Skip to main content

FASHION TRENDS

Red sock trend: Πώς να ακολουθήσεις την τάση με τις κόκκινες κάλτσες χωρίς να «σε φορέσει»

Φόρα κι εσύ κόκκινες κάλτσες και καλσόν στα looks σου, ακριβώς όπως οι celebrities!



Στην αρχή το βλέπαμε και δεν το πιστεύαμε, όμως πλέον επιβεβαιώθηκε ως μια από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023-2024. Οι κόκκινες κάλτσες και τα καλσόν είναι πια παντού, κι αν θες να ακολουθήσεις την εκκεντρική μα και fun τάση χωρίς να «σε φορέσει», τότε δες τι πρέπει να κάνεις.

Pixel

Keep it Simple

Δεδομένου ότι οι κόκκινες κάλτσες μπορεί να τραβήξουν τα βλέμματα, είναι καλύτερο να διατηρήσεις το υπόλοιπο ντύσιμό σου σχετικά απλό για να τις αφήσεις να ξεχωρίζουν. Διάλεξε ουδέτερα κομμάτια ρούχων όπως μαύρο, λευκό, γκρι ή navy για να δημιουργήσεις μια ισορροπημένη εμφάνιση.

Δημιούργησε αντίθεση με συμπληρωματικά χρώματα

Το κόκκινο συνδυάζεται ωραία με χρώματα όπως το μπλε, το πράσινο και το κίτρινο. Σκέψου να ενσωματώσεις αυτά τα συμπληρωματικά χρώματα στο ντύσιμό σου για να δημιουργήσεις οπτικό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, θα μπορούσες να φορέσεις ένα μπλε τζιν ή ένα πράσινο πουλόβερ για να συμπληρώσεις οπτικά τις κόκκινες κάλτσες.

Pixel

Πειραματίσου με τα ντεσέν και τα μοτίβα

Μην φοβάσαι να παίξεις με ντεσέν και μοτίβα όταν επιλέγεις τις κόκκινες κάλτσες σου. Μπορούν να προσθέσουν προσωπικότητα στο ντύσιμό σου και να δημιουργήσουν μια διασκεδαστική, εκλεκτική εμφάνιση. Το ενδεχόμενο να τις συνδυάσεις με ρούχα με ρίγες, καρό ή πουά για μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα μπορεί να σου φαίνεται υπερβολικό, αν το κάνεις όμως ισορροπημένα αποδίδει.

Διάλεξε τα σωστά παπούτσια

Τα παπούτσια που φοράς μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη συνολική εμφάνιση του ντυσίματός σου. Για ένα casual look, διάλεξε κόκκινες κάλτσες με sneakers ή δερμάτινα loafers. Παπούτσια τύπου Οxford, μποτάκια ή κλασικές μπαλαρίνες είναι επίσης σωστή επιλογή για μια πιο κομψή, επίσημη εμφάνιση.

Σκέψου την περίσταση

Σκέψου το πλαίσιο στο οποίο θα φοράς τις κόκκινες κάλτσες σου. Για casual εξόδους ή για καθημερινή χρήση, μπορείς να επενδύσεις σε μια πιο παιχνιδιάρικη προσέγγιση. Ωστόσο, εάν πρόκειται να βρεθείς σε επίσημη εκδήλωση ή σε επαγγελματικό περιβάλλον, είναι καλύτερο να επιλέξεις μια πιο λεπτή προσέγγιση.

Διαβάστε επίσης

FASHION TRENDS

Αυτό το jeans από τα 70s εισβάλλει παραμένει στην γκαρνταρόμπα μας και φέτος

Σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη

FASHION TRENDS

Στον πυρετό του tenniscore: 6 fashion items για να υιοθετήσεις το απόλυτο trend της σεζόν

Η Zendaya έκανε την αρχή με το Challengers κι εμείς δεν μπορούμε να σταματήσουμε να φοράμε ρούχα και αξεσουάρ με θέμα το tennis

FASHION TRENDS

Dressed in white: 7 κομμάτια για να εντάξεις το λευκό στην γκαρνταρόμπα σου αυτή την άνοιξη

Κλασικό και αγαπημένο, το λευκό είναι για ακόμη μια σεζόν τάση και φοριέται δίνοντας φως στις εμφανίσεις μας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου