Skip to main content

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι ιδανική για να βάλετε τάξη στη ζωή σας

Μικρές αλλαγές για να φτιάξετε ένα πιο αρμονικό περιβάλλον ανάπτυξης του εαυτού σας



Ποια είναι η αγαπημένη σας στιγμή ανανέωσης και πώς σηματοδοτείτε την άφιξή της; Κατά ειρωνικό τρόπο, αυτή είναι η λαμπερή εποχή για να καλωσορίσετε κάτι φρέσκο ​​και καθαρό. Έξω το παλιό, και μέσα το νέο. Και, αν είστε περιτριγυρισμένοι από οποιεσδήποτε μούσες Παρθένους, πιθανότατα μπορείτε να πιάσετε τον νευρωτικό στιλιστικό φακό υγιεινής και οργάνωσης τους.

Pixel

Οραματιστείτε αυτή τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 15 Σεπτεμβρίου, ώρα Ελλάδας 4:39 π.μ., ως ένα παράθυρο ευκαιρίας για να απολαύσετε κρυστάλλινη διαύγεια στους πόρους σας. Είτε δίνετε προτεραιότητα σε νέους στόχους έναντι μακροχρόνιων φιλοδοξιών, μπορείτε να αρχίσετε να καταλαβαίνετε πώς σας φαίνεται και τι είναι η πραγματική επιτυχία. Για να ανακατεύετε το δημιουργικό καζάνι, μια βασική ερώτηση που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι «πώς αυτός ο στόχος εξυπηρετεί τη μεγαλύτερη εικόνα της μελλοντικής μου πορείας;». Μόλις διπλασιάσετε τις λεπτομέρειες, θα σας δώσει τα καύσιμα που χρειάζεστε για να κρατήσετε τα μάτια σας στο μονοπάτι χωρίς να κάνετε εικασίες για τα επόμενα βήματα.

Δημιουργία υγιούς σχέσης με πειθαρχία

Αυτή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο είναι η τέλεια πύλη για να ξαναγράψετε τη φιλοσοφία σας σχετικά με το πώς να διαμορφώσετε την πειθαρχία στη ζωή σας με τη μέγιστη προσοχή ώστε να αποφύγετε να ριχτείτε στον λάκκο των λιονταριών του εσωτερικού κριτικού. Όλοι αξίζουμε να επικυρώσουμε και να αποκατασταθούμε από όλες τις μέρες της μοναξιάς. Γίνετε μάρτυρας του εαυτού σας και χειροκροτήστε δίνοντας στον εαυτό σας μικρές λιχουδιές, όσο μικρό κι αν είναι το έργο. Θυμηθείτε, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πώς μπορούμε να εμφανιστούμε στο ιερό μας έργο με ένα ξεχειλισμένο ποτήρι. Ίσως, το κλειδί για να ζήσουμε μια #softlife είναι να βλέπουμε τις πρακτικές μας συνεπείς ως πράξη αφοσίωσης στον εαυτό μας.

Pixel

Να προσέχετε την εξάντληση

Αφού σχεδιάσετε τους στόχους σας και πώς θα τους πετύχετε, το κόλπο για να παραμείνετε στην πορεία είναι να βελτιστοποιήσετε τον τρόπο διαχείρισης της ενεργειακής σας απόδοσης. Σε μια κουλτούρα που συχνά κανονικοποιεί την εξουθένωση, είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε από τη λίστα υποχρεώσεων μας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε με το σώμα σας για να ελέγξετε πώς νιώθετε. Προτού επεκταθείτε σε έναν φίλο ή συνάδελφο, αναρωτηθείτε «αισθάνεται το νευρικό σας σύστημα γειωμένο και ρυθμισμένο;». Μερικές φορές, ακόμη και η εμφάνιση μιας δήλωσης αποποίησης ευθύνης ότι θα τους επιστρέψουμε εντός 48 ωρών μπορεί να μας βοηθήσει να προσδιορίσουμε αν έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε κάτι. Το να θυσιάζουμε την υγεία μας στη διαδικασία της επιδίωξης ενός άπιαστου ονείρου, δεν χρειάζεται να είναι μέρος της συμφωνίας. Θυμηθείτε, το σώμα σας είναι το δημιουργικό σκάφος και μας μιλάει συχνά με δυνατούς αλλά διακριτικούς τρόπους. Πώς μπορείτε να δώσετε στις δημιουργικές σας ιδέες ένα ασφαλές περιβάλλον για να αγκυροβολήσετε;

Βελτιώνοντας το πρόγραμμά σας

Η σήμανση «κάθε δευτερόλεπτο μετράει» στη σεζόν 2 του The Bear είναι αληθινή για αυτή τη Νέα Σελήνη. Συνήθως, οι Virgo's είναι οι μαέστροι της μικροδιαχείρισης και το πρώτο σημείο κλήσης είναι να μετατρέψουν ένα ακατάστατο ημερολόγιο σε καθαρό. Καθώς αισθάνεστε μια ώθηση ενέργειας για να αφοσιωθείτε στα πυρετώδη όνειρά σας, είναι υπέροχο να έχετε μια σταθερή βάση με την οποία μπορείτε να εργαστείτε. Χρησιμοποιήστε αυτή τη Νέα Σελήνη για να ελέγξετε τις προτεραιότητές σας για να εξαλείψετε ό,τι δεν είναι απαραίτητο. Η καλλιέργεια ενός εκλεπτυσμένου προγράμματος μπορεί πραγματικά να σας δώσει τον εγκεφαλικό χώρο για να δημιουργήσετε κενό για πιο συναρπαστικές προοπτικές. Ο χρόνος σας είναι η ενέργειά σας και είναι ένας πόρος που δεν μπορεί να αγοραστεί πίσω.

Καθαρίστε τον χώρο σας

Μόλις αναλάβετε τον έλεγχο του προγράμματός σας, ο χώρος σας –και συγκεκριμένα το γραφείο σας– είναι το επόμενο στάδιο. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά το γραφείο μου είναι μια άμεση αντανάκλαση του πόσο χαοτικά αποσπάται το μυαλό μου. Και έτσι, όταν έχω έναν καθαρό και φρέσκο ​​χώρο, είναι ο απόλυτος καμβάς για να αναλάβω δράση για τους στόχους μου. Με μερικές απλές πρακτικές Φενγκ Σούι, είναι δυνατό να μεταμορφώσετε το σπίτι σας αμέσως με μικρό έως καθόλου κόστος – και μαντέψτε τι; Όλα μπορούν να σφραγιστούν και να εκτελεστούν σε λιγότερο από μία ημέρα. Φενγκ Σούι σημαίνει άνεμος και νερό, και η πρακτική είναι να μεταμορφώνεις κάθε αρνητικό «sha qi» και να καλωσορίζεις τη θετική ενέργεια στο σπίτι σου.

Δέσμευση στα όριά σας

Η λέξη είναι δέσμευση. Και, αυτή η Νέα Σελήνη στην Παρθένο διπλασιάζει το πόσο σέβεστε και τιμάτε παραμένοντας πιστοί στον λόγο σας. Ωστόσο, αυτό μπορεί επίσης να είναι παγίδα εάν τα όριά σας είναι ολισθηρά. Είναι εύκολο να συνδέσουμε την αξία του εαυτού μας με την ικανότητά μας να μας «βλέπουμε» ως πολύτιμους. Και αυτό φαίνεται μέσα από το πόσο υπερβολικά δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε. Ανεξάρτητα από το αν ανταποκρίνεται ή ακόμη και αναγνωρίζεται. Σκεφτείτε μια κατάσταση όπου κάνατε υπερβολική εστίαση σε ένα έργο ή άτομο και πόσο εξαντλημένοι αισθανθήκατε μετά. Προτού μπορέσετε να βοηθήσετε οποιονδήποτε άλλον, βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε γεμάτοι φροντίδα, ζεστασιά και προσοχή για τον εαυτό σας. Αλλά επίσης να θυμάστε ότι δεν είναι ντροπή να αγαπάτε το πώς φροντίζετε τους άλλους ανθρώπους, το διαισθητικό σας άγγιγμα είναι ένα αριστούργημα από μόνο του.

Καθορίστε το δικό σας μέτρο επιτυχίας

Μόλις ρίξουμε την καρδιά και την ψυχή μας στις προθέσεις μας, το επίμονο ερώτημα είναι να βρούμε πώς να ορίσουμε τις παραμέτρους της επιτυχίας μας. Η σύγκριση είναι ο κλέφτης της χαράς και είναι σημαντικό η επιτυχία σας να μην εξαρτάται από την αντίληψη αυτών που θαυμάζετε. Καθώς χαράζετε νέες προθέσεις, δώστε στον εαυτό σας τον χώρο να συλλέξει τα δικά σας δεδομένα για να διαισθανθείτε πότε τα πράγματα πάνε καλά και όταν χρειάζεται μια πιθανή περιστροφή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μετακινηθείτε από μια γειωμένη αίσθηση εσωτερικής ασφάλειας που σας προφυλάσσει από το να κολλήσετε σε πρότυπα που δεν θα μπορέσουν ποτέ να μετρήσουν τα πιο αληθινά σημεία ανάπτυξής σας.

Διαβάστε επίσης

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

10 τρόποι για να ανακαλύψετε τα ταλέντα σας, ακόμα κι αν νομίζετε ότι δεν έχετε κάποιο

Πώς να βρείτε σε τι είστε καλοί – και δεν χρειάζεται να αφορά δημιουργικότητα ή τέχνη…

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς θέλετε να περάσετε πραγματικά τη γιορτή της μητέρας: Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο χωρίς ενοχές

Είναι εντάξει να πείτε «όχι» και να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου