Skip to main content

FASHION RADAR

Η Dakota Fanning επαναφέρει τον εαυτό της στον χάρτη της υψηλής μόδας

Το «αγγελικό|» δεν αρκεί για να περιγράψει το στυλ της



Αγαπάμε μια λάμψη μόδας. Ενώ η Dakota Fanning ήταν ένα οικείο πρόσωπο εδώ και αρκετό καιρό, εμφανιζόμενη στο I Am Sam σε ηλικία μόλις επτά ετών, η μικρότερη αδερφή της Elle ήταν αναμφισβήτητα μια πιο επιδραστική κομμώτρια στο κόκκινο χαλί, ιδιαίτερα λόγω της αγάπης της για το vintage. Ωστόσο, η Dakota Fanning είναι έτοιμη να αλλάξει αυτή την αντίληψη με το τελευταίο της σύνολο, κατευθείαν από την πασαρέλα της υψηλής ραπτικής.

Pixel

Βγαίνοντας στην πρεμιέρα της νέας της τηλεοπτικής σειράς Ripley στο Netflix στο Λος Άντζελες, στο πλευρό του ηθοποιού Andrew Scott, η ηθοποιός κέρδισε την προσοχή με μια αγγελική αρχοντική εμφάνιση. Φορούσε ένα αιθέριο λευκό ασύμμετρο φόρεμα οργάντζας διακοσμημένο με κλιμακωτές στρώσεις που κυλούσαν με χάρη στο πάτωμα – μια υπέροχη δημιουργία βγαλμένη από τη συλλογή υψηλής ραπτικής άνοιξη-καλοκαίρι 2024 της Fendi. Ενισχύοντας την εμφάνιση, με αξεσουάρ χρυσά και μαργαριταρένια κοσμήματα από την Irene Neuwirth, συμπληρωμένα με ένα κλασικό ζευγάρι λευκών υποδημάτων.

Καθώς οι εκδηλώσεις προώθησης για το Ripley συνεχίζονται, οι προσδοκίες αυξάνονται για πιο σαγηνευτικές εμφανίσεις από την Dakota Fanning. Με την καθοδήγηση της στυλίστριας διασημοτήτων Samantha McMillen, φαίνεται ότι η ηθοποιός εδραιώνει τη θέση της ως ανερχόμενο αστέρι της μόδας. Σίγουρα θα την παρακολουθούμε στενά.

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Mismatched Shoes: Κάν’ το σαν την Carrie-Sarah Jessica Parker

Τα αταίριαστα παπούτσια της Sarah Jessica Parker είναι ένας φόρος τιμής στην Carrie Bradshaw

Προτεινόμενα

BEAUTY NEWS

Φεστιβάλ Καννών 2024: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί και θέλουμε να αντιγράψουμε

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν ως προς το μακιγιάζ και τις κομμώσεις, στη λαμπερή Croisette

CELEBS

Πιρς Μπρόσναν: Αγνώριστος ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Η μεταμόρφωση του 70χρονου σταρ είναι εντυπωσιακή!