Skip to main content

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της



Στις 25 Μαρτίου η Zendaya ξεκίνησε την περιοδεία Τύπου της τελευταίας της ταινίας, Challengers, παρακολουθώντας την πρώτη πρεμιέρα της ταινίας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Αλλά παράλληλα με το να μας συστήσει μια νέα ταινία, βρήκε την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο της και ένα ολοκαίνουργιο χρώμα μαλλιών.

Η ηθοποιός αντάλλαξε το πλούσιο καφέ espresso lob που είδαμε από τις τελευταίες της εμφανίσεις (στο τένις με τον φίλο της, Tom Holland, και στα Όσκαρ) και αντ' αυτού μας έδωσε ένα χρώμα μαλλιών που της ταιριάζει πραγματικά.

Οι τούφες της μεταμορφώθηκαν με το antique penny blonde χρώμα που αναπαράγει τη διάσταση και τον τόνο ενός νομίσματος της μιας πένας. Συνδυάζοντας μια λεπτή ισορροπία από μεσαίο ξανθό, ανοιχτό μελαχρινό, απαλό χρυσό και μπρονζέ, η απόχρωση πρόσφερε ένα ανανεωμένο χρώμα που είναι τέλειο για πιο ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες. Επιπλέον, ο τόνος βοήθησε να προσθέσει μια υπέροχη χρυσή λάμψη και ζεστασιά στην επιδερμίδα της Zendaya.

Για όποιον έχει σκούρα μαλλιά που θέλει να τα ανοίξει για τη νέα σεζόν, αυτή η όμορφη ολόπλευρη απόχρωση προσφέρει έμπνευση για μια απόχρωση που είναι ανοιχτή και φωτεινή, χωρίς τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει μια δραστική αλλαγή στο ξανθό χρώμα. Είναι επίσης μια εκπληκτική επιλογή για πιο λαμπερές ξανθιές που θέλουν να απαλύνουν το υπεροξείδιο και να κινηθούν προς ένα πιο φυσικό bronde χρώμα.

Η Zendaya έφτιαξε τα μαλλιά της με ένα κομψό, χαλαρό σινιόν με το μπροστινό πλάι κουμπωμένο και κουλουριασμένο προς το αυτί της – και λίγος απαλός όγκος πείραξε το στέμμα. Διατήρησε το μακιγιάζ της λαμπερό και φωτεινό με φρέσκο δέρμα και γυαλιστερά ροζ χείλη, αλλά ταίριαξε τη λαμπερή μεταλλική πράσινη σκιά ματιών της με το λαμπερό πράσινο φόρεμά της Loewe – με τη σιλουέτα μιας τενίστριας που φωτογραφίζει με τη ρακέτα της, σε φόρο τιμής στον ρόλο της ως πρώην επαγγελματίας του τένις, Tashi Duncan, στη νέα της ταινία.

Είναι άλλο ένα εντυπωσιακό σερβίς από τη Zendaya με περισσότερους από έναν τρόπους, και δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department