Skip to main content

CELEBS

Khloe Kardashian: Αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της με τον James Harden!

Kαι δεν θα το πιστεύεις...



Έχουμε ακούσει από τις κολλητές μας διάφορες ιστορίες ανδρικής προδοσίας. Άνδρες που εξαφανίζονται μετά το σεξ, άνδρες που δεν απαντούν στα τηλέφωνα μετά από υποσχέσεις παντοτινής αγάπης, άνδρες που λένε ψέμματα για το πού μένουν, πώς τους λένε και για το αν είναι ή όχι δεσμευμένοι. Μερικές από αυτές έχουν τύχει και σε εμάς τις ίδιες.

Η ιστορία όμως με την Khloe Kardashian και τον James Harden ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ως γνωστόν η διάσημη τηλεπερσόνα και ο γνωστός μπασκεμπολίστας ήταν μαζί το τελευταίο διάστημα και μάλιστα οι φήμες τους ήθελαν να τα πηγαίνουν πολύ καλά.

Όμως το ζευγάρι χώρισε ξαφνικά και τώρα η Khloe αποκαλύπτει δημοσίως τον πραγματικό λόγο. Όχι δεν είναι ότι της πέρασε ο έρωτας ξαφνικά απλά απογοητεύτηκε πάρα πολύ από τη συμπεριφορά του πρώην συντρόφου του.

Συγκεκριμένα ο James ήταν αυτός που αρχικά επέμενε να γίνει η σχέση τους αποκλειστική ενώ εκείνη ήταν διστακτική λόγω της γεωγραφικής απόστασης που τους χώριζε. Στο τέλος όμως εκείνος την έπεισε με την επιμονή του και του είπε το ναι. Για να τον πιάσει να... την απατάει λίγο μόλις καιρό αργότερα.

Όπως καταλαβαίνεις η Khloe του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και στη συνέχεια βγήκε και τον έκανε ρεζίλι παντού. Γιατί η οικογένεια Kardashian δεν τα σηκώνει κάτι τέτοια...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.