Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

Πώς να φέρεις μια καλοκαιρινή πνοή στη διακόσμηση του σπιτιού σου

Με απλούς και δημιουργικούς τρόπους



Το να φέρεις το ζωντανό και ηλιόλουστο πνεύμα του καλοκαιριού στη διακόσμηση του σπιτιού σου δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη διαδικασία ή να κοστίσει ακριβά. Ακολουθούν μερικές απλές ιδέες για να φέρεις στον χώρο σου το καλοκαίρι, ανεβάζοντας τη διάθεσή σου στα ύψη.

Pixel

Φώτισε με χρώματα

Αφαίρεσε από το χώρο τα διακοσμητικά και τα αξεσουάρ σε σκούρο ή ουδέτερο χρώμα, όπως μαξιλάρια, κουρτίνες ή χαλιά και άλλαξέ τα με πιο φωτεινές αποχρώσεις όπως κίτρινο, τιρκουάζ ή κοραλί για να μιμηθείς τα χρώματα του καλοκαιριού.

Πρόσθεσε φρέσκα λουλούδια και φυτά

Ενσωμάτωσε στη διακόσμηση φρέσκα λουλούδια και φυτά για να φέρεις την ύπαιθρο μέσα. Οι ηλίανθοι, οι μαργαρίτες και τα τροπικά φυτά όπως οι φοίνικες μπορούν να προκαλέσουν αμέσως μια καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Pixel

Θαλασσινά κοχύλια και διακόσμηση παραλίας

Τοποθέτησε στο χώρο κοχύλια, κομμάτια και διακοσμητικά ξύλου ή έργα τέχνης με θέμα την παραλία για να δημιουργήσεις μια αίσθηση σαν να βρίσκεσαι εκεί. Γέμισε γυάλινα βάζα ή μπολ με άμμο και κοχύλια για απλούς αλλά αποτελεσματικούς καλοκαιρινούς τόνους.

Φώτισε με λευκά είδη

Αντικατάστησε τα βαριά υφάσματα όπως το βελούδο ή το μαλλί με ελαφρύτερα υλικά όπως λινό ή βαμβάκι. Άλλαξε επίσης τα κλινοσκεπάσματά σου με πιο ανοιχτά χρώματα και υφάσματα για να δημιουργήσεις μια δροσερή, καλοκαιρινή αίσθηση στο υπνοδωμάτιο.

Ενσωμάτωσε φυσικά στοιχεία

Φέρε στον χώρο σου φυσικά στοιχεία όπως πλεκτά καλάθια, έπιπλα από μπαμπού ή άλλες πινελιές από μπαμπού, για να προσθέσεις υφή και ζεστασιά.

Επένδυσε στον φωτισμό

Χρησιμοποίησε σειρές από φωτάκια, φανάρια και πολύχρωμα κεριά για να προσθέσεις μια απαλή λάμψη στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σου. Τα φώτα που αναβοσβήνουν δημιουργούν αμέσως μια εορταστική, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Ναυτικές πινελιές

Ενσωμάτωσε ναυτικά στοιχεία όπως σχοινιά, άγκυρες ή ριγέ μοτίβα στη διακόσμησή σου. Κρέμασε έναν καθρέφτη από σχοινί ή πρόσθεσε μαξιλάρια με μπλε και λευκές ρίγες για εμφάνιση εμπνευσμένη από την παραλία.

Εξωτερικοί χώροι ψυχαγωγίας

Δημιούργησε ελκυστικούς εξωτερικούς χώρους με άνετα καθίσματα, ζωντανά χαλιά εξωτερικού χώρου και πολύχρωμα φυτά σε γλάστρες. Πρόσθεσε μαξιλάρια εξωτερικού χώρου σε έντονα χρώματα και επένδυσε σε μερικά διασκεδαστικά παιχνίδια εξωτερικού χώρου ή σε μια σχάρα μπάρμπεκιου για να ενθαρρύνεις τις υπαίθριες συγκεντρώσεις.

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Γιατί ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια αναβαθμίζει αμέσως τον χώρο του σπιτιού μας

Γιατί έχεις όλες τις δικαιολογίες του κόσμου ώστε να αγοράσεις στον εαυτό σου φρέσκα λουλούδια.

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου