Skip to main content

SEX

4 πράγματα που αγχώνουν τις γυναίκες στο σεξ...

...αλλά αφήνουν παντελώς αδιάφορους τους άντρες. Ποια είναι; 


Μαρία Μυλωνά

Το διαβάσαμε στο theTOC.gr

Υπάρχουν πράγματα που μπορεί να αγχώνουν ή να φοβίζουν τις γυναίκες στο σεξ, αλλά σύμφωνα με τους ειδικούς δεν ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τους άντρες. 

Pixel

1.  Οι εκφράσεις που κάνετε κατά τη διάρκεια του οργασμού: Οχι, δεν τον ενδιαφέρουν οι διάφορες γκριμάτσες που κάνετε κατά την κορύφωση. Το γεγονός και μόνο ότι φτάνετε σε οργασμό, του είναι (υπέρ)αρκετό. 

2.  Το να μη φοράτε σέξι εσώρουχα: Με αυτό δεν εννοούμε να φοράτε κάθε φορά την «κιλότα της γιαγιάς» σας. Γενικότερα όμως, οι άντρες δίνουν μεγαλύτερη σημασία στο σώμα, αφού γδυθείτε (ή σας γδύσουν).

Pixel

3. Αν σας «φεύγει» το μακιγιάζ: Αρχικά, σε κανέναν άντρα δεν αρέσει το πολύ έντονο μακιγιάζ. Αλλά ναι, αν σας τρέξει η μάσκαρα δεν τον ενοχλεί. Το αντίθετο...

4. Οι ήχοι που βγαίνουν από τον κόλπο σας: Είναι ίσως από τους μεγαλύτερους φόβους κάθε γυναίκας κατά τη διάρκεια του σεξ. Και ναι, δεν είναι ότι πιο ωραίο μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Αλλά είναι ανθρώπινο και το μόνο σίγουρο είναι στο σύντροφο σας έχει ξανασυμβεί πολλές φορές. Οπότε χαλαρώστε, δεν είναι τίποτα.

Διάβασε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

5 tips για να φροντίσεις αποτελεσματικά τις σκασμένες φτέρνες

Όλα όσα μπορείς να κάνεις για να ενισχύσεις την ενυδάτωση και την απαλότητα των ποδιών σου

BEAUTY NEWS

Selena Gomez: Έλαμψε στις Κάννες η αγαπημένη ηθοποιός – Τα απίθανα beauty looks της με φόντο την Croisette

Τα δύο beauty looks που υιοθέτησε η Selena Gomez στις Κάννες και που θα αντιγράψουμε σίγουρα

FASHION NEWS

Poor Things: Τα κοστούμια της πολυβραβευμένης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου έρχονται σε μια μεγάλη έκθεση στο Μουσείο Μπενάκη

Oι δημιουργίες της Holly Waddington για την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου θα είναι το θέμα μιας μεγάλης έκθεσης που έρχεται στο Μουσείο Μπενάκη, έχοντας ήδη παρουσιαστεί στο Barbican Centre του Λονδίνου