Skip to main content

FASHION RADAR

Γιορτάζουμε το στυλ της Selena Gomez μαζί με τα γενέθλιά της

Όλα όσα θες να ξέρεις τις fashion επιλογές της σταρ



Η Selena Gomez, η πολυτάλαντη δύναμη, είναι κάτι περισσότερο από τραγουδίστρια, ηθοποιός και παραγωγός – είναι επίσης ένα fashion icon. Καθώς γιορτάζουμε τα γενέθλιά της σήμερα, είναι η τέλεια στιγμή για να βουτήξετε στο στυλ της μόδας και να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε στοιχεία της αβίαστα κομψής και ευέλικτης εμφάνισής της στη δική σας γκαρνταρόμπα. Ακολουθεί ένα αφιέρωμα στη Selena Gomez και μερικές συμβουλές για το πώς να διοχετεύσετε την εμβληματική της αίσθηση μόδας.

1. Casual Cool

Το off-duty στυλ της Selena είναι η επιτομή του casual cool. Συνδυάζει αβίαστα την άνεση με το στυλ, κάνοντας τα ρούχα της στο δρόμο να φαίνονται ταυτόχρονα κομψά και χαλαρά.

Βασικά μπλουζάκια και τζιν: Επενδύστε σε ποιοτικά βασικά, όπως τζιν και μονόχρωμα μπλουζάκια. Ψάξτε για κλασικά κοψίματα και ουδέτερα χρώματα που μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν.

Layering: Η Selena λατρεύει το layering. Ρίξτε ένα μοντέρνο σακάκι ή μια υπερμεγέθη ζακέτα πάνω από τα βασικά σας για να προσθέσετε βάθος και διάσταση στο ντύσιμό σας.

Sneakers: Τα άνετα αλλά κομψά αθλητικά παπούτσια είναι βασικό στοιχείο στην γκαρνταρόμπα της. Επιλέξτε κλασικά λευκά αθλητικά παπούτσια ή μοντέρνα statement kicks για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας.

2. Κομψό Red Carpet Glamour

Όταν πρόκειται για εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί, η Selena ξέρει πώς να αναδείξει την αίγλη. Οι επιλογές της αποπνέουν κομψότητα και στυλ, συχνά με έναν υπαινιγμό της γοητείας του κλασικού Χόλιγουντ.

Κλασικές σιλουέτες: Επιλέξτε φορέματα με διαχρονικές σιλουέτες, όπως στυλ σε γραμμή Α, γοργόνα ή ίσια. Αυτά τα κοψίματα είναι κολακευτικά και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Έντονα χρώματα και μεταλλικά: Μην αποφεύγετε τα έντονα χρώματα ή τα μεταλλικά υφάσματα. Η Selena φοράει συχνά εντυπωσιακά κόκκινα, λαμπερά χρυσά και μαύρα για να κάνει μια δήλωση.

Μινιμαλιστικά αξεσουάρ: Κρατήστε τα αξεσουάρ minimal και αφήστε το φόρεμα να λάμψει. Σκεφτείτε διακριτικά κοσμήματα, ένα κομψό clutch και κομψές γόβες.

3. Boho Chic

Οι boho chic εμφανίσεις της Selena είναι ιδανικές για φεστιβάλ και casual εξόδους. Συνδυάζει αβίαστα μποέμ στοιχεία με σύγχρονες τάσεις.

Flowy φορέματα: Ψάξτε για flowy φορέματα με σχέδια σε γήινους τόνους ή απαλά παστέλ. Τα μάξι φορέματα και οι τουνίκ είναι ιδανικά για να αποκτήσετε αυτό το boho vibe.

Πολυεπίπεδα κοσμήματα: Συνδυάστε κολιέ και βραχιόλια για να προσθέσετε μια πινελιά μποέμικης αίσθησης. Επιλέξτε κομμάτια με φυσικές πέτρες, φτερά ή χάντρες.

Καπέλα και γυαλιά ηλίου: Ολοκληρώστε την boho εμφάνισή σας με ένα καπέλο με φαρδύ γείσο και υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου. Αυτά τα αξεσουάρ προσθέτουν μια πινελιά μυστηρίου και στυλ.

4. Επίσημες εμφανίσεις

Για πιο επίσημες περιστάσεις, η Selena επιλέγει εκλεπτυσμένες και κομψές εμφανίσεις. Το στυλ ρούχων της αφορά καθαρές γραμμές και διακριτική κομψότητα.

Tailored Blazers: Ένα καλά εφαρμοστό blazer μπορεί να αναδείξει κάθε ντύσιμο. Συνδυάστε το με ένα tailored παντελόνι ή μια pencil φούστα για μια επαγγελματική αλλά μοντέρνα εμφάνιση.

Μονόχρωμο: Σκεφτείτε μονόχρωμα ρούχα σε ουδέτερα χρώματα όπως μαύρο, λευκό ή μπεζ. Αυτοί οι συνδυασμοί είναι κομψοί και μοντέρνοι.

Statement Bags: Μια κομψή, δομημένη τσάντα μπορεί να προσθέσει μια πινελιά κομψότητας στα ρούχα εργασίας σας. Αναζητήστε ποιοτικά υλικά και διαχρονικά σχέδια.

5. Sporty και Casual

Οι σπορ και casual εμφανίσεις της Selena είναι ιδανικές για να παραμένετε κομψή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Είτε πηγαίνει στο γυμναστήριο είτε για τρέξιμο, δείχνει πάντα αβίαστα κομψή.

Athleisure: Ενσωματώστε κομμάτια athleisure όπως κολάν, αθλητικά σουτιέν και hoodies στην γκαρνταρόμπα σας. Αναζητήστε υφάσματα υψηλής ποιότητας που αναπνέουν.

Μοντέρνα εξωτερικά ενδύματα: Η Selena συνδυάζει συχνά τα σπορ σύνολα της με μοντέρνα εξωτερικά ρούχα, όπως μπουφάν bomber ή puffer παλτό.

Καπέλα και αθλητικά παπούτσια: Ολοκληρώστε τη σπορ εμφάνιση σας με ένα κομψό καπέλο και ένα ζευγάρι κομψά αθλητικά παπούτσια. Αυτά τα αξεσουάρ προσθέτουν μια τελική πινελιά και διατηρούν την εμφάνιση συνεκτική.

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ της

1. Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του στυλ της Selena είναι η αυτοπεποίθησή της. Φοράει κάθε ρούχο με θάρρος και χάρη, κάτι που κάνει ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις να ξεχωρίζουν.

Να είστε άνετες: Φορέστε ρούχα με τα οποία νιώθετε άνετα και με αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθησή σας θα λάμψει φυσικά και θα αναδείξει την εμφάνισή σας.

Own Your Style: Αγκαλιάστε το προσωπικό σας στυλ και μη φοβάστε να πειραματιστείτε με διαφορετικές τάσεις. Η μόδα έχει να κάνει με την αυτοέκφραση, γι' αυτό κάντε κάθε εμφάνιση δική σας.

2. Προσοχή στη λεπτομέρεια

Η Selena δίνει μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες, είτε πρόκειται για την εφαρμογή των ρούχων της, την επιλογή των αξεσουάρ ή το τέλειο χτένισμα για να συμπληρώσει το ντύσιμό της.

Εφαρμογή και προσαρμογή: Βεβαιωθείτε ότι τα ρούχα σας ταιριάζουν καλά. Επενδύστε στην ραπτική για να βεβαιωθείτε ότι κάθε κομμάτι κολακεύει το σχήμα του σώματός σας.

Accessorize: Επιλέξτε αξεσουάρ που συμπληρώνουν το ντύσιμό σας χωρίς να το κατακλύζουν. Μερικές φορές λιγότερο είναι περισσότερο.

Μαλλιά και μακιγιάζ: Το χτένισμα και το μακιγιάζ σας είναι μέρος της συνολικής σας εμφάνισης. Ταιριάξτε τα με την ατμόσφαιρα του ντυσίματός σας για μια συνεκτική εμφάνιση.

3. Ευελιξία

Η γκαρνταρόμπα της Selena είναι απίστευτα ευέλικτη, με κομμάτια που μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν για διάφορες περιστάσεις.

Capsule Wardrobe: Σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια ντουλάπα capsule με ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να ντυθούν πάνω ή κάτω.

Mix and Match: Μη φοβάστε να ανακατέψετε κομμάτια υψηλής ποιότητας με πιο προσιτά είδη. Το κλειδί είναι στο πώς τα διαμορφώνεις.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Τέιλορ Σουίφτ ανεβάζει θερμοκρασίες «καύσωνα» με μια hot εμφάνιση

Δεν ξέρω αν είσαι έτοιμη να την δεις με κορσέ και ψηλές μπότες

FASHION RADAR

Η Emily Ratajkowski με μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο Φεστιβάλ Βενετίας

Με ένα Vintage Gucci που της πήγαινε τρελά!

FASHION RADAR

«Εκτός αν είσαι υπεράνθρωπος, κανείς δεν θα φαίνεται τέλειος όλη την ώρα» Kaia Gerber

Happy Birthday Kaia Gerber: Οι καλύτερες στιγμές της καριέρας της στη μόδα και πώς να μιμηθείτε το στυλ της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου

Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη

ΣΠΙΤΙ

10 τρόποι για να διακοσμήσετε φθινοπωρινά το υπνοδωμάτιό σας

Cosy ιδέες για να μεταμορφώσεις την κρεβατοκάμαρά σου σε μια φθινοπωρινή όαση.

CELEBS

Naomi Campbell: Η γεμάτη αιχμές βράβευσή της από την Anna Wintour

Η σιδηρά κυρία της μόδας και η μαύρη γαζέλα σε μια αμήχανη στιγμή.