Skip to main content

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Μαργαρίτα χωρίς ζάχαρη

Στο αγαπημένο κοκτέιλ το γλυκαντικό έχει αντικατασταθεί από αγαύη.


Γεωργία Κοντού

Αν και ο καιρός δεν λέει να μας κάνει τη χάρη και να φέρει την άνοιξη, απόψε θα γεμίσουμε τα ποτήρια μας με αυτό το κοκτέιλ μαργαρίτα και θα κάνουμε πρόποση... στις ηλιόλουστες μέρες που θα έρθουν!

Υλικά:

1-1 1/2 μέρη χυμό λάιμ

2 μέρη νερό

1-2 μέρη τεκίλα

1/2 - 1 μέρος σιρόπη αγαύης

πάγος

Εκτέλεση:

1. Σε ένα ποτήρι ρίχνεις το χυμό λάιμ, το νερό, την τεκίλα, την αγαύη και ανακατεύεις. Δοκιμάζεις και, αν θέλεις, τροποποιείς λίγο τη δοσολογία.

2. Προσθέτεις πάγο και ανακατεύεις ή χτυπάς (αν έχεις βάλει το μείγμα σε σέικερ). Σερβίρεις αμέσως.

Πηγή: Averie Cooks

Διαβάστε επίσης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Δροσερή σαλάτα κουσκούς

Υγιεινή κι απολαυστική, θα σε χορτάσει χωρίς να έχεις τύψεις

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Ο έρωτας με τον Κατράκη και ο θάνατος του συζύγου της

Η αγαπημένη Χριστίνα της σειράς «Ντόλτσε Βίτα» πέθανε σε ηλικία 76 ετών

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές