Skip to main content

BEAUTY NEWS

Ένα ταξίδι αισθήσεων στον τολμηρό κόσμο της συλλογής Cologne Intense του οίκου Jo Malone London

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου



Μία exclusive διήμερη αρωματική εμπειρία γύρω από την αισθησιακή συλλογή Cologne Intense πραγματοποιήθηκε στο Dexamenes Seaside Resort από τη Jo Malone London των Estée Lauder Companies στις 15 και 16 Απριλίου, με εκλεκτούς καλεσμένους.

Μια ολοκληρωμένη συλλογή σαγηνευτικών αρωμάτων, που φέρει σπάνια στοιχεία από μακρινούς προορισμούς, αρχαία τελετουργικά και πολύτιμα συστατικά, ταξίδεψε αυτή τη φορά στη δυτική πλευρά της Πελοποννήσου για να αναδείξει την επαφή με τη φύση και την καθολική εμπειρία αισθήσεων που εμπεριέχεται σε καθεμιά από τις ξεχωριστές αρωματικές δημιουργίες της σειράς.

Στο επίκεντρο του αρωματικού ταξιδιού το εξωτικό Red Hibiscus, η πιο πρόσφατη προσθήκη της συλλογής. Ένα αναπάντεχο πάντρεμα του σπάνιου και τολμηρού κόκκινου ιβίσκου με ένα απαλό άγγιγμα από γιασεμί sambac και νότες βανίλιας. Το αισθησιακό Cypress & Grapevine έδωσε τη δική του πινελιά με τον αρωματικό και διαχρονικό χαρακτήρα του. Το φρέσκο κυπαρίσσι σε συνδυασμό με μια αρωματική συμφωνία εμπνευσμένη από τους κομψά πλεγμένους κορμούς των αμπελιών ταίριαξε υπέροχα με τον ρομαντικό προορισμό.

Προσωπικότητες από τον χώρο της υποκριτικής, της μόδας, της τηλεόρασης και των media είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αναζωογονητική εμπειρία πολλαπλών αισθήσεων με πρωταγωνιστή τη σειρά αρωμάτων Cologne Intense του οίκου Jo Malone London. Μέσα από μοναδικές εμπειρίες, όπως δοκιμή κρασιού, yoga session μέσα σε μια αναπαλαιωμένη δεξαμενή κρασιού με τη Μαρία Ίτσιου και παρουσίαση από τη Ελίζα Προβολισιάνου, Jo Malone London Education & Training Manager Balkans, πάνω στην άμμο στη δύση του ηλίου υπό τη γλυκιά μελωδία της άρπας του Κώστα Μηλιωτάκη και των μουσικών επιλογών του DJ Valentino, οι παρευρισκόμενοι ανακάλυψαν τη συναρπαστική γοητεία της Cologne Intense Collection. Κατόπιν, οι καλεσμένοι πήραν τις θέσεις τους για το δείπνο γύρω από ένα εντυπωσιακό τραπέζι αφιερωμένο στο σαγηνευτικό Red Hibiscus. Την επόμενη ημέρα, η οσφρητική εμπειρία ολοκληρώθηκε σε ένα εντυπωσιακό τραπέζι πρωινού με φόντο την ανθισμένη φυλλωσιά των αμπελιών στην χρωματική παλέτα του Cypress & Grapevine. Το προσεγμένο art de la table διαμορφώθηκε με λουλούδια από το Studio 7.  

Η σειρά Cologne Intense διατίθεται σε συσκευασία 50ml & 100ml και είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Jo Malone London Γλυφάδα, Attica Department Stores, Hondos Center, Galerie de Beauté και στα αντίστοιχα eshops.

Ακολουθήστε τη Jo Malone London στο Facebook, Twitter, Pinterest και Instagram  @JoMaloneLondon  #CologneIntense.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY NEWS

Brow Lamination: Τέλεια πλούσια φρύδια σε λίγα μόλις λεπτά!

Η τεχνική που θα σου χαρίσει το βλέμμα που ονειρεύεσαι.

BEAUTY NEWS

Θέλεις τέλεια φρύδια; Η Selena Gomez ξέρει το μυστικό

Δοκίμασε το trend που θέλει τα φρύδια καλοσχηματισμένα και πυκνά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Σαββάτου 4 Μαΐου

Οργανώστε τις υποθέσεις σας βάζοντας προτεραιότητες σε ό,τι έχετε ανάγκη πρώτα

ΣΙΝΕΜΑ

May the 4th be with you με 20 από τις πιο ρομαντικές στιγμές Star Wars

Η αγάπη είναι μεγάλη με τον γαλαξία - απέραντη

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Voés Festival επιστρέφει για δεύτερη χρόνια στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας

Mε τους Villagers of Ionnina City, Social Waste, Γιάννη Αγγελάκα και οι 100°C, Πάνο Βλάχο, Σκιαδαρέσες, Λόγος Τιμής, LosTre, Κωσταντή Πιστιόλη, Pagan και Λεωνίδα Μπαλάφα