Skip to main content

DO IT YOURSELF

5 κατηγορίες εσωρούχων στις οποίες αξίζει να επενδύσεις

Must-haves που πρέπει να αποκτήσεις στη συλλογή σου.



Η επένδυση σε εσώρουχα υψηλής ποιότητας είναι απαραίτητη για την άνεση, την αντοχή και το σωστό fit κάτω από τα ρούχα σου, που θα σου δώσει αυτοπεποίθηση στις κινήσεις σου. Να λοιπόν μερικά εσώρουχα στα οποία αξίζει να επενδύσεις.

Pixel

Ποιοτικά σλιπ

Αναζήτησε ποιοτικά σλιπ κατασκευασμένα από υφάσματα που αναπνέουν και που απομακρύνουν την υγρασία, όπως βαμβάκι, μοντάλ ή μείγμα υλικών όπως το μπαμπού. Επένδυσε σε εσώρουχα με ενισχυμένες ραφές και άνετη ζώνη στήριξης, για να διασφαλίσεις ότι διαρκούν περισσότερο και παραμένουν στη θέση τους όλη την ημέρα.

Performance εσώρουχα για άθληση

Εάν ασχολείσαι με τον αθλητισμό ή ακολουθείς έναν ενεργό τρόπο ζωής, σκέψου να επενδύσεις σε εσώρουχα απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αθλητικές δραστηριότητες. Αναζήτησε υφάσματα που απομακρύνουν την υγρασία με χαρακτηριστικά συμπίεσης για υποστήριξη και αποφυγή τριβής κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή έντονων σωματικών δραστηριοτήτων.

Pixel

Εσώρουχα χωρίς ραφή

Τα εσώρουχα χωρίς ραφή είναι ιδανικά για να τα φοράς κάτω από στενά ρούχα, καθώς παρέχουν μια ομαλή και αόρατη εμφάνιση χωρίς ορατές γραμμές. Αναζήτησε εσώρουχα χωρίς ραφές κατασκευασμένα από απαλά, ελαστικά υφάσματα που προσαρμόζονται στο σχήμα του σώματός σου και προσφέρουν άνετη εφαρμογή.

Σετ εσωρούχων

Η επένδυση σε σετ εσωρούχων υψηλής ποιότητας από πολυτελή υφάσματα όπως μετάξι, σατέν ή δαντέλα μπορεί να σε κάνει να νιώσεις αυτοπεποίθηση και αισθησιασμό. Αναζήτησε σετ εσωρούχων με περίπλοκες αλλά κομψές λεπτομέρειες, ρυθμιζόμενες τιράντες και υποστηρικτικά ελαστικά (αν χρειάζεται) για κολακευτική και άνετη εφαρμογή.

Ισοθερμικά εσώρουχα

Εάν ζεις σε περιοχή με σχετικά ψυχρό κλίμα ή απολαμβάνεις τις υπαίθριες δραστηριότητες κατά τους χειμερινούς μήνες, η επένδυση σε ισοθερμικά εσώρουχα κατασκευασμένα από μονωτικά υλικά όπως μαλλί merino ή συνθετικά μείγματα μπορεί να σε βοηθήσει να κρατηθείς ζεστή και άνετη. Αναζήτησε πάντα ισοθερμικά εσώρουχα με ιδιότητες απομάκρυνσης της υγρασίας για να σε κρατούν στεγνή και άνετη κατά τη διάρκεια σωματικών δραστηριοτήτων σε κρύο καιρό.

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα σου αθλητικά παπούτσια

Κράτησε τα σαν καινούργια και φόρεσε τα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα 

DO IT YOURSELF

Πώς θα καταλάβεις ότι φοράς λάθος νούμερο σουτιέν

Υπάρχουν κάποια σημάδια για τα οποία δεν χωρά αμφιβολία

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου