Skip to main content

CELEBS

Madonna: Ποιος δεν την θέλει στη Σιγκαπούρη;

Οι προκλητικές εμφανίσεις και τα σόου της βασίλισσας της ποπ προκαλούν για ακόμη μία φορά αντιδράσεις



Το τελευταίο καιρό δεν την πολυθέλει την Madonna... Ούτε σε οικογενειακό, ούτε στο προσωπικό, αλλά απ' ότι φαινεται ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η βασίλισσα της ποπ που ως γνωστόν έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολλές αντιδράσεις με τις εμφανίσεις της, τις δηλώσεις της και την συμπεριφορά της έχει εδώ και λίγες μέρες έναν νέο πολέμαχο. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον αρχιεπίσκοπο της Σιγκαπούρης εν όψει της προγραμματισμένης συναυλίας της τραγουδίστριας στη χώρα στα τέλο του μήνα.

Ο αρχιεπίσκοπος Γκοχ έπαθε την πλάκα της ζωής του μόλις πληροφορήθηκε ότι η Madonna ετοιμάζεται να καταφθάσει στα μέρη τους και κάνει ότι μπορεί για να πείσει την κυβέρνηση της χώρας να μην επιτρέψει το σόου το οποίο αποκάλεσε «προσβλητικό».

Μάλιστα ο αρχιεπίσκοπος προειδοποίησε τους πιστούς της Εκκλησίας του σχετικά με αυτούς που προσβάλλουν τη θρησκεία, σε περίπτωση αποφασίσουν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη συναυλία.

Ο Ουίλιαμ Γκοχ συνάντησε και τους αξιωματούχους της Σιγκαπούρης για να τους εκφράσει τις ανησυχίες της Εκκλησίας ενόψει της συναυλίας που θα δώσει η διάσημη τραγουδίστρια στις 28 Φεβρουαρίου στο Εθνικό Στάδιο, όπως διευκρίνισε ο ίδιος σε ανακοίνωση που ανήρτησε στον ιστότοπο της επισκοπής. Για τον αρχιεπίσκοπο Γκοχ, σε μια πολυεθνοτική κοινότητα, όπως αυτή της Σιγκαπούρης, "δεν επιτρέπεται να επιδεικνύεται υπερβολική ανεκτικότητα στο πεδίο της καλλιτεχνικής έκφρασης, όταν αυτό γίνεται σε βάρος της θρησκείας ορισμένων".

Για την ιστορία, αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση της Μαντόνας στη χώρα. Προηγούμενη προγραμματισμένη συναυλία της το 1993 στη Σιγκαπούρη είχε ματαιωθεί τελικά από την αστυνομία, με το επιχείρημα ότι οι παραστάσεις της ποπ σταρ αγγίζουν τα όρια της αισχρότητας.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.