Skip to main content

SEX

Τα φύλλα πέφτουν, η libido ανεβαίνει

Αν μέχρι σήμερα πίστευες ότι η πιο... σεξουαλική εποχή είναι το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις (και να εκμεταλλευτείς το φθινόπωρο)! 


Μαρία Μυλωνά

Αυτές οι 4 μελέτες θα σε πείσουν πως οι φθινοπωρινοί μήνες είναι οι πιο σεξουαλικοί του χρόνου

Pixel

1. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που η τεστοστερόνη –η ορμόνη που συνδέεται με τη σεξουαλική ορμή- βρίσκεται στα υψηλότερα επίπεδα από κάθε άλλη εποχή, όπως έχουν αποδείξει αρκετές μελέτες (κάτι που ισχύει και για τις γυναίκες).

2. Σύμφωνα με μελέτη του τμήματος Επιστημών και Τεχνολογίας του πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ, τους κρύους μήνες είναι πιο πιθανό κανείς να θέλει να αναζητήσει και να βρει ένα ταίρι (συμπεριλαμβανομένων και των αντρών).

Pixel

3. Όπως δείχνουν οι στατιστικές, το φθινόπωρο είναι η πιο… γόνιμη εποχή (ειδικά ο Νοέμβρης και ο Δεκέμβρης). Η απόδειξη; Τα ποσοστά των γεννήσεων εννέα μήνες μετά (Αύγουστο και Σεπτέμβρη)... χτυπάνε κόκκινο! 

4. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη το γεγονός ότι η συγκέντρωση και ποσότητα του σπέρματος βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Αύγουστο μέχρι και τον Οκτώβρη, λόγω της καλοκαιρινής ζέστης, με αποτέλεσμα, όταν πιάνουν τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου, να… παίρνει τα πάνω του!

Διαβάστε επίσης

SEX

Μην αφήνετε την ερωτική ικανοποίηση να πέφτει θύμα του τρόπου ζωής σας

Πώς να βάλετε ξανά το σεξ στην καθημερινότητά σας ως ζευγάρι όταν οι ρυθμοί σβήνουν τη φλόγα

SEX

Ερωτογενείς ζώνες αντρών

Τα πιο ευαίσθητα σημεία για να φιλήσεις έναν άντρα

SEX

Το λιγότερο σεξ συνδέεται με την πρώιμη εμμηνόπαυση

Οι γυναίκες που έχουν σεξουαλική δραστηριότητα εβδομαδιαία ή μηνιαία έχουν μικρότερο κίνδυνο να μπουν νωρίτερα στην εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μελέτη.

Προτεινόμενα

CELEBS

Διάσημη ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την ψυχική της υγεία

CELEBS

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε από 4.000 θεατές στη Βουλγαρία

Προετοιμάζει και το νέο του τραγούδι.