Skip to main content

FASHION TRENDS

Yellow butter – το πιο βουτυρένιο χρώμα φοριέται παντού

Ουδέτερο, ανοιξιάτικο, φωτεινό, είναι εδώ και σου πάει!



Το καθοριστικό χρώμα της χρονιάς βρίσκεται πλέον σε κοινή θέα. Το κίτρινο βουτύρου (ναι, το παστέλ ανάμεσα στο καναρινί και το μπεζ) έχει ανέβει τα τελευταία χρόνια και το έχουμε δει να απλώνεται σε αρκετές πρόσφατες πασαρέλες και στιλ επιρροές κι ήρθε η ώρα να ο βάλουμε στην γκαρνταρόμπα μας: Η απαλή, μεταξένια απόχρωση φοριέται παντού.

Pixel

Για την άνοιξη, οίκοι όπως Bally, Bottega Veneta, Proenza Schouler, Tory Burch και Louis Vuitton έστειλαν το χρώμα αυτό στην πασαρέλα. (Θυμάστε το viral Emmy φόρεμα της Aubrey Plaza; Αυτό ήταν το κίτρινο Loewe της άνοιξης.) Και θα παραμείνει επίκαιρο αργότερα φέτος. Sandy Liang, JW Anderson, Burberry, Bevza και Skall Studio, μεταξύ άλλων, παρουσίαζαν το απαλό κίτρινο χρώμα στις φθινοπωρινές πασαρέλες τους. Εν τω μεταξύ, έχουμε εντοπίσει αμέτρητες βουτυρένιες εμφανίσεις σε καλεσμένους του Μήνα Μόδας στην Κοπεγχάγη, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο – απόδειξη ότι η τάση της μόδας του 2024 έχει πραγματικά υιοθετηθεί με ενθουσιασμό. (Η Katie Holmes και η Hailey Bieber βρίσκονται επίσης ανάμεσα στις σταρ που το αγκάλιασαν, FYI.)

Μετά την άνοδο της κόκκινης τάσης πέρυσι, είναι λογικό το επόμενο μεγάλο χρώμα να είναι λίγο πιο ηλιόλουστο και πιο δροσερό. Τέλος, μια απόχρωση στην οποία μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε – αρκετά φωτεινή για να ευχαριστήσει τους μαξιμαλιστές, αλλά αρκετά ουδέτερη για τους ανθρώπους που δεν θέλουν έντονο χρώμα. (Συγγνώμη, κίτρινο λεμόνι.) Ανάλογα με το στυλ σας, η απόχρωση μπορεί να είναι έντονη, χαρούμενη, σοφιστικέ, ανέμελη, έτοιμη για γραφείο ή φλερτ.

Pixel

Πώς να το συνδυάσετε

Το σετάρισμα αυτού του στυλ, ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή. Για να ξεκινήσετε, αλλάξτε το οπουδήποτε θα μπορούσατε διαφορετικά να φορούσατε χακί ή κρέμα. Φαίνεται υπέροχο με μαύρο, μπορντό και ναυτικό. Το light-wash τζιν λειτουργεί επίσης καλά: Φορέστε ένα ριγέ κίτρινο πανωφόρι με τζιν, με φαρδύ τζιν ή ρίξτε ένα τζιν πουκάμισο πάνω από μια χλωμή πλισέ φούστα. Τα ανοιχτοκίτρινα αξεσουάρ είναι σαν ένας κωδικός εξαπάτησης—απλώς φορέστε βουτυρένιες τσάντες επώνυμων σχεδιαστών ή μπαλαρίνες με οποιοδήποτε ρούχο που ήδη σας αρέσει.

Με άλλα λόγια, το κίτρινο είναι το νέο μας αγαπημένο ουδέτερο. Θεωρήστε αυτό το χρώμα για να κάνετε ένα βήμα πίσω από το μπεζ και το γκρι και να προσκαλέσετε λίγη ηλιοφάνεια στη ζωή σας, ακριβώς την ώρα για πιο ζεστό καιρό. Μη φοβάστε να επενδύσετε σε ένα χαριτωμένο ανοιξιάτικο φόρεμα, τσάντα υψηλής ποιότητας ή ένα ζευγάρι loafers. Το trend δεν θα φύγει σύντομα.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Αυτό το jeans από τα 70s εισβάλλει παραμένει στην γκαρνταρόμπα μας και φέτος

Σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Φεστιβάλ Καννών: Οι 12 πιο λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

Ποια σύνολα κέρδισαν μέχρι στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Honey Honey – Παγκόσμια Ημέρα Μελιού

Γιορτάζουμε τις μέλισσες, τις προστατεύουμε και τιμάμε τα πολύτιμα δώρα τους