Skip to main content

ASK THE EDITOR

5 προϊόντα μακιγιάζ που δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει το νεσεσέρ των διακοπών σου

Τι να αποφύγεις στα makeup looks των διακοπών για ανάλαφρο και easygoing μακιγιάζ που ταιριάζει στο νησί



Η προετοιμασία των θερινών αποσκευών πλησιάζει και το καλύτερο που έχεις να κάνεις σχετικά με το μακιγιάζ σου είναι να διατηρήσεις μια μίνιμαλ διάθεση ως προς τα προϊόντα που θα πάρεις μαζί σου. Όχι μόνο για να περιορίσεις το βάρος και τον όγκο των πραγμάτων σου, αλλά και για να πετύχεις ένα ανάλαφρο και easygoing μακιγιάζ που ταιριάζει στο νησί και στις καλοκαιρινές δραστηριότητες. Ακολουθούν πέντε προϊόντα μακιγιάζ που μπορείς να αφήσεις εκτός της ταξιδιωτικής σου τσάντας αυτό και κάθε καλοκαίρι.

Make-up πλήρους κάλυψης

Στο ζεστό περιβάλλον με υγρασία, τα βαριά make-up μπορεί να είναι άβολα και είναι πιο πιθανό να λιώσουν ή να δείχνουν βαριά πάνω στο δέρμα. Προτίμησε μια ελαφριά BB κρέμα ή ένα ενυδατικό αντηλιακό με χρώμα.

Πούδρα (Ρουζ, Contour, Highlighter)

Τα καλλυντικά προϊόντα σε μορφή πούδρας μπορούν να αλλοιωθούν με τον ιδρώτα και την υγρασία. Οι κρέμες ή τα υγρά εναλλακτικά προϊόντα μπλεντάρονται πιο ομαλά με το δέρμα και προσφέρουν ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα.

Eyeliner

Το eyeliner μπορεί να μουτζουρωθεί εύκολα και να τρέξει στη ζέστη. Μπορείς να το παραλείψεις εντελώς ή να χρησιμοποιήσεις μια αδιάβροχη επιλογή αν το θεωρείς απαραίτητο. Διαφορετικά, μια καλή μάσκαρα μπορεί να είναι αρκετή για να τονίσει τα μάτια σου.

Βαριά κραγιόν

Τα έντονα, βαριά κραγιόν μπορεί να χρειάζονται συχνή επάλειψη και είναι άβολα στη ζέστη. Τα lip stains, τα ενυδατικά με χρώμα ή τα gloss είναι πιο εύκολα στην εφαρμογή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και πιο ζουμερά για το καλοκαίρι.

Πούδρα σταθεροποίησης

Η πούδρα σταθεροποίησης μπορεί να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται ξηρό και αφύσικο στη ζέστη. Αντί αυτού, χρησιμοποίησε ένα σπρέι σταθεροποίησης για να «κλειδώσεις» το μακιγιάζ σου και να φρεσκάρεις το δέρμα σου κατά τη διάρκεια της ημέρας

Διαβάστε επίσης

ASK THE EDITOR

10 bronzers για το μακιγιάζ του καλοκαιριού

Προϊόντα που θα σου χαρίσουν την πολυπόθητη ηλιοκαμένη όψη και θα χρησιμοποιήσεις για το contouring, αλλά και το eye makeup σου

ASK THE EDITOR

8 shower gels με μεθυστικό άρωμα καλοκαιριού

Αφρόλουτρα που θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σου αυτό το καλοκαίρι

ASK THE EDITOR

Έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα; Αυτό το συστατικό θα την ανακουφίσει

Αντιμετώπισε την ερυθρότητα ή άλλους ερεθισμούς στο πρόσωπο άμεσα και αποτελεσματικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου

Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη

ΣΠΙΤΙ

10 τρόποι για να διακοσμήσετε φθινοπωρινά το υπνοδωμάτιό σας

Cosy ιδέες για να μεταμορφώσεις την κρεβατοκάμαρά σου σε μια φθινοπωρινή όαση.

CELEBS

Naomi Campbell: Η γεμάτη αιχμές βράβευσή της από την Anna Wintour

Η σιδηρά κυρία της μόδας και η μαύρη γαζέλα σε μια αμήχανη στιγμή.