Skip to main content

ASK THE EDITOR

4 κρέμες ματιών με βιταμίνη C για να πεις «αντίο» στους μαύρους κύκλους

Προϊόντα που εγγυώνται λάμψη και ενυδάτωση στην ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών



Η προσθήκη μιας κρέμας ματιών με βιταμίνη C στη ρουτίνα της περιποίησης για την επιδερμίδα σου μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη για το ευαίσθητο δέρμα στην περιοχή γύρω από τα μάτια, με κυριότερο το φως και τη λάμψη.

Συγκεκριμένα, η βιταμίνη C είναι γνωστή για την ικανότητά της να φωτίζει το δέρμα και να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος, μειώνοντας σταδιακά την εμφάνιση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και δίνοντάς σου μια πιο ανανεωμένη και φρέσκια όψη.

Η βιταμίνη C είναι επίσης ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, η βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων γύρω από τα μάτια, προάγοντας μια πιο λεία και νεανική επιδερμίδα.

Επιπλέον παίζει βασικό ρόλο στη σύνθεση κολλαγόνου, η οποία είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας του δέρματος. Διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου, μια κρέμα ματιών με βιταμίνη C μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της όψης της χαλάρωσης του δέρματος και στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης γύρω από τα μάτια.

Ακολουθούν και τέσσερα προϊόντα ματιών με βιταμίνη C, για να δοκιμάσεις τις δυνατότητές τους.

La Roche-Posay Pure Vitamin C Eyes

Η La Roche-Posay Pure Vitamin C Eyes προσφέρει αντιγηραντική και συσφικτική φροντίδα για την περιοχή γύρω από τα μάτια, διαθέτοντας βιταμίνη C σε καθαρή μορφή, αλλά και υαλουρονικό οξύ και μαννόζη. Περιέχει επίσης μαντεκασοσίδη και νευροσενσίνη που ανακουφίζουν την επιδερμίδα από την αίσθηση δυσφορίας και το θαυματουργό ιαματικό νερό της La Roche-Posay, που καταπραΰνει την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για βαθιές ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και ανομοιόμορφη όψη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα με ευαίσθητο δέρμα

Kiehl’s Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum

 

Το Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle-Diminishing Vitamin C Eye Serum είναι ένας προηγμένος και πολύ δραστικός ορός ματιών με 10% καθαρή περιεκτικότητα βιταμίνης C, τριπεπτίδια και υαλουρονικό οξύ για την απαραίτητη ενυδάτωση. Επανορθώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας και αντιμετωπίζει τους μαύρους και μπλε κύκλους κάτω από τα μάτια, για μια πιο φρέσκια και φωτεινή όψη. Ενδείκνυται επίσης για πρηξίματα στην περιοχή και απορροφάται άμεσα χάρη στην ανάλαφρη σύνθεσή του.

Bobbi Brown Vitamin Enriched Eye Base

Μια ενυδατική κρέμα που φοριέται ταυτόχρονα και ως primer, σε ένα all-in-one προϊόν που ενυδατώνει, θρέφει και εξομαλύνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών, διαθέτοντας παράλληλα ανάλαφρη αίσθηση. Περιέχει ένα θρεπτικό μείγμα βιταμινών Β3, Β5, Β6, Β9, Β12 και C, αλλά και υαλουρονικό οξύ και shea butter.

Natura Siberica Oblepikha C-Berrica

 

 

Ιδανική για το κουρασμένο βλέμμα και για μια φρέσκια όψη, η κρέμα ματιών Natura Siberica Oblepikha C-Berrica συμβάλλει στην καταπολέμηση των σημαδιών της κούρασης και του στρες χάρη στα ενεργά βότανα της Σιβηρίας που περιέχει, τα οποία διαθέτουν εκπληκτικές αναπλαστικές ιδιότητες. Περιέχει επιπλέον βιολογικό έλαιο ιπποφαούς που επιταχύνει τη διαδικασία ανάπλασης, βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα, αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά της, καφεΐνη και βιταμίνη Α για λάμψη, βιταμίνη Ε για ελαχιστοποίηση των σημαδιών πρόωρης γήρανσης και φωσφολιπίδια για μεγιστοποίηση της ενυδάτωσης στην περιοχή.

 

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

ASK THE EDITOR

5 cream bronzers για sun-kissed όψη και αποτελεσματικό contouring στην επιδερμίδα

Το holy grail προϊόν επιστρέφει στο νεσεσέρ μας για την άνοιξη και το καλοκαίρι και αυτές είναι τέσσερις επιλογές που δεν θα σε αφήσουν ανικανοποίητη

ASK THE EDITOR

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις προτού εφαρμόσεις την τεχνική του skin slugging στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Μπορεί να κάνει θαύματα στην υγεία του δέρματος, θέλει όμως την απαραίτητη προσοχή

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».