Skip to main content

CELEBS

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανακοίνωση της οικογένειάς της για την υγεία της

«Η θεία μας περνάει μια περιπέτεια δύσκολη με την υγεία της»



Πρόφατα έγινε γνωστό ότι η Δέσποινα Στυλιανοπούλου νοσηλεύεται σε κλινική, καθώς τις τελευταίες ημέρες η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση.

Pixel

Όπως εξήγησε η ανιψιά της αντιμετωπίζει μια λοίμωξη σε συνδυασμό με κακή ψυχολογία που είχε το τελευταίο διάστημα λόγω της απώλειας αγαπημένων φίλων.

Η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου ανέφερε συγκεκριμένα στην εκπομπή Happy Day: «Η θεία μας δεν έχει εξαφανιστεί, απλά πέρασε και περνάει μια περιπέτεια δύσκολη με την υγεία της. Είχε μια απότομη πτώση τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες και λήφθηκε μια απόφαση από την οικογένειά της να μπει σε μια ιδιωτική κλινική αυξημένης φροντίδας για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της. Αν δεν την είχαμε μεταφέρει, μπορεί να είχαμε μια πολύ άσχημη εξέλιξη σήμερα.

Pixel

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου με την ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου με την ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να τη βλέπουμε έτσι. Είναι δύσκολη η κατάστασή της, είναι και ψυχολογικά πεσμένη. Επηρεάστηκε πάρα πολύ τους τελευταίους μήνες επειδή έχασε πάρα πολλούς αγαπημένους φίλους της κι αυτό θεωρώ την επηρέασε και στην υγεία της. Αυτή τη στιγμή έχει μια λοίμωξη, την αντιμετωπίζουμε, οι γιατροί μας είπαν ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή.

Τη βλέπουμε καθημερινά, όλα τα ανίψια της κι η οικογένειά της. Μας λέει πόσο μας αγαπάει. Επειδή έχει ολοκληρώσει και το δεύτερο βιβλίο της, μου ζήτησε να το πάρω από το σπίτι και να πηγαίνουμε κάθε απόγευμα να της διαβάζουμε μια σελίδα. Νομίζω ότι το μεγαλύτερο σοκ για τη θεία μου ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου, ήταν πολύ αγαπημένη της φίλη και νομίζω της στοίχισε πάρα πολύ το ότι έφυγε από τη ζωή».

Η ανακοίνωση της οικογένειας της

Παράλληλα, η οικογένειά της μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για εξαφάνιση της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, θέλησε να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα με ανακοίνωσή της προς τα Μέσα. «Ξεκινώντας αυτή την λιτή μας ανακοίνωση θέλουμε εμείς από πλευράς μας να ευχηθούμε σε όλους χρόνια πολλά και ας ελπίσουμε πως το αναστάσιμο φως θα φωτίσει τις ζωές όλων μας. Σε συνέχεια των πολλαπλών δημοσιευμάτων για την υγεία αλλά και την απομάκρυνση της αγαπημένης μας θείας Δέσποινας Στυλιανοπούλου από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και από τους αγαπημένους της φίλους.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγο της εύθραυστης υγείας της και των πολλαπλών θεμάτων υγείας που προκύπτουν από την προχωρημένη ηλικία της, αποφασίσαμε μαζί με εκείνη να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης για λίγο χρόνο έως ότου η υγεία της και οι δυνάμεις να της επιτρέψουν να επιστρέψει στην μέχρι τώρα ζωή της.

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου με τη στενή της φίλη, Άννα Φόνσου

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου με τη στενή της φίλη, Άννα Φόνσου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Θα σας παρακαλέσουμε να σεβαστείτε την απόφαση που έχουμε λάβει κι εμείς αλλά κι η αγαπημένη μας αδερφή και θεία. Η ηρεμία κι υγεία της σε αυτή την χρονική στιγμή είναι πάρα πολύ σημαντική. Σας ευχαριστούμε για το σεβασμό, το ενδιαφέρον και την αγάπη στη θεία μας. Οικογένειες Στυλιανοπούλου & Παπαμαρκάκη».

 

Πηγή

Οι φωτογραφίες και το κείμενο αναδημοσιεύονται κατόπιν σχετικής άδειας του μέσου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διάσημη ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή

Σοκάρουν όσα αποκάλυψε για την ψυχική της υγεία

CELEBS

Κωνσταντίνος Αργυρός: Αποθεώθηκε από 4.000 θεατές στη Βουλγαρία

Προετοιμάζει και το νέο του τραγούδι.

CELEBS

Έλλη Κοκκίνου: Ο γιος της Αλέξανδρος έγινε 16 - Το βίντεο από τα γενέθλια

17/5/2008, η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής μου»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 21 Μαΐου

Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες

SINGLES

Πώς να προσελκύεις αυτούς που θες στη ζωή σου

15 συμπεριφορές κλειδιά που θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Αυτό είναι το πρόγραμμα του 8ου Φεστιβάλ Ισπανόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας - FeCha

Από 27 Μαΐου έως 5 Ιουνίου 2024! Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου