Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Love horoscope: τι λένε τα άστρα για την αγάπη τον Μάιο

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σας αυτόν τον μήνα σύμφωνα με το ζώδιό σας



Ο Μάιος είναι κυριολεκτικά ώριμος για τη χαρά και την ευτυχία, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντώνται με τον ακτινοβόλο Δία και η αγάπη είναι παντού.

Pixel

Ωστόσο, υπάρχει επίσης ο τρελός Ουρανός στη μίξη που μπορεί να προσθέσει μια ανατροπή στην ιστορία της αγάπης σας. Η πανσέληνος στις 23 πέφτει στο ζώδιο του Τοξότη – είναι πληθωρική, υπερβολική και απολαυστική, οπότε περιμένετε ότι οι αλληλεπιδράσεις θα είναι λίγο «έξτρα» εκείνη τη στιγμή.

Η μεγαλύτερη κίνηση είναι ο Δίας που ανακατεύει τους Διδύμους στις 25 Μαΐου για διαμονή ενός έτους. Αυτό το κοσμικό «μοτίβο καιρού» ενισχύει την ικανότητα κάθε ζωδίου να κάνει γρήγορες συνδέσεις.

Pixel

Διαβάστε παρακάτω για το ερωτικό σας ωροσκόπιο για τον μήνα Μάιο, ανάλογα με το ζώδιό σας.

Κριός

Ο Άρης στον Κριό μέχρι τον Μάιο δημιουργεί έναν χημικό παράγοντα έλξης στην αύρα σας. Επιπλέον, αισθάνεστε ανυπόμονοι να «κάνετε πράγματα να συμβούν», κάτι που περιλαμβάνει την προώθηση μιας σχέσης. Είναι ένας μεθυστικός μήνας με ένα κοσμικό κοκτέιλ συναρπαστικής ενέργειας στις 13 και 18 που σας ωθούν να κάνετε κινήσεις με την ώθηση της στιγμής.

Τα αδέσμευτα κριάρια μπορεί να ανακαλύπτουν νέα ερωτικά ενδιαφέροντα ή να ρίχνονται σε δραστηριότητες που βρίσκονται εκτός της ζώνης άνεσής τους. Όσοι από εσάς τους κριούς έχετε ήδη κολλήσει κάπου, θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι ο Μάιος είναι ο μήνας που δημιουργεί μια εντελώς απροσδόκητη τροπή στην ερωτική σας ιστορία.

Ταύρος

Η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 8 σας έκανε να συντονιστείτε στο πώς μπορείτε να βελτιώσετε την ευτυχία σας και να ζήσετε περισσότερα από αυτά που αγαπάτε και ποιους αγαπάτε. Οι υπέροχες ακτίνες του Δία στο ζώδιό σας επιβεβαιώνουν αυτό που ήδη ξέρατε: ότι είστε στην πραγματικότητα αξιολάτρευτοι!

Στις 18 και ξανά στις 23 φθάνετε στην ιδανική στιγμή για να δώσετε και να λάβετε αγάπη στη ζωή σας. Ανεξάρτητα από το αν είστε καλοί παράγοντες γύρω από τους συνεργάτες, τους φίλους ή την οικογένειά σας, ο Μάιος θα είναι αξιοσημείωτος γιατί σας προσφέρει την πιο τεράστια λάμψη. Αποθηκεύστε ένα ειδικό μήνυμα για να ψιθυρίσετε στο αυτί κάποιου την 31η. Αυτό είναι όταν νιώθεις έτοιμος να εκπλήξεις κάποιον.

Δίδυμοι

Αν κρατάτε την αναπνοή σας για να κατεβάσετε κάποια καλά νέα στην ερωτική σας ζωή, έρχονται! Η εποχή των Διδύμων ξεκινά στις 20, ακολουθούμενη από την άφιξη της θεάς του έρωτα Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 23.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό για να σας βάλει στην κορυφή του κόσμου, θα νιώσετε ευτυχισμένοι στο ζώδιό σας στις 25 Μαΐου. Ο Δίας θα ανεβάσει τη χαρά και την εμπιστοσύνη σας στην αγάπη και την ίδια τη ζωή για 12 ολόκληρους μήνες. Βεβαιωθείτε ότι όσοι γεννηθήκατε στο ζώδιο των διδύμων θα συναντηθείτε, θα παντρευτείτε ή θα αισθανθείτε γενικά ότι σας αγαπούν την περίοδο Μαΐου 2024 έως Ιουνίου 2025. Προλάβετε, Δίδυμοι!

Καρκίνος

Οι χαρές της ζωής είναι γραμμένες μεγάλες στο πεπρωμένο σας αυτόν τον μήνα και μεταδίδονται μέσω της παρέας που διατηρείτε. Οι φίλοι, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι έτοιμοι να ανεβάσουν το πηλίκο της προσωπικής σας ευτυχίας, για πολύ καιρό.

Νέοι άνθρωποι είναι επίσης στον ορίζοντά σας, ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα και καλό είναι να βγείτε από το καβούκι σας για να δείτε ποιος είναι εκεί έξω. Αργότερα κατά τη διάρκεια του μήνα που τόσο ο Ήλιος όσο και ο Δίας βρίσκονται σε ιδιωτική λειτουργία, θέλετε να είστε πιο ήσυχοι, προσκαλώντας μόνο τους ειδικούς σας στον προσωπικό σας χώρο. Αυτός ο κύκλος είναι για να επαναφορτίσετε τη δική σας ενέργεια αγάπης και να καλλιεργήσετε την ειρήνη.

Λέων

Θέλετε να κάνετε μια παράσταση ή να επιτρέψετε στους άλλους να σας δουν με νέο φως αυτόν τον μήνα. Έτσι Λέων νιώσε τη λάμψη σου και σίγουρα θα μαγνητίσεις την εκτίμηση και την προσοχή που είναι το αίμα σου. Γάμοι, πάρτι, εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις είναι το τέλειο σκηνικό για να ανάψει ο έρωτάς σας και πολλά λιοντάρια θα βιώσουν τη μαγεία του «μάτια σε ένα γεμάτο δωμάτιο».

Για τους ζευγαρωμένους Λέοντες, ο Δίας σας ενθαρρύνει να ζήσετε τον πυρετό της πανσελήνου της 23ης γιορτάζοντας την ένωσή σας. Οι singles είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στη σκηνή των γνωριμιών! Ο Μάιος είναι υπέροχος που σας βάζει μπροστά σε όλους τους σωστούς ανθρώπους.

Παρθένος

Πάντα ο σχεδιαστής, κοιτάζετε να οργανώσετε το μέλλον με τους ιδιαίτερους ανθρώπους στη ζωή σας. Η συγκέντρωση ανθρώπων για εκδηλώσεις και δραστηριότητες είναι υψηλή προτεραιότητα, αλλά μην εκπλαγείτε αν αντιμετωπίσετε αναστάτωση στις 13 και 18 όταν ο διακόπτης κυκλώματος Ουρανός ρίχνει κάτι ή ακόμα και κάποιον διαφορετικό στη μίξη.

Η πανσέληνος στις 23 είναι για την οικογένεια που έρχεται πρώτη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές εξωτερικές δεσμεύσεις κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου μήνα. Διασκεδάστε και αφήστε λίγο αυθορμητισμό να σας προσφέρει ένα στοιχείο έκπληξη που ποτέ δεν θα είχατε σκεφτεί.

Ζυγός

Η νέα σελήνη στις 8 ήταν ένας παράγοντας ουάου για τη δημιουργία οικειότητας και συντροφικότητας. Ενώ η γενναιοδωρία του πνεύματος αποδεικνύεται πολύ γύρω σας τον Μάιο, δεν θέλετε να υποθέσετε ότι όλα είναι σύμφωνα με τους δικούς σας όρους.

Κάποιος φαίνεται να έχει τη δική του ατζέντα στις 13 που χρειάζεται προσεκτική πλοήγηση. Από τις 20, θέλετε να ζήσετε μεγάλα, να ταξιδέψετε και να βάλετε προθέσεις για το μέλλον. Ανοίγουν οι πόρτες για σχέσεις και εμπειρίες που ενισχύουν τη ζωή που μένουν στα βιβλία μνήμης.

Σκορπιός

Ο Μάιος είναι πάντα ένας ξεχωριστός μήνας για τον Σκορπιό, αλλά φέτος έχει καμπάνες και σφυρίχτρες καθώς ο γενναιόδωρος Δίας συνοδεύει τον Ήλιο και την Αφροδίτη στη γωνία σχέσης του χάρτη σας. Για πολλούς Σκορπιούς ο Μάιος αναδεικνύει την αγάπη και την ευχαρίστηση, ενώ για κάποιους μια εξέλιξη έκπληξη σας απαλλάσσει από τη στασιμότητα.

Ένα είναι σίγουρο, δεν θα είναι βαρετό! Καθώς οι πλανήτες αρχίζουν να κατοικούν στη ζώνη στενής σας σύνδεσης και κοινής χρήσης από τις 20 και μετά, αναζητάτε τις βαθύτερες ιδιότητες που απολαμβάνετε τόσο πολύ. Η 25η είναι για να τραβήξετε τα πάντα και να βουτήξετε στο πάθος του Σκορπιού σας.

Τοξότης

Η ερωτική σας περίοδος ξεκινά στις 20 Μαΐου με την άφιξη του Ήλιου και μετά η Αφροδίτη και ο Δίας στη γωνία σχέσης του χάρτη σας. Μέχρι τότε, κοιτάξτε τι πρέπει να αφήσετε στη ζωή σας για να καθαρίσετε κάποιο συναισθηματικό ή φυσικό χώρο.

Η 23η φέρνει την πανσέληνο στον Τοξότη με ένα κρεσέντο ευχάριστης ενέργειας. Αυτό είναι το λεγόμενο Strawberry Moon που ξεσπάει από χρώμα και γεύση όσον αφορά την προσωπική σας ευτυχία. Είστε πιο εκφραστικοί και εξωστρεφείς. Έτσι, είτε πρόκειται για φίλους, οικογένεια, αδελφές ψυχές ή ερωτικά ενδιαφέροντα – δώστε τους τα πάντα.

Αιγόκερως

Ενώ η εποχή του Ταύρου φωτίζει την πιο ευχάριστη γωνία του ουρανού σας, υπάρχουν πολλά να αγαπήσετε τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Μαΐου. Οι σπινθήρες πετούν στις 13, είτε ανάβετε παλιές είτε νέες φλόγες. Συνειδητοποιείτε ότι η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας προσθέτει τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον που χρειάζεστε. Ρίξτε τις άμυνές σας τόσο για να αφήσετε περισσότερη αγάπη και χαρά! Υπάρχουν τόσα πολλά σε προσφορά.

Από τις 20 θέλεις να τακτοποιήσεις λίγο τα πράγματα και να επικεντρωθείς στη δική σου ευημερία. Η αγάπη για τον εαυτό και η φροντίδα του εαυτού είναι το θέμα και ζωτικής σημασίας για την ικανότητά σας να αισθάνεστε καλά. Να θυμάστε να είστε τρυφεροί με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Κάτι στον προσωπικό σας κόσμο αλλάζει τον Μάιο. Ετοιμαστείτε λοιπόν για επεκτατικές κινήσεις είτε στο μέτωπο του σπιτιού, στην οικογενειακή ζωή είτε με άλλους τρόπους που ανοίγουν στενές συνδέσεις. Όντας Υδροχόος, είστε απόλυτα έτοιμοι να πείτε ναι σε μια περιπέτεια και τα αστέρια του Μαΐου σας δίνουν το πράσινο φως. Η ελευθερία είναι σημαντική για εσάς και θα απορρίψετε ό,τι σας πίεζε το στυλ σας και θα ταρακουνήσετε τα πράγματα για να μπορέσετε να ρέει ο παράγοντας της καλής αίσθησης.

Από τις 20 θα έχετε ακόμα μεγαλύτερο εύρος ζώνης όσον αφορά τις χαρές της ζωής. Νιώστε την αγάπη και αναζητήστε χρυσό σε όλους τους τομείς που κάνουν την καρδιά σας να τραγουδά.

Ιχθύς

Το να βρείτε τη φωνή σας είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτόν το μήνα, όπως και η ανάγκη να πείτε ό,τι έχετε στο μυαλό σας για λίγο. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα ανακουφιστούν όταν ξέρουν τι σκέφτεστε και τα πράγματα μπορούν να προχωρήσουν μόλις «το βγάλετε εκεί έξω». Θα εκπλαγείτε με την ταχύτητα με την οποία ενώνονται τα σχέδια όταν έχετε αυτού του είδους τη σαφήνεια και τον ενθουσιασμό. Για μια φορά, άλλοι θα χορέψουν στη μελωδία σου!

Στις 25, ο Δίας, ο πλανήτης της χαράς, μετακινείται στην προσωπική ζώνη του χάρτη σας για διαμονή ενός έτους. Περιμένετε από τους κοντινούς σας ανθρώπους να προσθέσουν στην τράπεζα ευτυχίας σας με τρόπους που βελτιώνουν τη ζωή σας.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Στην καρδιά και το μυαλό του Δίδυμου άντρα

Θα τα δεις όλα διπλά μαζί του!

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου