συντονισμένες προσπάθειες θεσμών και οργανώσεων να αρθούν τέτοιου είδους περιορισμοί.