Skip to main content

ΤΑΞΙΔΙ

Είσαι κολλημένη με τα social media; Κλείσε δωμάτιο σ' αυτά τα ξενοδοχεία.

Θα σε εντυπωσιάσουν!


Γεωργία Κοντού

Αν δεν περνάει ούτε λεπτό χωρίς να τσεκάρεις το λογαριασμό σου στο Facebook και δεν μπορείς να φανταστείς να βρεθείς κάπου χωρίς να τραβήξεις ούτε μια selfie, αυτές οι προτάσεις διαμονής είναι για εσένα!

Πρόκειται για τα 5 κορυφαία social media ξενοδοχεία που έχει ξεχωρίσει η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr με βάση διάφορα κριτήρια: Π.χ. επειδή προσφέρουν ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πρωτότυπες υπηρεσίες μέσω Pinterest ή ακόμη και δωρεάν διαμονή για social media influencers! Δεν ακούγεται πολύ ενδιαφέρον;

suite_george.jpg

Ξενοδοχείο Four Seasons George V – Παρίσι, Γαλλία

Η αλυσίδα ξενοδοχείων Four Seasons ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη παγκοσμίως με παρουσία στο Pinterest με την καμπάνια Pin.Pack.Go: Μια social media υπηρεσία για τωρινούς και μελλοντικούς επισκέπτες που θέλουν να ανταλλάξουν ιδέες και προτάσεις για το ταξίδι τους. Το ξενοδοχείο ενθαρρύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν το δικό τους πίνακα με φωτογραφίες Pin.Pack.Go για ιδανικές διακοπές. Στη συνέχεια, με βάση αυτό τον πίνακα, προσφέρει συμβουλές. Το πρώτο Four Seasons που ουσιαστικά παρέχει αυτή την υπηρεσία είναι το George V στο Παρίσι. Εδρεύει σε ένα ιστορικό κτίριο χτισμένο το 1928 και κάθε γωνιά του αποπνέει τον αέρα της εποχής. Για περισσότερες λεπτομέρειες του ξενοδοχείου στην trivago εδώ.

suite_ushuaia.jpg

Ξενοδοχείο Ushuaïa Ibiza Beach - Ίμπιζα

Συνδυάζει μουσική, πολυτέλεια και social media όπως το Facebook. Σε ευδιάκριτα σημεία σε όλους τους χώρους του υπάρχουν μηχανήματα όπου οι επισκέπτες μπορούν να σκανάρουν τα ειδικά βραχιόλια που τους έχουν δώσει από το ξενοδοχείο και αυτόματα να επιλέξουν αν θέλουν να κάνουν check in ή να ανεβάσουν φωτογραφία ή να ανανεώσουν το status τους στο Facebook. Πώς; Τα βραχιόλια είναι συνδεδεμένα με το λογαριασμό του επισκέπτη στο συγκεκριμένο μέσο. Επιπλέον το Ushuaïa Ibiza Beach είναι το πρώτο στον κόσμο που παρέχει τη δυνατότητα πληρωμής με δακτυλικά αποτυπώματα μέσω Pay Touch. Περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο στην trivago εδώ.

nordic_room2.jpg

Ξενοδοχείο Nordic Light – Στοκχόλμη, Σουηδία

Φανταστήκατε ποτέ ότι θα μπορούσατε να αποπληρώσετε τη διαμονή σας σε ένα ξενοδοχείο με βάση τους φίλους που έχετε στο Facebook; Και όμως, συμβαίνει. Στο Nordic Light στη Σουηδία (κεντρική φωτό θέματος, από το λόμπι του), οι επισκέπτες μπορούν να έχουν μεγάλη έκπτωση ή ακόμα και δωρεάν διαμονή αν διαθέτουν πολύ ισχυρά προφίλ στο Facebook και στο Instagram. Μοναδική προϋπόθεση, ο επισκέπτης σε όλη τη διάρκεια της διαμονής του να μοιράζεται εικόνες του ξενοδοχείου στα εν λόγω social media με τους φίλους του. Για περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο στην trivago εδώ.

lobby_tryp.jpg

Ξενοδοχείο TRYP Times Square South – Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Τι το διαφορετικό έχει να προσφέρει στους απανταχού εθισμένους στα social media; Ακόμα ένα καινούργιο social media, ειδικό για τους χώρους του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Ονομάζεται LobbyFriend και προορίζεται αποκλειστικά για τους ενοίκους του. Με την άφιξη τους, τους προτείνεται να κατεβάσουν την εφαρμογή μέσω iTunes, προκειμένου να μπορούν να επικοινωνήσουν με το προσωπικό αλλά και να έχουν πρόσβαση σε όλα τα events που λαμβάνουν χώρα σε κοντινή απόσταση και γενικά στη Νέα Υόρκη. Στο λόμπι υπάρχουν δυο μεγάλες οθόνες για να ενημερώνονται οι επισκέπτες για τα δρώμενα αλλά και για το social status των υπαλλήλων! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο στην trivago εδώ.

1888_suite.jpg

Ξενοδοχείο 1888, Σύδνεϋ, Αυστραλία

Μοναδική θέα από κάθε δωμάτιο, έντονα και μοντέρνα χρώματα, και ένα εστιατόριο που θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου για χαρούμενα tweets από τη μακρινή Αυστραλία και δωμάτια, το καθένα με το δικό του στυλ. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του ipad για ακόμα πιο εύκολο σερφάρισμα στο Internet και μεγαλύτερης ευκρίνειας φωτογραφίες. Το 1888 μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί Instagram ξενοδοχείο: Στη ρεσεψιόν οι ένοικοι θα βρουν οδηγίες με τα καλύτερα σημεία της πόλης όπου αξίζει να φωτογραφηθούν, ενώ ειδικά διαμορφωμένος χώρος... selfie τους περιμένει στο λόμπι! Μοναδικός όρος; Να χρησιμοποιήσουν το hastag #1888. Μάλιστα για τους φανατικούς του Instagram που έχουν περισσότερους από 10.000 followers το ξενοδοχείο προσφέρει μία δωρεάν διανυκτέρευση. Για περισσότερες πληροφορίες και τιμές στην trivago εδώ

Διαβάστε επίσης

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

ΤΑΞΙΔΙ

Dolce Vita στη Ρώμη

Πώς να απολαύσετε τη γλυκιά ζωή στην αιώνια πόλη!

ΤΑΞΙΔΙ

Απολαύστε ένα Σαββατοκύριακο στη Σεβίλλη

Μια υπέροχη πόλη της Ισπανίας που αξίζει να ανακαλύψετε

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν φοβάμαι τα ελαττώματά μου. Λατρεύω τις ατέλειές μου» Lady Gaga

Happy birthday στη μία και μοναδική Lady Gaga

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Kατά την διάρκεια των προβών του για το J2US

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά