Skip to main content

ΜΟΥΣΙΚΗ

«Αχ, Θάλασσα»: Το νέο βίντεο της Μαρίνας Σάττι ρίχνει φως σε μια «ξεχασμένη» τραγωδία

Όλα τα έσοδα του βίντεο της Μαρίνας Σάττι και της Mad House Records θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων 



Σκαρφάλωσε στην κορυφή των πλατφορμών μουσικής και του Global Viral Chart ξεσηκώνοντας το ευρωπαϊκό κοινό με τη συμμετοχή της στη Eurovision 2024, το ολόφρεσκο EP της P.O.P. που κυκλοφορεί από τη Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company έχει κολλήσει στις πρώτες θέσεις των charts διεθνώς, το LALALALA της σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο δίνοντας τον τόνο του καλοκαιριού. Σήμερα λοιπόν, που έχει τα μάτια όλου του κόσμου στραμμένα επάνω της, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει με ένα βίντεο-σκληρή υπενθύμιση ότι οι θάλασσές μας έχουν γίνει το αιώνιο σπίτι για δεκάδες χιλιάδες «ανώνυμους» ανθρώπους.

Η Μαρίνα Σάττι επενδύει οπτικά το τραγούδι «Αχ, Θάλασσα» και κάνει γκρο πλαν στους φράχτες, στα σωσίβια και στα σπαράγματα ανθρώπινης ζωής που επιπλέουν στις θάλασσες που κολυμπάμε, απευθύνοντας φόρο τιμής στους τουλάχιστον 29.984 καταγεγραμμένους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο μόνο την τελευταία δεκαετία – ανάμεσά τους 1.274 παιδιά. Αποδεικνύοντας πως αληθινός καλλιτέχνης είναι αυτός που αφουγκράζεται και απηχεί την εποχή του, η μοναδική hitmaker και performer στρέφει τον προβολέα στη συνεχιζόμενη τραγωδία που τείνουμε να ξεχνάμε και με την υπέροχη μπαλάντα της «Αχ, Θάλασσα» υποκλίνεται με σεβασμό στα χιλιάδες θύματα πολέμωνδιώξεωνβίας που δεν βρήκαν καταφύγιο στη στεριά της Δύσης.

…“Μα εσύ είσαι τόσο ατάραχη θάλασσά μου

Γυαλί που καθρεφτίζεις πουλιά

Μα εγώ είμαι κύμα”…

Το videoclip «Αχ, Θάλασσα» είναι μια συμπαραγωγή των Hiersoir (Γαλλία) και Nomad Productions (Ελλάδα) σε σκηνοθεσία Cyprien Clément-Delmas. Όλα τα έσοδα της Μαρίνας Σάττι και της Mad House Records θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων.

Βοήθησε και εσύ τα παιδιά που αναζητούν ασφάλεια.

Κάνε μια δωρεά

Σκηνοθεσία: Cyprien Clément-Delmas

Μουσική: Μαρίνα Σάττι, Νίκος Κωδωνάς

Σύνθεση εγχόρδων: Ermis

Στίχοι: Λένα Κιτσοπούλου

Δείτε το βίντεο στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=i9MknSwh0KQ

Διαβάστε επίσης

ΜΟΥΣΙΚΗ

O The Weeknd αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο του άλμπουμ

Ο μουσικός επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του τελευταίου δίσκου της τριλογίας που ξεκίνησε με τα hit albums After Hours και Dawn FM. Και ο τίτλος αυτού...

ΜΟΥΣΙΚΗ

Δήμος Αθηναίων: Τι έρχεται τον Σεπτέμβριο στο Μουσείο Μαρία Κάλλας του Δήμου Αθηναίων

Το Μουσείο Μαρία Κάλλας τιμά την επέτειο θανάτου της μεγάλης λυρικής καλλιτέχνιδας με δωρεάν συναυλία του τρίου ξύλινων πνευστών ARUNDOS της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Νεφέλη Φασούλη στο ΠΛΥΦΑ στις 11 Σεπτεμβρίου

Ετοιμάσου για ένα αξέχαστο πάρτι 

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου

Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη

ΣΠΙΤΙ

10 τρόποι για να διακοσμήσετε φθινοπωρινά το υπνοδωμάτιό σας

Cosy ιδέες για να μεταμορφώσεις την κρεβατοκάμαρά σου σε μια φθινοπωρινή όαση.

CELEBS

Naomi Campbell: Η γεμάτη αιχμές βράβευσή της από την Anna Wintour

Η σιδηρά κυρία της μόδας και η μαύρη γαζέλα σε μια αμήχανη στιγμή.